Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
mene motijo le pedofili,ki delajo proti volji otrok,ostali me ne motijo,pa naj se,če jim paše,pa tudi vsiljivi niso do ostalih
lp
Kaj pa je drugega vsiljevanje vere, kakor vsiljevanje nečesa proti volji otroka?
Me zanima koliko otrok pri 7letih raje hodi v versko institucijo/k verskemu pouku, kakor se podi za žogo.
me zanima, koliko otrok raje hodi v šolo, kot se podi za žogo...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Preberi si 41. člen ustave RS
Citat:
Usmerjanje otrok glede verske in moralne vzgoje mora biti v skladu z otrokovo starostjo in zrelostjo ter z njegovo svobodo vesti, verske in druge opredelitve ali prepričanja.
Citat:
10. člen
(verska vzgoja otrok)
(1) Starši imajo pravico, da vzgajajo svoje otroke v skladu s svojim verskim prepričanjem. Pri tem morajo spoštovati njihovo telesno in duševno nedotakljivost.
(2) Otrok, ki je dopolnil 15 let, ima pravico, da sam sprejema odločitve, povezane z versko svobodo.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V glavnem ni normalno, ker če bi bilo, bi lahko tak par imel svoje potomstvo. Sicer me tile bolniki ne motijo, moti me le to da hočejo nekaj kar jim narava ni dala in to so otroci.
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Če nisi opazil gre svet naprej in se stvari spreminjajo - razvijajo.
Tak si kot stara mat, ki je vsakič ko sem zavrnil kakšno hrano omenila kako med vojno niso imeli kej za jest.
Če je nekoč nekaj bilo, še ne pomeni, da je danes tako. Ko boste zaplankanci - po večini verski fanatiki in hribovski nerazgledanci dojeli, da se vas noben homoseksualec ne bo lotil boste lažje spali in v miru po gostilnah razlagali kako ste pretepli svoje otroke.
Citat:
Če je nekoč nekaj bilo, še ne pomeni, da je danes tako. Ko boste zaplankanci - po večini verski fanatiki in hribovski nerazgledanci dojeli, da se vas noben homoseksualec ne bo lotil boste lažje spali in v miru po gostilnah razlagali kako ste pretepli svoje otroke.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Osnovnošolska izobrazba je obvezna in to je določeno s strani države (po domače, če ne prisliš otroka, da gre v OŠ, potem greš v zapor), ne spomnem se kdaj je verski pouk postal obvezen!?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda so bolni, ker zdrava oseba se ne bi šla pikat med istim spolom.Drgač pa glede vere bodite samo tiho, me ni nihče vprašal ali hočem biti pionir in gledati tiste predstave o kurirčkovi torbici al pa štafeto mladosti. Ko je šel po gobe tisti Broz je bilo to dobro da smo šli prej ven iz vrtcev in šol, da smo se lahko pojali za žogo.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
mene motijo le pedofili,ki delajo proti volji otrok,ostali me ne motijo,pa naj se,če jim paše,pa tudi vsiljivi niso do ostalih
lp
Kaj pa je drugega vsiljevanje vere, kakor vsiljevanje nečesa proti volji otroka?
Me zanima koliko otrok pri 7letih raje hodi v versko institucijo/k verskemu pouku, kakor se podi za žogo.
me zanima, koliko otrok raje hodi v šolo, kot se podi za žogo...
Jst sem, zate pa ne vem....
Osnovnošolska izobrazba je obvezna in to je določeno s strani države (po domače, če ne prisliš otroka, da gre v OŠ, potem greš v zapor), ne spomnem se kdaj je verski pouk postal obvezen!?
Citat:
ne dojemaš...veliko stvari, ki jih dela otrok, je prisilnih. A če je OŠ obvezna, pomeni da ni PRISILNA?????? Pa ko otroku ne pustiš da je 5 ur na toobganu mora domov, je tud prisila...pa v nobenemui zakonu ne piše, da sme biti na toboganu največ 15 minut...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... očito si res bolj iz hribov, in do vas še ni prišlo...
sklepam, da tovrstne napade izvaja nekakšna hribovska gverila, ki se na traktorjih neopazno pripelje v mesto, ali kaj?Citat:
... Ko boste zaplankanci - po večini verski fanatiki in hribovski nerazgledanci dojeli, da se vas noben homoseksualec ne bo lotil ...