Pasja hrana

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Odkar imamo kužka sem začel spremljati ceno hrane za pse.Ko smo za našega razvajenca končno našli hrano, ki mu ustreza sem ugotovil da je cena iste hrane v Nemčiji 50%nižja.Pri nas je pločevinka 1,41-v Nemčiji pa 0,95 evra.Pa še pri naročilu nad 50 evrov je dostava brezplačna.Zanimiva razlika v ceni
evil.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
0,95 x 1,5 bi pa že blo, kar pomeni da je v slo 50% dražje kot v nemčiji, ne pa tako kot je poikovit napisal

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Šparovi SB briketi so pri nas 5,99€ za 10kg, Pedigreejevi pa dobrih 18€ za 10kg .... tu pa se mi zdi ogromna razlika v ceni ... a je res taka razlika tudi v kvaliteti?

Sicer po prodaji bi reku se prodajajo nekako takole ( za 10kg vrečke) 1.mesto SB briketi, 2. mesto Scotty 3. Chappi, 4.Darling, 5.mesto Pedigree in na zadnjem mestu Friskies.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Naš je brikete Royal canin-2kg 14 evrov,konzerve pa animonda.Pedigre in ostale podobne stvari sploh ne povoha.Je pa razlika med trgovinsko in profesionalno hrano ogromna...

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Boge ledvice, jetra in GI trakt taksnih psov...

Se strinjam...

jaz dam za hrano med 18 € in 21€ za 2,7 kg. To je hrana,"grain free"npr. Orien, Taste of the wild...ect.

Peso papca bolj zdravo, kot jaz...
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Šparovi SB briketi so pri nas 5,99€ za 10kg, Pedigreejevi pa dobrih 18€ za 10kg .... tu pa se mi zdi ogromna razlika v ceni ... a je res taka razlika tudi v kvaliteti?

Sicer po prodaji bi reku se prodajajo nekako takole ( za 10kg vrečke) 1.mesto SB briketi, 2. mesto Scotty 3. Chappi, 4.Darling, 5.mesto Pedigree in na zadnjem mestu Friskies.

jaz dam 45€ za 12 ali 15 kg (ne spomnim se točno kako je pakiranje), pa niso najdražji

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jst ga futram z Boschem.
Pri nas 43€ 15kg v Nemčiji 33€ za 15kg ter nad 50€ zastonj dobava.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Gox pravi:

že pedigree so pomije, kaj je v tistih najcenejših niti pomislit ne upam
crazy1.gif

moja kuzla zmaže 18 kg žakl acane v malo več kot mescu, cena pa pri nas 68 €
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Pzabite na hrano kupljeno v raznih Šapih ,tuših in na sploh v teh supermarketih ,ta hrana ni kvalitetna ni uboge živali ki morajo to jesti .
kupujte hrano za vaše ljubljenčke v specializiranih trgovinah za živali saj imajo tam res kvaliteto.če že imaš žival doma jo hrani kvalitetno kot sebe.ja.hrana je pa tam res dražja recino Ekanube ,royal kanin izpod 55 € ni 15 kg vreče. konzervam pa se raje odpovejte ,ker ko jih enkrat navadiš je gotovo briketov ne jejo več ali pa z muko.Verjetno je tu na fotomu še kak kinolog ki bo vam povedal več o prehrani .
smirk-1.gif

pozdrav.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem no, raznovrstno naj je, ne pa samo tiste brikete, kot to "priporočajo". Ponavadi priporočajo tisti, ki kasirajo in prodajajo.
Me zanima kako bi tebi bilo, če bi moral vsak dan jest tiste brikete.

Naš pes "vse" je, dajem mu tudi surovo meso, obožuje
smile-1.gif
, tudi testenine ima zelo rad.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
Boge ledvice, jetra in GI trakt taksnih psov...

Se strinjam...

jaz dam za hrano med 18 € in 21€ za 2,7 kg. To je hrana,"grain free"npr. Orien, Taste of the wild...ect.

Peso papca bolj zdravo, kot jaz...
cool-1.gif

To se glih ni za hvalit, ne?! Bojim se, da je kar nekaj na tem, čeprav si se želel malo pošalit.Eni date res pravo bogastvo ven za domače živalce.Pa dobro, če mate, pol pač date
smile-1.gif

20kg happy dog za 30 eur (s popustom) pa mam mesec in pol mir
cheer.gif

Jamaican_Lion

Fizikalc
24. nov 2011
368
231
43
Kingston town
KSZ
Se strinjam z vsemi ki pravijo da se hrane za živali v raznih šparih tuših lidlih ne kupuje. Mojmu mačku (navaden križanec med navadno mačko in neko dolgodlako mačko) kupujem brikete ki stanejo 20 evrov za 2 kg in mi niti na misel ne pride da bi kupoval npr. Mercator hrano za mačke. Enkrat je po sili razmer jedel neko poceni hrano iz mercatorja in je po enem mescu začel zgubljat dlako. Če mate radi svoje živali jim kupujte kvalitetno hrano.

PS: Prejšni maček pa je jedel hrano ki je bla blizu zdejšnim 30 evrom, ker je bil nekaj bolan na ledvicah. Je jedel dražje kot jaz
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
ksz in @all

me prav zanima, če tudi na svoje talarje dajete samo kvalitetno bio hrano slovenskega porekla, oz direktno od kmeta?

I

Izbrisan uporabnik 474

Pes - Taste of the Wild
Mačke - Almo Naturale

Obojni pa do 1. leta Hills

Mi na misel ne pride, da bi kupoval v Sparih, Hoferjih in podobne. je pa nekaj res - raznim kmečkim mešancem Bobijem lahko pokneš ta zadnje pomije, pa bo ščene dočakalo 20 let, če pa mejmu bulldogu daš samo m od masnega, pa bo dobil izpuščaje in drisko.