party droge

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
...in delajo iz tega tabletne koktajle pri 15ih in so potem punce posiljene na raznih zurkah ampak nic ne de, ker se itak ne spomnijo tega ne eni ne drugi.

...ja in se zbudi naga, okoli nje neznan folk leži nakomiran, iz češplje ji pa teče mačofit in si reče "damn what a party"....

bolano je to ja, sej to je problem ker narod ne spoštuje več svojega telesa in dostojanstva, kaj šele telesa drugih ljudi.... briga jih. In v tem bodo odraščali naši otroci (ko in če jih bomo imeli).

Sem gledal to oddajo ja, fak, čisto normalnim otrokom dajejo Ritalin samo zato, da bi imeli še boljši učni uspeh... hkrati pa s to isto tabletko filajo zaostale otroke in pa otroke, ki majo težave s koncentracijo.
Pol so tuki še party droge in zlorabe viager itd.... ampak to je v ameriki in ostalih razvitih državah čisto nekaj normalnega. Ni čudno da laufa biznis s tabletami. Kakšni mutantje se bodo rojevali čez 2-3 generacije, bolano.
In potem psiholog predpisuje tablete otrokom brez večjega problema, in potem vidiš psihologa in vidiš da je tut on nekam čuden v fris.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Vcer je bila oddaja na Slo1 kako je francija in amerik cist v tabletah,eni jih pozrejo po 40 na dan, za mladost in ostalo, mulci pa tastarim kradejo razne xanaxe in neke ostale zahebane tablete in delajo iz tega tabletne koktajle pri 15ih in so potem punce posiljene na raznih zurkah ampak nic ne de, ker se itak ne spomnijo tega ne eni ne drugi. Se pravi to bo moda ob nasem napredku kater je mozen samo na takih zabitih podrocjih, pri nas cez kaksne 2 leti?

Ja in prikazat so hoteli kako so grdi grdi farmacevti tablete naredili, nihce pa ni povedal, da gre za navadno leno mularijo, ki se pac drogira. Sej eni se pa z lepilom zadevajo pa verjetno ni proizvajalec lepila kriv za to ane.

Spet so prikazali narkice in potem to bagro skusal prikazat kot najvecje zrtve sistema... a mulci so sami razklagali kako pojejo po 60 tablet naenkrat

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
MDMA in ne rabiš kaj drugega
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
rabis psihiatra po por letih...ampak hej, takrat pa spoznas cudoviti svet pomirjeval, ves kak je sele potli lusno...

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Sem gledal tudi jaz. In se mi zdi da bi v tistih primerih hiperaktivnih otrok, ki se jim predpisuje ritalin naredili še največ če bi tastarim predpisali določene tablete. Pa nisem se mogel znebit občutka da hočejo otroku naredit vse fino, če pa ni fino je pa treba nekaj pojest. Ja pysda, od kdaj mora biti šola fina, prijetna in zanimiva? a ni bila vedno dolgočasna in na cajte precej mučna? en petnajstletnik je bil, pri katerem je stari razlagal da se mulc ne trudi dovolj ker je dobil A- (to je pri nas pomoje -5). Jaz si takega mulca čez tri leta predstavljam na strelskem pohodu od doma do šole.

Pa tisti mulci, s tabletkami, od vseh v oddaji je bila mislim da ena sama da pri petnajstih ni imela najmanj 20kg preveč.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Sej taglavne so še vedno trava, speed, bonboni, koka. Če ima kdo željo po čem drugem, ima možnost tudi to dobiti, vsak pač sam izbira, kaj bo dal vase.

Pa ni treba moralizirat, kako bo en po E-ju pristal v psihiatrični, ker to ne bo nobenega odvrnilo od uporabe (sploh pa je bullshit in velja mogoče samo v primeru močne predispozicije do psihičnih bolezni, kar se itak vidi že prej), bolj pametno je dati nasvet, na kaj naj pazi, če vzame.

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
Citat:
Uporabnik Diabla pravi:
mislim pa da je normalno da boš na partyju uzel party drogo da boš zdržal celo noč in še after pa ne rabiš veliko js uzamem čet E ja pa na koncu mogoče še četrtinko pa mam js dovolj za celo noč pa after če se pa hočem udesit sta pa tut dva pa pol v razmaku pol ure tkt pa letim ja samo mora potem nekdo drug peljat moj avto domov
wink-1.gif

ne, sori mislim da ni normalno uzet kr drogo da kao zdržiš celo noč.. sj js tut hodim ven kr pogosto(torki v mb), pa nikol mi ni niti na kraj pameti padl za kakršno koli drogo.. se da brez problema zdržat celo noč samo na alkoholu... sj tut naša družba, ne rečem da je čista, ampak predvsem v obliki trave, nkol kej kemije... Zdej ne vem v kaki družbi se ti sučeš, sam kr neko drogiranje z Eji pa to mislim da ni normalno... No vsakemu svoje, js vem da ostajam pr priu
nahrung002.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
rabis psihiatra po por letih...ampak hej, takrat pa spoznas cudoviti svet pomirjeval, ves kak je sele potli lusno...
tole bos seveda podkrepil s ksnim znanstvenim dokazom ane...
priden.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik twins pravi:

ne, sori mislim da ni normalno uzet kr drogo da kao zdržiš celo noč.. sj js tut hodim ven kr pogosto(torki v mb), pa nikol mi ni niti na kraj pameti padl za kakršno koli drogo.. se da brez problema zdržat celo noč samo na alkoholu... sj tut naša družba, ne rečem da je čista, ampak predvsem v obliki trave, nkol kej kemije... Zdej ne vem v kaki družbi se ti sučeš, sam kr neko drogiranje z Eji pa to mislim da ni normalno... No vsakemu svoje, js vem da ostajam pr priu
nahrung002.gif

hehe....zdej si sam sebe "zaklau", pa je tebi jasno da je droga tudi alkohol (v bistvu zaradi nje umre ogromno ljudi, ogromno ljudi trenutno čaka na razne transplatacije zaradi te droge, ogromno nasilja je zaradi te droge, lahko te zasvoji in postaneš odvisen od nje,....in alkohol ima tudi ogromno podobnih lastnosti kot nedovoljene droge-spreminja stanje tvojega telesa, vzdušja, nekatere spremeni tako da se po zaužitju čisto drugače obnašajo, spremeni tvoje fizične in psihične sposobnosti, tudi energije ti da, veselje, nekaterim zelo poveča samozavest, ima pa tudi posledice drugi dan,...in tisto kar sem že zgoraj napisal), sam da je pač legalizirana, ker država tudi OGROMNO služi zaradi tega. V glavnem....drogiraš se tudi ti, če je pa legalno pa še ne pomeni da je zdravo in OK.

Nazadnje urejeno:

twins

Pripravnik
21. nov 2011
63
0
6
Savinjska
467716-post_slo.gif

seveda tut alkohol ni "nedolzen", ampak jebat ga.. je usaj legaln :) pa mislim da je pa par pirov spit useen bolš kot pa uzet E al pa speed.. je tut bol družbeno sprejemljivo... reč mami da greš s kolegi na 2 pira, al pa na 1 črtico, pa poglej reakcijo
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
a PHP polje in tam zaposleni so zate dovolj znanstven dokaz?

Sicer pa lej...jej ti kar zelis. Ce hoces bit narkoman pac bodi narkoman. Vsak se zase sam odloca.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
No ja...kakor obrneš, imaš mehke in trde droge, nikakor nista alko pa trde droge isto
smile-1.gif
...pa pri drogah so mere manjše...ne moreš primerjati 1 E in 1pir, ne vem, pač hipotetično...1/10 E-ja = 1 pir. Me zanima kako bi bilo če bi bilo obratno...da bi bil alko ilegalen in droge legalne ter pod nadzorom...in verjem, da folk nebi šel v lokal po službi pa črte vleku,haha....sej vemo, kar ni legalno in ni na voljo vsepovsod, je bolj zanimivo in se to zadevo bolj izkorišča....no pa da ne bo kdo mislil da zdej zagovarjam droge....tudi sam sem marsikaj že probal, pač do meje...ampak da bi droge zlorabljal v nulo, in jih užival cel čas, ter v jih iskal neko uteho...to pa ne....so ble pa boljše in slabše strani trdih drog, izkušnje mi ni žal in to je bilo pač del mojega življenjskega obdobja. Dosti ljudi iz te družbe še kdaj pa kdaj vidim, in noben ni zabluzil, mogoče še kdo kdaj kej proba, povečini pa vsi v službah, že družine, športajo na veliko ipd., jih pa kar nekaj zabluzi, enako kot pri vsaki drogi. Drugače pa ja....sem pa mnenja da lahko o tem diskusirajo tisti ki so probali oboje, drugače nima smisla debatirati kaj je ok in kaj ni ok. OK ni nič od tega.
Si kdo predstavlja, da bi reklamirali da je 1joint na teden dobr skadit (pač dobre strani trave so tudi že dokazane, uporabljajo jo tudi v zdravstvene namene) tako kot pravijo da je dobro deci rdečga vina na dan...pa smo spet tam, neverending story.