parada ponosa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Treba se je bati oz. braniti, sovražiti nekaj kar nam je neznano.

Se ti zdi primerno, da se mladi par sredi trgovine otipavata (kombinacija m + ž), kjer je polno otrok. Da ne omenim žensk oz. tipov, ki dovolijo, da se punce oblačijo kot prostitutke in seveda, ko se sklonijo, pokažejo marsikaj več in hoče čimprej zakriti oz. tip stopi za njo. Wtf?
Ženska oblečena v usnjene hlače in to sredi poletja???
Tipi, imajo na sebi vso mavrico in potem še lacoste torbico ali pa brez, le da izgovarjajo L. So morda vsi homoseksualci ali je zgolj trend tak aka metroseksualci?

Na svetu je polno idiotizma ampak zakaj se bi obremenjevali z drugimi oz. pustili, da enostavno mislimo na druge, čeprav nam nič ne pomenijo namesto, da bi ta dragoceni čas porabili za ženo, otroke oz. najbližje.
Ko pa pride do tega, da te otrok vpraša zakaj je tako. Razložiš na lep način in ne ga napeljevati k sovražtvu, ker nisi nič boljši od južnjakov iz pred 100ih let nazaj v ZDA.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
a ne zgledam od dol?
Ne. Ti zgledaš kot FinAc
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
rojen v Sloveniji (tukaj sem kulturen, frustracije sproščam v Mr. Stefan braun)

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
[censored], kdaj ti bo jasno, da so ti, ki jim gredo geji na živce isti nivo, kot ljubljanski skini, ki jim greš ti na živce, ker si na -iæ?

Ma kakšni skini, večina ima tako ali drugače južnaške korenine. Softi, drgač naj bili največji ritopikci arabci tvoje veroizpovedi, saj za kurbe nimajo oz. jih je malo žensk pred poroko se tudi ne sexa tako da ostanejo le deci ali ovce.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
ne bo držalo, koliko Arabcev pozanš v živo? potrebni arabci poiščejo žensko, ki je [censored] in jo je družba že izobčila, poiščejo ločenko, ker je itak že grešnica, poiščejo vdovo (grešnica) oz natapavajo sebi primerno, vendar ne da skozi lulo, ampak skozi rit.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Sicer pa je po moje dost teh, ki so razbijali po BG, latentnih homičev.Znano je, da je med fašisti/skrajneži vedno bilo veliko homičev.Haider, npr.

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.957
113
Emona / Carnium
intelektualci
Si prilepil sliko nekoga, ki bi ga udaril zaradi izgleda ali zato, ker je istospolno usmerjen?
Če sem te prav razumel, ti odobravaš nasilje kot sredstvo za izražanje. Jaz ga ne in tudi ne razumem tega, da se ti dvigne ob misli na to, da boš kresnil pedra.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
niti eno niti drugo, če bi jih fizično zatiral, ne bi bil nič boljšim od njih. enostavno prepovedat pa naj se jebejo med svojimi zidovi.

tisto sem pa nalimal, zato, ker se mi gabijo. pa naj narod vidi kaj podpira. srbi so še redki, ki se upajo zoperstaviti globalistični neumnosti, sicer na svojo škodo, temu se reče, biti glup z velikimi jajci, tega ne premorermo v bananistanu.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.957
113
Emona / Carnium
No, če govoriš o pravicah istospolnih, potem ne moreš ničesar argumentirat tako, da rečeš, da se ti gabijo.
Sicer pa je dobro, da ni nihče umrl. Več kot očitno je, da so se modeli prišli malo tepst in razbijat. Njim ni važno koga.
Tudi meni ni všeč, ko vidim, da se dva moška poljubljata. Ni mi naravno in nisem navajen to videt ali gledat. Ampak, poljubljata se lahko. Jaz bom z veseljem stran gledal.
Drugo pa je npr. pravica do posvojitve otroka itd...Tam pa nimam več tako liberalnega pogleda. Čeprav se večina zlorab nad otroci zgodi v tradicionalnih družinah
grims-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Čeprav se večina zlorab nad otroci zgodi v tradicionalnih družinah
grims-1.gif

Normalno.

Koliko je pa sploh v Sloveniji družin, kjer skrbita za otroka dva pedra ali lezbači?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Na svetu je polno idiotizma ampak zakaj se bi obremenjevali z drugimi oz. pustili, da enostavno mislimo na druge, čeprav nam nič ne pomenijo namesto, da bi ta dragoceni čas porabili za ženo, otroke oz. najbližje.

Glej, o problemu lahko razmišljaš tudi malce drugače.

Ali je res potrebno, da imajo obrobne, marginalne skupine toliko promocije, kot jo imajo?
Tistih 1000 klošarjev recimo ima svoje glasilo, klubske prostore. Samo še čakam, da jim iz našega davkoplačevalskega denarja zgradijo radijsko in TV postajo in seveda kupijo frekvence.
bonk.gif

Pri tem pa že 15-20 let normalni državljani nimajo NOBENE promocije. Govorim o heteroseksualcih, pa tudi o tem, da so tudi pojmi etika, morala in zdrava pamet praktično izginili in tudi ti pojmi, pomembni za delovanje neke nacije, NIMAJO nobene promocije...

Jo res ne potrebujejo? Petdeset aseksualcev in tristo metroseksualcev v državi pa jo potrebuje? in jo tudi ima, ne glede na to, da se število teh "vernikov" šteje v promilih...

Zdrava pamet ne potrebuje promocije? Neumnosti, ekstremnosti (ki so same sebi namen), mejni načini obnašanja pa jo?

Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ko pa pride do tega, da te otrok vpraša zakaj je tako.

Odgovor sem napisal zgoraj. Ker se nenormalno promovira skupine, ki si (glede na številčnost) pravzaprav NE ZASLUŽIJO nikakršne promocije.
Ker je treba promovirati ZDRAVO PAMET in ravnanje po pameti!

Ali pa misliš, da se 98% državljanov živi v veliki zmoti, ker niso geji, lezbijke, metroseksualci, aseksualci ali klošarji?

In ko nekdo publicira DEJSTVO, da klošar v Ljubljani zasluži z molenjem roke pod kotom 90 stopinj mesečno povprečno 1000 - 1500 evrov, se mora tisti, ki pošteno dela za 500 - 700 evrov mesečno dejansko začeti spraševati, ali mogoče z njim ni kaj narobe...

Ali pa se vsaj spraševati, kje je zdrava pamet, logika in ostala navlaka iz prešnjega tisočletja...

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
niti eno niti drugo, če bi jih fizično zatiral, ne bi bil nič boljšim od njih. enostavno prepovedat pa naj se jebejo med svojimi zidovi.

tisto sem pa nalimal, zato, ker se mi gabijo. pa naj narod vidi kaj podpira. srbi so še redki, ki se upajo zoperstaviti globalistični neumnosti, sicer na svojo škodo, temu se reče, biti glup z velikimi jajci, tega ne premorermo v bananistanu.

Tvoja logika je, da imajo tudi ljubljanski skini prav, ko zbrcajo kakšnega črnca, geja, južnjaka, češ "imajo jajca".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.