Pasji obsedenci

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ne morem verjet, da bom tole napisal: Stardec, v tejle temi te pa res pogrešam!
cry12bpy.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
pa ti ne veš, da imajo psi v ustih slino katera jim uniči vse bakterije??? A se ti ne zdi čudno, da pri toliko svinjarji kot jo dajo oni v usta, da so vsi zdravi? Kot je bilo že rečeno - psi imajo 3x bl čista usta kot ti, jest in vsi ljudje! Ne mislit da zobna pasta vse uniči!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
grem stavt da več svinjarije zaužiješ ko po prežurani noči babi lulo ližeš! pa tud če si jo je sprala prej na wc...
smirk-1.gif

takrat ne razmišljaš o tem, a ne?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Ga ti potem psu v gobec porivaš, ker ima "kao bolj čistega" od povprečne lule?

hitra_kaca

Pripravnik
8. avg 2007
106
0
16
KSZ Načeloma bi lahko tudi ljudje dali marsikaj v usta pa ne bi bilo hudega, saj otroci počenjo ravno to
wink-1.gif
Drugače pa je odvisno od ustne higiene, tako pri ljudeh kot pri psih...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik excalibur pravi:
ksz

Sam imam doma pse od svojega sedmega leta (zdaj jih mam 26) in nisem imel z njimi nobenih problemov, pa imam zmeraj malo večje pasme (nemški ovčar in mešanka med nemških ovčarjem in rotvajlerjem). Psa imamo zunaj na ograjenem dvorišču, v verando nima vstopa (dokler nismo vgradili vrata v verandi so imeli vsi psi dovoljenje, da ležijo v verandi, pred kratkim pa smo jih vgradili in sedanja psica ne sme več bit notri).

Psici pustim, da mi tu pa tam da tudi kakega ljubčka na obraz (sicer zelo redko ampak tu pa tam ji pustim enega kratkega in sladkega
tongue-1.gif
). Če nisem glih stuširan al pa namenjen kam in sem oblečen "za okoli bajte" pa me lahko liže po mili volji po rokah in nogah. Ko se igram z njo ji pustim, da me s svojimi čekani "zgrabi" za roko, poslini in do zdej nisem imel problemov (ok tu pa tam malo zgubi občutek in me malo močneje stisne ampak se ne sekiram, ker to je vse v žaru igre, ko se ravsava). Kar se tiče najine medsebojne igre ji zaupam 100%.

Podobno pri meni. Vsak dan ko greva na sprehod je obvezen del igre tudi palica. Ko mu jo vržem, jo prinese nazaj in itak, da se boš palice dotaknu. Stika je juhuhu in tista slina, ko naši "gorili" dol teče...jajks. Ampak to je davek na živalco.

Se bolj bojim ljudi, ki se čisto tko po veliki ali mali potrebi ne umivajo rok. Zrad njih zboliš, ne zarad psa. Pasja slina je ena izmed najčistejših in se človek nima česa bat. Ni treba jt v ekstreme, ampak za igro pa moraš imet čas, ne da razmišljaš ali je prej vohu jajca sosedovega psa ali papal oslovske iztrebke.
uf-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Igra in slinjenje po obrazu sta dve različni stvari. Za prvo uporabljam psa, za drugo pač ne.

Tvoj fant ti pride na obraz, pol še ti ga v usta stisne malo ven in not, dok so še ti po-prihajalni krči, ti se lepo oblizneš
in je to to. Mene pa pač moj pes malo oblizne po licu. Big deal. Ne od enega ne od drugega neboš hin.

Si kdaj pomagaš in z usti priprimeš bankovec? V tistem trenutku si dala v lape 50x bol umazano stvar kot je pa pasja slina....