Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
mene pa zanima, a napade na homo-aktiviste in homo-gostilne izvedejo hribovci, ali avtohtoni meščani?
Po tem sodeč:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... očito si res bolj iz hribov, in do vas še ni prišlo...sklepam, da tovrstne napade izvaja nekakšna hribosvka gverila, ki se na traktorjih neopazno pripelje v mesto, ali kaj?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
... Ko boste zaplankanci - po večini verski fanatiki in hribovski nerazgledanci dojeli, da se vas noben homoseksualec ne bo lotil ...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
ne dojemaš...veliko stvari, ki jih dela otrok, je prisilnih. A če je OŠ obvezna, pomeni da ni PRISILNA?????? Pa ko otroku ne pustiš da je 5 ur na toobganu mora domov, je tud prisila...pa v nobenemui zakonu ne piše, da sme biti na toboganu največ 15 minut...
Seveda je to na nek način prisila, vendar državna in to je ok. Deca se nauči brati, pisati itd.. In to ni dobro samo za njih, ampak tudi zaradi ostalih, gre tudi za varnost, da otroka vzgoji v normalnega, sicer bi imeli divjake in bi bilo naše okolje nevarno.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
mene motijo le pedofili,ki delajo proti volji otrok,ostali me ne motijo,pa naj se,če jim paše,pa tudi vsiljivi niso do ostalih
lp
Kaj pa je drugega vsiljevanje vere, kakor vsiljevanje nečesa proti volji otroka?
Me zanima koliko otrok pri 7letih raje hodi v versko institucijo/k verskemu pouku, kakor se podi za žogo.
me zanima, koliko otrok raje hodi v šolo, kot se podi za žogo...
Jst sem, zate pa ne vem....
Osnovnošolska izobrazba je obvezna in to je določeno s strani države (po domače, če ne prisliš otroka, da gre v OŠ, potem greš v zapor), ne spomnem se kdaj je verski pouk postal obvezen!?
ne dojemaš...veliko stvari, ki jih dela otrok, je prisilnih. A če je OŠ obvezna, pomeni da ni PRISILNA?????? Pa ko otroku ne pustiš da je 5 ur na toobganu mora domov, je tud prisila...pa v nobenemui zakonu ne piše, da sme biti na toboganu največ 15 minut...
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Hvala Tebi, ker med tema dvema zadevama ločiš za nas.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Hvala Tebi, ker med tema dvema zadevama ločiš za nas.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In kolk sta ga nakradla Tito in Krištof?
Za Mačka vem, da je imel vilo na Korčuli...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Seveda je to na nek način prisila, vendar državna in to je ok. Deca se nauči brati, pisati itd.. In to ni dobro samo za njih, ampak tudi zaradi ostalih, gre tudi za varnost, da otroka vzgoji v normalnega, sicer bi imeli divjake in bi bilo naše okolje nevarno.
aha, torej zagovarjaš prisilo, ko tebi to ustreza, sicer pa si čudežno proti. Ker si ti tisti, ki ima pravico določati, kaj je otroku v korist.k sreči je zakonodajalec pametnejši od tebe
Poglej v zaporih--jih pederajsinje nagravžne posiljujejo non stopCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pač imajo drugačna nagnjenja in občujejo med sabo, nič posebnega. Saj ne sexajo javno, ampak doma za 4 stenami in to prostovoljno.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Poglej v zaporih--jih pederajsinje nagravžne posiljujejo non stopCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pač imajo drugačna nagnjenja in občujejo med sabo, nič posebnega. Saj ne sexajo javno, ampak doma za 4 stenami in to prostovoljno.
Itak so največji kriminalci taki izmečki...
Kaj ti mešaš vero??---pederajsar je lahko krščan ..musli..brezverniki...
Po mojem mnenju bi morali take nagnusneže --posebej v zaporih nekam dat v karanteno--da jih svet nikoli ne bi vidu!!!!!!
Zanimivo kuk je tukaj odboravanja glede te nagnusne oblike življenja--da nekoga v zaporu posiljuješ v vednosti države!!!! FUj in fej--- pfuj!!!!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
mene pa zanima, a napade na homo-aktiviste in homo-gostilne izvedejo hribovci, ali avtohtoni meščani?
Po tem sodeč:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
... očito si res bolj iz hribov, in do vas še ni prišlo...sklepam, da tovrstne napade izvaja nekakšna hribovska gverila, ki se na traktorjih neopazno pripelje v mesto, ali kaj?Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
... Ko boste zaplankanci - po večini verski fanatiki in hribovski nerazgledanci dojeli, da se vas noben homoseksualec ne bo lotil ...