A to vam v strsnki napisejo text
A to vam v strsnki napisejo text
O glej še en moški
Kaj? Pa menda nima tudi ta XY kromosome ter v primerjavi z ženskimi normativi povišano raven testosterona?O glej še en moškiPoglej priponko 90107
strsnki?A to vam v strsnki napisejo text
Moški zgolj, če ga rodi.Čaki potem ima moški lahko otroka?
Sorry goba spet si mimosunil, svetovna boksarska zveza ni dovolila nastopa imamu al kaj je že, nastop mu je dovolil MOK z največjim škodlivcem svetovnem športu in olimpizmu ki je pomotoma deležnik v več “vzhodno “ usmerjenim firmam, pomotoma sem bil deležen teh zgodb, in v danem trenutku, so se njegovi ritolizniki podredili vplivu zelencev in potihnili.Kar se pa pravil tiče bi pa tudi lahko kej prebral preden ste pametni. V boksarski zvezi nimajo nič napisan da je to prepovedano in zato lahko v tej disciplini tekmuje. V drugih disciplinah nebi mogla nastopat...
Sem pričakoval, da so italjanke navajene biti tepene.... sem sigurno več pričakoval od nje.
Ne peni se prevec... tipicni typo a in s sts sosednji crki ti rajsi povej so v stranki rekli da moras to napisatstrsnki?
Dihaj vmes, ko jezno tipkaš.
Žensk se ne tepe!!!Bodo ga že nabunkali tega alžica kje izven ringa
Ne, to delajo samo v vaši stranki!A to vam v strsnki napisejo text
V stranki so tako rekliNe peni se prevec... tipicni typo a in s sts sosednji crki ti rajsi povej so v stranki rekli da moras to napisat