Partis.si

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
In Obvestilo o uporabi IE 10...
Pa kaj zaboga se ti mozoljavci gredo? Kaj mislijo da je sta FireFox in Chrome pa edina browserja? Če pozna kdo to otročad naj jim pove da so eni debilni zahojenci... Lahko pa uredimo da gredo po poti ISOHunta...
evil.gif

1882303-Partis.jpg

Priponke

• 1882303-Partis.jpg
    1882303-Partis.jpg
    16,7 KB · Ogledi: 583
Nazadnje urejeno:

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Sej je njihova stran, lahko delajo z njo kar želijo. Ti pa če se strinjaš to uporabljaj, drugače pa uporabi alternativne vire. Da pa kr vsevprek označuješ kot otročad pa je tudi neumnost, saj predvidevam, da jih sploh ne poznaš.

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Tudi z safarijem so nastale težave namreč ko kliknem torrenti-brskaj ali pa ko v iskalnik vpišem kaj, vedno piše potem samo "nalagam..." In tako tudi ostane.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
ksz... Prvi trije odgovori dejansko nakazujejo IQ avtorjev in seveda tudi starost. Obvestilo na Partisu prav tako. To obvestilo mi predvsem pove:
-da so izdelovalci spletne strani lamerji, ki ne sledijo zadnji tehnologiji
-da so izredno samovšečni in oholi ter vase zagledani (jaz fakulteta)
-da lastniki spletne strani niso nič boljši, pa tracker gor ali dol

Profesionalen lastnik spletne strani oz. servisa si takega debilizma kot je na sliki ne sme in ne more privoščiti (menda se živi od reklam in donacij).
Isto kot da bi Alter to naredil... Ali pa da bi bila stran v Flashu napisana, lastniki iOS in novejših Androidov pa seksajte se s HTML 5. Zraven pa še arogantno sporočilo...
Čisto drugače se sliši "...zaradi združljivostnih težav, na katere smo naleteli se v tem trenutku ne da uporabljati naše spletne strani z brskalnikom IE 10. Napako odpravljamo in prosimo za razumevanje. Za dostop uporabite..."

Tako, sedaj pa otročiči, dejmo navalit. In tak cvet debilizma bi šel s trebuhom za kruhom...
hysterical-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tako butasto sporočilo ne sodi na spletno stran nekoga, ki se ima za servis. Ja?
Imam Chromo, imam Opero, Safarija. Pa še zmeraj najraje uporabljam IE. Sploh ne veš koliko enterprise orodij ne dela z drugim kot z IE.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Dokler ne zahtevajo plačila za storitve, lahko delajo kar hočejo s svojo stranjo, očitno so pač ugotovili da premalo ljudi uporablja IE in se jim zaradi njih ne splača ukvarjati s spreminjanjem kode.
Ja ker na enterprise ravni pa res torrente vsakodnevno furajo.

Na IE11 dela, si ga pa posodobi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
ksz... Prvi trije odgovori dejansko nakazujejo IQ avtorjev in seveda tudi starost.

In kaj bi naj bilo narobe z mojim odgovorom? Ker se sprašujem zakaj IE10 nebi mogel prikazat Partisa?

'Debilnemu brskalniku' pa se lahko nasmejim enako, kot Chromovem 'He's dead, Jim!'

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tako butasto sporočilo ne sodi na spletno stran nekoga, ki se ima za servis. Ja?
Imam Chromo, imam Opero, Safarija. Pa še zmeraj najraje uporabljam IE. Sploh ne veš koliko enterprise orodij ne dela z drugim kot z IE.
Ja, to imaš pa povsem prav. Nekako res ne sodi gor. Kot si že sam zapisal, ogromno stvari ne dela z drugim kot IE. Po drugi strani pa veliko reči ne dela na IE...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Predvsem tvoje vprašanje nakazuje višino tvojega IQja, ko se ****** kaj se mulci gredo, ker ti prek IE 10 ne omogočajo nalaganja nelegalnih vsebin. Pa če si tak hardcore enterprise user, bi bil saj tako security aware in imel posodobljen browser.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moj IQ je dovolj velik, da vem da se takih bebavih komentarjev in napisov ne da na prvo stran. Pa če je 100x zastonj. Če so polinkani iz drugih strani so javni. Drugače naj delajo preko IPjev ali pa zaščitijo osnovno stran z PKI da ne bo mogel vsak gor. EOS.
11 je na voljo v 8.1, v 7ki mi ga WUA še ni ponudil. Pač virtualka, produkcijske mašine se ne paca s takimi stvarmi.
Še kaj mogoæe splojh?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Tako je. Če še niste ugotovili me moti debilno obvestilo ne pa dejstvo da ne dela z IE 10. Za to so zdravila, za bučmane pak ne.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ma glej, meni je smešno da so ti mulci dvignili dekl za neko underground zadevo. In ja, res bi lahko bili bolj profesionalni, a to ne spremeni dejstva, da če se držimo principa, bi morali iti po poti ISOHunta, pa si verjetno noben od odjemalcev njihovih storitev tega ne želi.

Jaz ne govorim o zastonjskosti ampak o legalnosti, torej ti z uporabo Partisa nisi nekdo, ki hoče nekaj zastonj ampak nezakonito. Saj vem, da si dovolj brihten, da boš to razumel.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Gotcha... Dejansko mi je mulc zajamral ker išče risanke...
Meni programja ni potrebno krasti. Tisto kar rabim imam vedno na voljo preko partnerskih/NFR licenc.
Lepo da se strinjamo okoli opozorila. Ostalo je pa debata ki priteče ob nekaj vrčkih
nahrung002.gif

Dekel je šel gor radi dolgcajta...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Debilen brskalnik
hysterical-1.gif

Kakšna pa bi naj bila dejanska hiba IE, da 'ne more' prikazat Partisa?
fejkaj ID pa boš videl
smile-1.gif

Se strinjam, da je debilen kvečjemu avtor strani. Trenutno delam na eni web strani, ki dela v vseh browserjih, ne da bi se sploh posebej trudil. (z dinamičnim nalaganjem vsebin itd...)

mckmck

Fizikalc
20. mar 2013
525
200
43
Če želiš uporabljati njihove storitve uporablji nekaj drugega pa je, drgači pojdi kam drugam
wink-1.gif

Mene je to zelo zabavno sporočilo!!