Sej kristjani jih imate tud. Enmu kolegu kristjanu rečem da boga ni pa bi me kljub temu da sva kolega takoj s sekiro, če bi lahko. Ne morem nič rečt brez da se nebi oglasili da sem nestrpen do vernikov samo zato ker sem reku da boga ni.
Kristjan bi te s sekiro!? Ne, ne, oni niso taki!!!Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sej kristjani jih imate tud. Enmu kolegu kristjanu rečem da boga ni pa bi me kljub temu da sva kolega takoj s sekiro, če bi lahko. Ne morem nič rečt brez da se nebi oglasili da sem nestrpen do vernikov samo zato ker sem reku da boga ni.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mah to ne, sam če se 2011 zarad takih stvari obremenjuješ, potem si malo smešen ja. očito si res bolj iz hribov
, in do vas še ni prišlo, da se zarad teh parad noben več ne sikira, razen par omejencev.
ali smo potem samo še "omejenci normalni
aja, pa še to - lezbijke se ti ne gravžajo, pedri pa? kje je tuki fora?
Če je ne vidiš --bog ti pomagaj..je razlika taka ..da se jo sploh ne da opisat
bodi potem enakega mišljenja do vseh, ne pa zato, ker vidiš 2 joški več spreminjat mnenja.
če so dve skupaj...so štirje joški več..pa dve lulike , ki so mi zelo pomembne..
Pri "geyih" ni pa nič uporabnega zame.. za vas pa ne vem
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zakaj? a politiki niso ljudje iz mesa in krvi? Kresalka itak paše tja, večina politikov pa je itak navadnih buzerantov... Pa še kakšen gay se najde vmes!
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
mah to ne, sam če se 2011 zarad takih stvari obremenjuješ, potem si malo smešen ja. očito si res bolj iz hribov
, in do vas še ni prišlo, da se zarad teh parad noben več ne sikira, razen par omejencev.
ali smo potem samo še "omejenci normalni
aja, pa še to - lezbijke se ti ne gravžajo, pedri pa? kje je tuki fora?
Če je ne vidiš --bog ti pomagaj..je razlika taka ..da se jo sploh ne da opisat
bodi potem enakega mišljenja do vseh, ne pa zato, ker vidiš 2 joški več spreminjat mnenja.
če so dve skupaj...so štirje joški več..pa dve lulike , ki so mi zelo pomembne..
Pri "geyih" ni pa nič uporabnega zame.. za vas pa ne vem
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zakaj? a politiki niso ljudje iz mesa in krvi? Kresalka itak paše tja, večina politikov pa je itak navadnih buzerantov... Pa še kakšen gay se najde vmes!
In kakšna razlika je med navadnim "buzerantom in gayem??
Drugače je pa res menda .. da če nisi buzi .. se ne prerineš daleč...
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če nič drugega, bo za marsikoga to vsaj zanimiva priložnost za fotografske eksperimente zaradi barvitih udeležencev...
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
za Suzico je itak škoda besed
ampak te parade pa vseeno ne kapiram
zakaj pa nimajo recimo pijančki svoje parade
ali pa vegetarijanci
ali pa presnožeri
ali pa motherfuckers ?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Edina stvar, za kar se oni še borijo, je pravica do posvajanja otrok. To je vse.