Paradižnik Lušt

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
A je to tema o Hofru
sprasujem se.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Klasični Roberto z njegovim bebastim offtopikom. Svaka čast stari mogoče boš celo legenda Alterja...negativna.
uf-1.gif

Boli mene patak hofer gor ali dol, če so zgleda edini sposobni se držat Luštovih navodil je ta paradajz samo tam za kupit in pika.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
.... ravno kuham paradžnikovo omako iz Lušta. In sem malo "razočaran" - ni bil čisto zrel. Očitno morajo hitreje pobirati kot bi bilo "prav". Je pa še vedno "boljši" kot ostalo kar se dobi pri nas po človeški ceni.

Letos mi je dober, medtem ko lani in predlani nekako nič posebnega. Na šank sredi kuhinje sem postavil veliko stekleno skledo in ga tam zorim, dokler ga ne zmanjka
grin1.gif
. Takoj iz trgovine pa res ni bogvekaj.

Mislim - nikakor ne želim delati reklame za Lušt, ampak v zadnjih 10 letih so nam uspeli trgovci pokvariti užitek ob paradajzu, vse neokusno.

Moja banda krasno in junaško raste. Če bo kaj rodila, se bom pohvalil, če pa ne -
tongue-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ps: a bi se šel kdo malce industrijske špijunaže in našel recept, kako ga zmešajo skupaj ?
evil.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Verjetno res, drugače bi jim verjetno vse zgnilo, jest sem Luštovega par dni nazaj jedel par ur po nakupu in nič kaj preveč okusa. Bo treba počakat domačega iz vrta druge ni
smile-1.gif

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Verjetno res, drugače bi jim verjetno vse zgnilo, jest sem Luštovega par dni nazaj jedel par ur po nakupu in nič kaj preveč okusa. Bo treba počakat domačega iz vrta druge ni
smile-1.gif

Saj so že pisali odvisno kje ga kupiš. Nekje imajo lušta drugje pa "lušta" .
10.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Gospod nepismeni...

Vsaj vse objave v temi bi prebral... mogoče bi opazil da bebci poveličujejo Hofer kako je oh in sploh...

pa ni.

Ko boš enkrat kupoval za dnevno uporabo količine katere jaz nakupujem (večja familija) in ti bodo začeli pizditi da umetne pomije iz Hofra (pa je vseeno, mesnine, zelenjavo, sadje...) odnesi kam drugam se pa javi.

Imam v becirku 6 Hofrov, pa se ne razlikujejo po (ne)kvaliteti. Toliko.

Se pa strinjam da je off. Tako kot cel alter.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nisi samo nepismen, si preveč glup, da bi razumel.

Ti bebci pišejo on topik, ker se o Hoferju oz. trgovinah govori samo zato, ker eni delajo s paradajzom pravilno eni pa pač NE. Sicer tukaj ne obdelujemo trgovin in vse njihove robe, je za to dovolj takih tem po Alterju pa tudi tam niste razčistili. Ti kar hodi v druge trgovine in enake pomije še preplačuj.
zmaga.gif

V šparu sem včeraj vzel dva velika Luštova mešanca. Ni ne pravo volovsko srce in daleč od običnega. Bil je popolnoma zrel, že preveč mehak, zelo dober a še vedno daleč od domačega volovskega. Za spremembo od standardnega Lušta je bil super tudi za 4€+ na kg.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Hofer/Lidl je socialna trgovina, za tiste z malo gnarja, ni pa panike, če kdo od bolj premožnih zahaja tudi sem notri. Dejstvo je, da sem 100% da je v Šparu, Mercatorju (pod pogojem, da se ne kupuje blagovno znamko) boljša roba, ampak 2x celo 3x dražje.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.514
893
113
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Hofer/Lidl je socialna trgovina, za tiste z malo gnarja, ni pa panike, če kdo od bolj premožnih zahaja tudi sem notri. Dejstvo je, da sem 100% da je v Šparu, Mercatorju (pod pogojem, da se ne kupuje blagovno znamko) boljša roba, ampak 2x celo 3x dražje.

bonk.gif

Bravo!

Bog te nima rad. Kdo je tebi net dal...

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
Se opravicujem ker sem bil v Hoferju danes. Nisem vedel da je tak skret trgovina. Kupil sem lusta za 1.89e na kilo, upam da je res lust ker je se na stebelcu imel nalepkico.
Dost heca.
Kupil sem frisno pecen kruh, klobase ki dela kras sezana, meso hofer iz pivke, lusta iz prekmurja, pa se par drugih avstrijskih artiklov.
Lust zelo disi, zdej prvic da ga ne bom dal v hladilnik, ampak caka na vecer, ko ga bom z domacim bucnim oljem skupaj snedel.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:

bonk.gif

Bravo!

Si je težko priznat, da so socialne trgovine Lidl/Hofer. Notri imajo kar nekaj naših izdelkov, ker v nasprotnem primeru, bi imel 1/3 manj prometa, Slovenci smo po eni strani mahnjeni na Slovenske izdelke, domače.

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:

bonk.gif

Bravo!

Si je težko priznat, da so socialne trgovine Lidl/Hofer. Notri imajo kar nekaj naših izdelkov, ker v nasprotnem primeru, bi imel 1/3 manj prometa, Slovenci smo po eni strani mahnjeni na Slovenske izdelke, domače.
A sem lahko tvoj prijatelj
sprasujem se.gif

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Citat:
Uporabnik alpine pravi:

Hahaha, spet en teoretik, ki trgovine od znotraj v zivo se videl ni...
bonk.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Veš dobr poznam Hofer/Lidl in poskusil že 3/4 njihovih izdelkov, vedno vzamem nekaj novega, če je možno.
1/3 izdelkov je TOP, ostalo temelji na socialnem nivoju.

Pa naštetje kaj je boljšega v Hofru, Lidlu od recimo Mercatorja, Špara, ki ni blagovna znamka Mercatorja oz da ni Špar sbudget.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Gospod nepismeni...

Vsaj vse objave v temi bi prebral... mogoče bi opazil da bebci poveličujejo Hofer kako je oh in sploh...

pa ni.

Ko boš enkrat kupoval za dnevno uporabo količine katere jaz nakupujem (večja familija) in ti bodo začeli pizditi da umetne pomije iz Hofra (pa je vseeno, mesnine, zelenjavo, sadje...) odnesi kam drugam se pa javi.

Imam v becirku 6 Hofrov, pa se ne razlikujejo po (ne)kvaliteti. Toliko.

Se pa strinjam da je off. Tako kot cel alter.

Krivi smo pa kupci sami ker se gleda na ceno recimo se lepo vidi pri paradižniku.
Kupovat meso v hoferju merkatorju ali pa špraru tušu?
stupid-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
meso kupujem pri lokalnem kmetu, mlada govedina in žrebetina.
Mislil sem salame, suhomesnate izdelke... Pa vidim da se bom še za to raje odpeljal v hribovje v kraje kjer prebiva Alpine... Vsaj vem da jem.
Kar se tiče paradižnika, katerega tema mu je posvečena... Dok ti paradižnik ne bo zadišal s svojim značilnim vonjem je lahko zaradi mene tudi prvak, pa je vreden nič... Malce starejši se še spomnimo prvega paradižnika iz Makedonije (je bil takle čas že na voljo, še preje, konec marca), tudi Lušt se skrije proti njemu... Načeloma obran pred transportom, zrel...