PDF

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Denimo, da imamo en PDF dokument, kjer sta notri dve A4 strani. Ali se da, da bi eno od teh dveh strani shranil ločeno v svoj/samostojen PDF? Torej samo shranil bi eno stran zase v drug PDF? Jo ločil/izluščil od obeh skupaj? Seveda braz vsebinskih spreminjanj.

hvala!

lp

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
zmaga.gif
Bom naložil in pogledal.

Spot

Pripravnik
2. apr 2008
48
0
6
Kaj pa denimo, da imamo 2 ločena 2 PDF-a pa bi ju radi združili v en PDF dokument? Kateri program uporabljate. Za silo je dober Primo PDF, je pa dokaj okoren, kar se tiče zmanjševanja kvaliete in s tem tudi velikosti datoteke.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Jaz imam nitropdf se dobi tudi na pašnikih....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Denimo, da imamo en PDF dokument, kjer sta notri dve A4 strani. Ali se da, da bi eno od teh dveh strani shranil ločeno v svoj/samostojen PDF? Torej samo shranil bi eno stran zase v drug PDF? Jo ločil/izluščil od obeh skupaj? Seveda braz vsebinskih spreminjanj.

hvala!

lp

Ali pa printaš v .pdf s katerim od brezplačnih programov za to, namesto da rabutaš.

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
Tudi jaz bi združil 2 pdf-ja
in sicer v prvi pdf predstavlja lihe, drugi pa sode strani končnega pdf-ja
kako bi to zdruzil?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Z Acrobat Pro če ne drugače gre na roko - na levi k imaš tamale preview-je posamezne strani narediš iz enega filetka v drugega drag and drop. Je pa zoprno če imaš par sto strani.
Jaz bi razmišljal o kakšni skripti, al pa o googlu, sem tole napisal v iskalno vrstico gugla pa je kar nekaj zadetkov, preglej prvih deset pa boš zihr najdu (se mi ne da zate iskat):
"two documents, one with odd, second with even pages, how to merge them in one pdf properly"