parada ponosa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
seveda, lahko, gabijo se mi s svojim izpostavljanjem in s tem, da promovirajo svoj izgled, ki je daleč od normalnega in sprejemljivega. hujši so od pustnih mask.

ja, ampak to, da se zgodi največ nasilja in zlorab med tradicionalnim družinami, še ne pomeni, da so za vzgojo naprimernjši pedričene in lezbijke, to pomeni, da bi se morali bolj aktivno vključevati v začito in preventivo otrok, kar pa ne pomeni, da so lahko istospolneži boljši starši, glede na to, da promovirajo kako nežna bitjeca so.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
niti eno niti drugo, če bi jih fizično zatiral, ne bi bil nič boljšim od njih. enostavno prepovedat pa naj se jebejo med svojimi zidovi.

tisto sem pa nalimal, zato, ker se mi gabijo. pa naj narod vidi kaj podpira. srbi so še redki, ki se upajo zoperstaviti globalistični neumnosti, sicer na svojo škodo, temu se reče, biti glup z velikimi jajci, tega ne premorermo v bananistanu.

Tvoja logika je, da imajo tudi ljubljanski skini prav, ko zbrcajo kakšnega črnca, geja, južnjaka, češ "imajo jajca".

to, da ti logika ne gre, mi je razumljivo.

boli me za skine, boli me za marginalne skupine. srbi imajo jajca, ker se še vedno spravijo na cesto, ko jim nekdo hoče uturiti tuje vrednoste, ki so pičkin dim.
to, da ti nekdo "legalno" rubi 50% plače, to je pogum, ki premoreš ti in tebi podobne pičkice sistema.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Meni se pa gabi folk, ki nosi bele nogavice na črne čevlje.In kaj naj zdaj?

Potem si pa ksenofob.
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
ne vem, vprašaj fotra, ki je fural takšno modo še 15 let nazaj ali pa švabota, ki veselo paradira po hrvaškem morju.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Daj naj nekdo to temo premakne vsaj v spam če že ne v smeti.

Nivo debate je nižji kot na 24kur. Pa sem včasih mislil, da znajo nestrpni alterjevci vsaj kaj argumentiranega napisat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.