po nepreverjenih in nezanesljivih informacijah je ravno dobil novega ministranta...Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
Ste gledal intervju z Rodetom včeraj pri Odmevih? Nekam vesel je bil. Takega ga še nisem videla.
majč
po nepreverjenih in nezanesljivih informacijah je ravno dobil novega ministranta...Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
Ste gledal intervju z Rodetom včeraj pri Odmevih? Nekam vesel je bil. Takega ga še nisem videla.
majč
gradbišča imajo višje omejitve hrupa. vsaj po azkonu. v praksi so zvonovi glasnejši. upam, da jih cigani zrihtajo, da bodo vsaj za kaj porabni.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Mene pa moras dodat v enacbo?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Enakost pred zakonom, zakaj je potem Ribičič še zunaj, pa Jankovič, Bavčar, Zidar, ...?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Enakost pred zakonom, zakaj je potem Ribičič še zunaj, pa Jankovič, Bavčar, Zidar, ...?
Citat:
27a. člen
Premoženje fevdalnega izvora ni predmet denacionalizacije, razen kolikor se nanaša na primere, v katerih so denacionalizacijski upravičenci cerkve in druge verske skupnosti, njihove ustanove ali redovi.
Spet v temo brcnilCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je levičarji še en Argentinec bo hodil po vaših glavah?
Argentinčka so dobili, lah po poreklu, kar pomeni, da je stisnil čez ocean, ko se je začel lov.
Ni kaj, res lepa izbira.
Tudi "zanimivo" ime ima, tako da mu lahko že sedaj rečemo
"Franca, gotof si!"
A si šel ravno mimo ogledala?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...
Katastrofa kakšne ovce so nekateri.
Citat:
"Spominjam se, ko je moj oče pogosto govoril, da je bil vzpon fašističnega režima razlog, da se je odločil zapustiti državo," je edina še živeča sestra Frančiška povedala za italijanski časopis La Stampa.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ja nekaj dni so potrebovali, da so si novo zgobico z dokazi izmislili...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
"Spominjam se, ko je moj oče pogosto govoril, da je bil vzpon fašističnega režima razlog, da se je odločil zapustiti državo," je edina še živeča sestra Frančiška povedala za italijanski časopis La Stampa.
Tole bodo pa nekateri težko pogoltnili.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
To bodo težko poglotnili predvsem bebci, ki RKC povezujejo s fašizmom.
muslolinijevi delegati?Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Ob izvolitvi je bil podatek, da se je leta 1936 rodil v Argentini. Pred katerim lovom je bežala njegova družina?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
muslolinijevi delegati?Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Ob izvolitvi je bil podatek, da se je leta 1936 rodil v Argentini. Pred katerim lovom je bežala njegova družina?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Spet v temo brcnilCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj je levičarji še en Argentinec bo hodil po vaših glavah?
Argentinčka so dobili, lah po poreklu, kar pomeni, da je stisnil čez ocean, ko se je začel lov.
Ni kaj, res lepa izbira.
Tudi "zanimivo" ime ima, tako da mu lahko že sedaj rečemo
"Franca, gotof si!"
http://www.siol.net/novice/svet/2013/03/papezeva_druzina_v_argentino_zbezala_pred_mussolinijem.aspx
A si šel ravno mimo ogledala?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
...
Katastrofa kakšne ovce so nekateri.
Uuuu tole je pa treba dati v okvir. Da 8888 tako izjaviCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
tako kot pri partizanih ni bila večina za komunizem.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat: