Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Naj proba heroin. Al pa ene dve tableti dormicuma pa budna naj ostane...Lahk se snema zraven da ne bo treba tipkat.
v čem je finta doemicuma. 2x sem ga že dobil pred operacijo modrostnih. in vsakič so me pripravljali kot da so mi dali nevem kako hudo zadevo. jaz nisn čuto razlike. pa kao naj se nasloni nekam ker bom tak počen pa to.
Dormicum je zdravilo ki spada med benzodiazepine. Njegova glavna ucinkovina je midazolam. Zlorabljajo ga predvsem odvisniki od benzodiazepinov, ki recimo papajo tudi apaurine itd...
Predpisuje se ga ljudem, ki ne morejo zaspati. Ker je hipnotik, mores met dovolj casa da se bos po zauzitju lahko naspal. Znani so primeri, ko je cloveka po zauzitju dormicuma kdo zbudil, clovek je pa nato sel v avto se zaletel in se kasneje ni nic spomnil... Zato se dogaja odvisnikom, da pozrejo dormicum (logicno ne sam eno tableto) in potem kot zombiji zakomirani kje napol lezijo in iz ust se jim cedi slina itd...
Ti pa si zadevo dobil kot sedacijo pred kirurskim posegom. Cilj je pomiritev, ce prav razumem pa naj bi po zauzitju tudi bolje prenasal bolecino.
Pripravljali so te pa npr zato, ker obstaja primer zenske, ki je pojedla eno tableto, si sla umit zobe in vmes zapaspal s scetko v ustih... In se vmes seveda razsula po tleh kopalnice.
Ce ga mesas z alkotom je pa se malo bolj zur... Sej na netu mas dost napisanega o tem.