Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dvomim da je 2.0TDI z DPFjem stara verzija.....je pr ns drugač ni blo.....za zahodni (francoski) trg pa je bla!
Govorimo o prejšnem modelu Superba (2005) z DPF tehnologijo
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Na kolko že liter olja natankaš v Cliota? 3k km?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Na kolko že liter olja natankaš v Cliota? 3k km?
Še nikdar ga nisem. Servisi na 30kkm in to je to. Ne spije niti štamprle. Ga pa dolivam v ibizo, tisto je pa drugo. Brez litra olja v prljažniku se ne gre nikamor.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ker moraš imeti prekleto srečo, da v 150k km pri avtu nimaš nobenih izrednih stroškov, razen potrošnega materijala in rednih servisov. In če je tvoj kolega imel pri takšni kilometrini samo 300 eur. stroška (pustimo zdaj nesposobne serviserje), je to dejansko prekleto zanesljiv in hvaležen avto.
Citat:
Lei jst samo pravm da se 2.0TDIja ne splača kupt.....
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
1.2 16v in mi to bomo verjetli da ne pije olje, ko pa na Renaulti še sami priznajo da ti motorji pijejo olje. Seveda, mogoče imaš čudežen primerek. Hitro zdaj pljuni po kakem nemcu.
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Ne. Ti spet po svoji navadi posplošuješ in delaš statistiko na osnovi enega primerka. Še enkrat [lahko tudi večkrat, če ti v prvo ne bo šlo] preberi kaj je crash napisal že na prvi strani.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ker moraš imeti prekleto srečo, da v 150k km pri avtu nimaš nobenih izrednih stroškov, razen potrošnega materijala in rednih servisov. In če je tvoj kolega imel pri takšni kilometrini samo 300 eur. stroška (pustimo zdaj nesposobne serviserje), je to dejansko prekleto zanesljiv in hvaležen avto.
Citat:
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Ne. Ti spet po svoji navadi posplošuješ in delaš statistiko na osnovi enega primerka. Še enkrat [lahko tudi večkrat, če ti v prvo ne bo šlo] preberi kaj je crash napisal že na prvi strani.
Se prav lahko vzamem 8ventilca pa mi bo počla glava.....al pa raj novejšega 16ventilca z common railom in DPFjem pa mi ga bojo
servisiral po eno leto da bojo najdl napako......odlično....potem raj starga 8ventlca tm vsaj vejo kaj poka