I
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem. Ti mej psa doma na dvorišču valda spuščenega, imej tablo na vratih in to je to. Ko greš pa na sprehod, pa mu daj tisto mrežo čez gobec in vsi so srečni, saj ne bo crknil tisti čas zaradi tega.
Sploh pa to zahteva (vsaj v Ljubljani) mestni odlok. Kazen za neupoštevanje naj bi bila 300 EUR.
Kontrole pa ni.
Sicer pa pametnjakovičem (ti si izvzet) povem, da je omejitev hitrosti v Lj. v glavnem med 50 in 60 km/h. A tudi vozite 120?
Zakaj pa to spoštujete? Če sploh...
Kje si omenil nagobčnik?
Spomin na nivoju zlate ribice?
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem. Ti mej psa doma na dvorišču valda spuščenega, imej tablo na vratih in to je to. Ko greš pa na sprehod, pa mu daj tisto mrežo čez gobec in vsi so srečni, saj ne bo crknil tisti čas zaradi tega.
Sploh pa to zahteva (vsaj v Ljubljani) mestni odlok. Kazen za neupoštevanje naj bi bila 300 EUR.
Kontrole pa ni.
Sicer pa pametnjakovičem (ti si izvzet) povem, da je omejitev hitrosti v Lj. v glavnem med 50 in 60 km/h. A tudi vozite 120?
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Si že ugotovil, kje si trdil, da odlok določa, da morajo psi nositi nagobčnik?
Ti kaj poboldam?
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kontrole pa ni.
Ti bo sedaj lažje!?
Pa tudi glede igrišča v Tivoliju se motiš. Tam psom ni treba nositi nagobčnika in jim ga nikoli ni bilo treba. Kar nekaj let že sploh nimajo dostopa na igrišče. Čeprav najdeš lastnike psov na baterije, ki so prepričani, da to za njih ne velja.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Meni to ni jasno sploh. Če maš psa, recimo ovčarja, bullterierja, dobermana, bullmastifa in pse teh sort, je res težko dat nagobčnik na glavo? Kaj ali pes morda kaj jé na sprehodu? Lahko laja, lahko voha, kaj bi še delal? Saj on lahko odpre usta, mislim no...
In te vrste psov so zame psi, ostalo pa ščeneta, od katerih itak ni nobene koristi in skrbijo le za obstoj pasjih frizerjev in pedigreeja...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
ok, nagobčnike na vse, saj je res, da ščene presneto šavsne s svojimi zobki....
ali imate lastniki psov kako drugo solucijo?