parada ponosa

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ste videli kako se nasprotuje nenormalnemu. ne pa naši demokratični pozivi k odpovedi.

delaj doma kar češ, zunaj ni treba kazat nenormalnosti. škoda, ker se je tako dobro končalo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, samo pretepati ljudi zaradi ritopikništva pa res ni treba.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Mislim, če si narobe zvezan si narobe zvezan. Verjamem, da batine in druge terapije nič ne pomagajo. Ampak ponosen na to pa tud ne rabiš bit na takšen način...

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz tudi ne vem zakaj se kažejo tam v usnju in na drug bizaren način, lahko bi zadevo naredili bolj kutlurno, npr. najeli Stožice in imeli tam kongres, kot to delajo druge sekte.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Si me prehitel, sem ravno mislil odpreti tole temo.

O kakem ponosu je tu govora?!
bonk.gif

Oz. kako že pravite dol: Čega se pametan stidi time se budala ponosi ...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
[censored], kdaj ti bo jasno, da so ti, ki jim gredo geji na živce isti nivo, kot ljubljanski skini, ki jim greš ti na živce, ker si na -iæ?

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.957
113
Emona / Carnium
Ponosni so eni in drugi. Če bi malo pogledali okrog sebe, bi se lahko vprašali: na kaj? Ker nimajo biti na kaj ponosni, so eni ponosni, da so istospolno usmerjeni, drugi pa da so majmuni. To je tako, kot bi se hoteli v Sloveniji spopasti vozniki BMW-jev in Cee'd-ov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
a zdaj te istospolni so okej, ostali smo pa majmuni, a sem te pravilno dojel?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.169
1.957
113
Emona / Carnium
Za majmuna vemo kako in kaj. Edino kar lahko rečem je to, da majmun ni kriv, da je majmun.
Istospolni so okej tam kjer so. Torej mene nobeno paradiranje ne moti bolj od tistega, kjer nekdo nekomu vsiljuje (z granitno kocko v roki) svoje mnenje in videnje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.