nič nisem razjarjen. pač živim v mestu, kjer parkiranje ni urejeno in to tako tudi sprejemam. okej, pač ne morem vedno parkirat povsem blizu doma, ampak to tudi ni taki problem. problem je edino pri starejših, ki prav daleč ne morejo hodit. ne moreš pa človeka kr tam pustit, it parkirat in ga potem pospremit gor. pri nas je šlo tako daleč, da si je morala mama zamenjati registrske tablice, ker so ji sosedje težili, da ni tam doma in so jo tudi kdaj zaparkirali. pač MB tablice sredi LJ. no zdaj ma LJ tablice in lahko v svoji soseski pod svojim stanovanjem mirno parkira - ko dobi plac. pač, nič ne moreš. ne smeš postavit rampe, ker je to zemljišče MOL, plačal pa si ga. in?
tak pač je, zato pa nimam treh avtov, ker še enega težko parkiram, pa itak, kaj mi bo avto sredi mesta. če bi tako razmišljali tudi ostali, bi blo prometnega kaosa precej manj. ne pa da mi sosed s kripo, ki je nevozna, neregistrirana, brez tablic, odžira parkirno mesto, ker on pač kripe ne odpelje na odpad.
tak pač je, zato pa nimam treh avtov, ker še enega težko parkiram, pa itak, kaj mi bo avto sredi mesta. če bi tako razmišljali tudi ostali, bi blo prometnega kaosa precej manj. ne pa da mi sosed s kripo, ki je nevozna, neregistrirana, brez tablic, odžira parkirno mesto, ker on pač kripe ne odpelje na odpad.