Partizani požigali slovenske vasi

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

rdecagamad

Pripravnik
15. jan 2015
112
0
16
Lahko me pa najamete za kakšno uradno predavanje, bom z veseljem prišel o tem govorit in demantirat z DOKAZI 70 letne bajke za male otroke ali "sprančke", ki niso sposobni s svojo glavo razmišljat, ampak morajo za njih drugi razmišljat, sčagavčki pa samo ponavljajo lajne lajne...

Lahko se pa tudi zgodi, da me pride kakšen prikriti UDBAŠ likvidirat, nikoli se ne ve....

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik 474

Zakaj uradni popisi in zgodovinarji (tisti verodostojni) žrtve, ki so jih ubili domobranci, prištevjao k žrtvam, ki jih je ubil okupator?
Kako rečemo tistemu, ki sodeluje z okupatorjem?
Zakaj je bil na domobranski prisegi prisoten poveljnik SS?
Zakj so prisegli v nemškem jeziku?
Zakj so domobranci prisegli Hitlerju, nacistični Nemčiji in SS?
Zakaj je na domobranski prisegi igrala nemška himna?
Zakj so zavezniki po koncu vojne z zajetimi domobranci ravnali kot z vojnimi ujetniki?

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik rdecagamad pravi:
Jaz vam navajam dejstva. Do sedaj mi NITI EDEN NI BIL SPOSOBEN NAVEDENO ZANIKATI Z KONTRAARGUMENTI.

Vedno, kadar vam kaj napišem, se vsi poskrijete in nihče ne komentira.

Če menite, da vse veste, in poznate RESNICO - na dan z njo, demantirajte me, ali pa se zakopljite nekam v zemljo....

Dajmo pogumneži, glavo pokonci in mi z uradnimi viri dokažite, da LAŽEM, tako kot LAŽETE vi.

Kdo se bo pa s tabo ubadal in sploh čital prilepljene bedarije.

Lažje je pritisniti na ikonico desno in to je edini argument.
priden.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
to ni očitek. Bilo je vprašanje Zakaj?
Sedaj pišem bolj počasi, da boš mogoče razume vprašanje:

Pod katerimi imeni vse pišem po Alter forumu
stupid-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
In ne nazadnje, zakaj je imela vsaka domobranska enota nemškega poveljnika?

Ker je imela vsaka partizanska enota srbskega poveljnika, pa so jim na ta način domobranci udarili kontro-
evil.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Držite se teme !! Partizani požigale slovenske vasi !! Kje je bilo,kdaj itd.
Kaj zdej ta bele nabijate??

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
In ne nazadnje, zakaj je imela vsaka domobranska enota nemškega poveljnika?

Ker je imela vsaka partizanska enota srbskega poveljnika, pa so jim na ta način domobranci udarili kontro-
evil.gif
Za vrhovnega poveljnika pa so imeli Stalina, saj so se pobijali slovenski narod s ciljem, priključitvi veliki Rusiji.

I

Izbrisan uporabnik #488

ko berem tvoje umotvore, se ne čudim, da se je kaj požgalo... verjetno tudi sami niso verjeli, da je to možno

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Držite se teme !! Partizani požigale slovenske vasi !! Kje je bilo,kdaj itd.
Kaj zdej ta bele nabijate??

ja napiši oz. si namisli

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Lahko me pa najamete za kakšno uradno predavanje, bom z veseljem prišel o tem govorit in demantirat z DOKAZI 70 letne bajke za male otroke ali "sprančke", ki niso sposobni s svojo glavo razmišljat, ampak morajo za njih drugi razmišljat, sčagavčki pa samo ponavljajo lajne lajne...

Lahko se pa tudi zgodi, da me pride kakšen prikriti UDBAŠ likvidirat, nikoli se ne ve....

zakaj pa? za nas so te zgodbe pradedkov že zdavnaj zgodovina, Nič od tega nam ne koristi, kot tudi ne, kateri Napoleonov vojak je kuro sunil na pohodu v Avstrijo v 19. stoletju, Metuzalemi se zabavajte raje po svoje v domu upokojencev...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik KKK pravi:

zakaj pa? za nas so te zgodbe pradedkov že zdavnaj zgodovina, Nič od tega nam ne koristi, kot tudi ne, kateri Napoleonov vojak je kuro sunil na pohodu v Avstrijo v 19. stoletju, Metuzalemi se zabavajte raje po svoje v domu upokojencev...
So zate Metuzalemi podobni temu
stupid-1.gif

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.546
967
113
Citat:

Jaz lahko napišem, da sem tudi jaz seznanjen z obstojem drugačne resnice o Urhu od tiste uradne.

Moj oče je svoja starša odpeljal k umirajočemu človeku (prijatelju mojih starih staršev), ki se jima je pred smrtjo želel izpovedati.
Rekel je, da mu je strašno žal, ampak, da si nikoli prej ni upal povedati resnice o Urhu, ker bi zaradi tega izgubil službo na zavarovalnici (Triglav), ampak, da sitacija ni bila taka, kot je bilo uradno poročilo o Urhu laž. Dejal je, da je bil precejšen del krivde za žrtve na Urhu na strani partizanov.
Več jaz sicer ne vem. Vem samo toliko kot mi je oče povedal po tistem, ko je moja stara starša peljal k umirajočemu starcu.
Aja ta človek je bil sicer doma v Sneberjah na klancu. Vem tudi kako se je imenoval.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ah, glede Urha je bilo marsikaj izmišljeno, eno tako knjigo pravljic je napisala neka učiteljica podbevšek ali nekaj takega, ki je trdila, da je mitraljezec kukovica hodil okrog cerkve z velikim nožem in spraševal koga bom danes zaklal, klerik križaj je imel pa med mašo na oltarju bombe...če verjameš
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Drugače pa so ravno pobesneli odzivi zagovornikov zločinskih podvigov rdečezvezdnikov (tu je treba poudariti, da niso bili čisto vsi partizani zločinci, daleč od tega), ko človek napiše kaj, kar ni v skladu s 'sveto resnico', dokaz, da smo na pravi poti.

Razgaljati in razbijati mite o 'osvoboditeljih', ki zadnej čase skušajo prikriti dejstvo, da se je emd vojno odvijala tudi krvava boljševistična revolucija. Dokaz je že to, da je imela vsaka večja enota tudi 'politkomisarja', torej komunističnega političnega oficirja.

Vojska, ki se zares bori samo za osvoboditev, ne rabi 'ruskih' političnih oficirjev, niti boljševističnih zvezd na kapah, niti ne poje 'rop, požig, umor' in 'slovenija, sovjetska bodeš ti'.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.546
967
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Drugače pa so ravno pobesneli odzivi zagovornikov zločinskih podvigov rdečezvezdnikov (tu je treba poudariti, da niso bili čisto vsi partizani zločinci, daleč od tega), ko človek napiše kaj, kar ni v skladu s 'sveto resnico', dokaz, da smo na pravi poti.

Razgaljati in razbijati mite o 'osvoboditeljih', ki zadnej čase skušajo prikriti dejstvo, da se je emd vojno odvijala tudi krvava boljševistična revolucija. Dokaz je že to, da je imela vsaka večja enota tudi 'politkomisarja', torej komunističnega političnega oficirja.

Vojska, ki se zares bori samo za osvoboditev, ne rabi 'ruskih' političnih oficirjev, niti boljševističnih zvezd na kapah, niti ne poje 'rop, požig, umor' in 'slovenija, sovjetska bodeš ti'.

Moj stari oče je zapustil partizane, ko je videl kako okrutni so bili.
8 letnega fantka, ki je po nesreči našel skrite partizane so imeli celo noč privezanega pri slamoreznici. Zjutraj so ga pa s krampom pobili. (tubi krogle ni bil vreden).

Polek tega je v partizanih izgubil tudi brata. Bila sta skupaj na straži. Stari oče je šel obvestit s stražarskega mesta komandanta svoje čete, da prihajajo Nemci in da se je treba umaknit. Komandant se mu ja režal in je rekel "lako čemo". Ko se je stari oče vračal nazaj na stražarsko mesto so tam nemci že ubili njegovega brata, sam pa je s begom po grabnu po čudežu ušel rafalom.
Nemci so seveda prišli do partizanske čete in pobili vse partizane. Razen enega. Komandant je bil mrtvo pijan, zato so ga spregeldali.
Po vojni je moj stri oče nekje v Moravčah kupoval kravo. Ko sta z očetom šla ponjo, se je prodajalec krave razgovoril o svojih junaštvih med vojno. Stari oče pa ga je prepoznal. Bil je komandant njihove čete. Edini, ki je pijan preživel.

Stari oče se je samo obrnil, temu niletu od človeka je rekel, da je zaradi njega padla cela četa. In z očetom sta odšla domov. Aro za kravo je pa pustil tistemu lumpu.

Moj stari oče je bil pač po sili razmer mobiliziran vojak. Preživel je Galicijo (Ukarjina) in Soško fronto.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hvala za tvoj prispevek, prav je, da se stvari tako pove, kot so bile. Pa čeprav nekateri ob tem dobijo napade stekline.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.546
967
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Hvala za tvoj prispevek, prav je, da se stvari tako pove, kot so bile. Pa čeprav nekateri ob tem dobijo napade stekline.

Še veliko lahko napišem.

Tudi to, da je moja stara mama šivala doma za partizane in da je oficir nemške vojske k nam hodil po mleko za svojega sina.

Zgodilo se je celo, da so se enkrat partizani in nemški oficir (Wermacht ne SS, da ne bo kdo pameten)srečali na pragu. Na srečo je prevladala pamet in so šli vsak svojo pot. (vso družino bi lahko pobili, tako eni kot drugi)

Po vojni se je nemški oficir še nekakrat oglasil pri nas. Vedno je bil hvaleže za to, da so se stvari razpletle kot so se in ni bilo nobenih žrtev.

Nadaljevanje sledi, ...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj, a si moral po okrepčilo v obliki piva, da boš lahko naprej pisal pravljice? nick BLABLABLA ti dobro pristoji- ni naključno izbran, kajneda?
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.