Patriot Memory Box Office Player

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Reklama...?

in to.... tako ooooočitna..
stupid-1.gif

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
uuu
smile-1.gif
kolikor berem res zna vse samo ga moraš malo poupdejtat ...
.. bi te prašal glede firmwera ... če si kaj nalagal

.. ali moraš naložit samo zadnjega ali moraš nalagati več verzij za potrebne dodatke
+ še zanima me če ti dela youtube in IPTV

lp

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Na kak način streama ta **P** iz mreže ? Je dovolj, da so mape dane v share in v predvajalniku določiš od kje naj bere ( XBOX1 varijanta ) al moreš datoteke prenašat v WMP ( tak kot recimo moj Samsung LCD ) ?

predvajalnik

Pripravnik
7. okt 2011
46
0
6
omg.. to dvoje se pa res ne more primerjat... ce pogledamo samo GUI je ta patriot bolj lame kot ne.. kaj sele vse ostalo, poglej si samo specifikacije

je pa seveda poplava teh predvajalnikov omgocila vecjo izbiro in si lahko kupis da ti pac dela tudi za teh 70eur.. eni pa pac majo raje malo bolj kvalitetno zadevo in si kupijo proizvode syabasa...

definitivno pa patriota ne mores metat v isti kos kot recimo popcorn hour, xtreamer, dune, egreat, etc..

B81

22. jul 2007
36.795
10.392
113
To je ta zadeva?

Ni drago. Pa podnapise tudi predvaja?

(Moj BluRay BDP3100 ne predvaja rad Bluray ripov, ki so v mkv, včasih podnapisov ne predvaja, tako da bo šel od hiše)

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik predvajalnik pravi:
omg.. to dvoje se pa res ne more primerjat... ce pogledamo samo GUI je ta patriot bolj lame kot ne.. kaj sele vse ostalo, poglej si samo specifikacije

je pa seveda poplava teh predvajalnikov omgocila vecjo izbiro in si lahko kupis da ti pac dela tudi za teh 70eur.. eni pa pac majo raje malo bolj kvalitetno zadevo in si kupijo proizvode syabasa...

definitivno pa patriota ne mores metat v isti kos kot recimo popcorn hour, xtreamer, dune, egreat, etc..

Eni bi pa dilali kitajsko kramo, a nimajo za reklamo, potem pa po forumih pisarijo tale.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Nič nisem updejtal, ker že ima zadnji uradni firmware gor (obstaja sicer še novejši, samo je zaenkrat še BETA, pa se mi ne da igrat s tem). Obstaja tudi cel kup neuradnih firmwarov, ki znajo cel kup dodatnih stvari, ampak jih pravzaprav ne rabim, zato jih nisem nalagal. Uradni youtuba ne podpira (mislim pa, da je vključen v BETI). Jaz zadevo uporabljam za predvajanje filmov in sem in tja kake slike, drugega ne rabim. Če ga na mrežo spustiš z zadostnimi pravicami, ni treba niti map sharat, saj vidi cel disk.

FW - Uradne zadeve: klik
FW - Neuradne zadeve: klik

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Sem ti pa na žulj stopil, a? Sem tudi pričakoval tak odziv.
evil.gif

Za občasno predvajanje filmov tipa divx (tudi v HD) je čisto vseen k***c, kak GUI ima, se ti ne zdi?
Vsakemu svoje, glavno, da smo vsi zadovoljni.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Ja, to je to.
Predvaja podnapise, podpira šumnike, mkv predvaja BP, do sedaj še nisem naletel na format, ki ga ne bi prebavil.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Jaz sem ga kupil v Comshopu, zraven sem vzel še njihov Wi-Fi USB adapter, da lahko zadevšno po potrebi vključiš tudi v brezžično omrežje.
Za oboje skupaj sem dal 80 EUR.