Panika ali obveščenost zaradi snega

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Mediji že lepo širijo "paniko", da bo padal sneg...

Hja, je za zimo to nepričakovan pojav?

Še teden, dva nazaj pa so mediji jokcali, da ni snega in da je pretoplo.

Jaz nič več ne razumem
sprasujem se.gif

Bodo pa v nedeljo spet vidni verjetno klasični prizori na AC in še kje, kjer bodo butalci delali zastoje in potem jamrali nad službo, ki čisti...

Lopate v roke pa nehat jamrat.

V Sloveniji je nujna reforma medijev, ker to ni normalno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Kater vulkanizer jutri dela. Po možnosti preko kuponkota, pa da pride tudi na dom, ker do njega bom jaz težko.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sej prav da razne "darjane" spomnijo da b blo dobr gume zamenjat...

pač nimajo kej pametnega govort...

ko splužijo so letne dovolj dobre, ko pada in ga je dosti tudi z zimskimi ne moreš nič, ker so avti prenizki itd...

nateg

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.424
4.994
113
Citat:
Bodo pa v nedeljo spet vidni verjetno klasični prizori na AC in še kje, kjer bodo butalci delali zastoje in potem jamrali nad službo, ki čisti...

Lopate v roke pa nehat jamrat.

V Sloveniji je nujna reforma medijev, ker to ni normalno.

Ne razumem zimskih služb oz. njihovih predstavnikov, ko jih pred snegom intervjuvajo govorijo da so pripravljeni na sneg, a ko sneg pade pa si sami plunejo v skledo in rečejo da jih je presenetilo... Kar nekaj se opravičujejo... ni mi jasno... če pada sneg, oni ne morejo narediti ceste kopne, vedno se bodo našle budale, kijih je strah vožnje po snegu a gredo pa na cesto naredijo zastoje in potem so krivi cestarji...

Če nisi sposoben varno voziti avta ob 10cm snega na cesti, ne hodi hodi na zasneženo cesto...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Pa ne bom hodil 10 km daleč. A je kakšen bližje pijane Gorice.
Sicer pa si pet ljudi ogleduje ponudbo, in zna biti jutri pestro v avto boxu.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.989
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A se samo glupega delaš?
grims-1.gif
Jaz ja, conti je že dva mesca gor je že mal profila zgubil...
bojim se da bo jutri marsikdo popolnoma resno iskal odgovor na to moje zgornje vprašanje.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.014
-1.287
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mediji že lepo širijo "paniko", da bo padal sneg...

Mediji, bolj grozne stvari poročajo, bolj so brani. Še dobro, da imamo Alter, da se postavimo na realna tla. Vedno razčistimo situacijo, vsi vse vemo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
cestarji bodo spet presenečeni nad nenadno zapadlim snegom ki jih bo ujel nepripravljene

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.055
460
83
tam ko se terc po tori rola
Jbentiš... ko sem še imel Amija, sredi '80, je bilo 30 cm nespluženega snega na cesti nekaj povsem normalno prevoznega. Namontiral si verige in to je to. Sedaj pa vrže malo sline, niti belo ni v redu, pa že panika, in zastoji na cesti.... A so avti do qrca ali pa narod ne zna voziti....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Saj, če se kdo zjeza s temi letnimi bo sam kriv, avto zdrsne 1..2...3 pa si v grabnu, zamenjat bi jih moral že 15.11.

17758-icon_confused.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Narod ne zna vozit.
pozdrav.gif

Oz. se čedalje bolj zanaša na zavarovalnice in ameriški sistem.
stupid-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
cestarji bodo spet presenečeni nad nenadno zapadlim snegom ki jih bo ujel nepripravljene
Cestarji so pripravljeni, čistijo pa s toliko plugi in ekipami, kot jih je naročenih. In glede na prioriteto (v Ljubljani naprimer najprej trase, po katerih vozi LPP).

Od ukinitve samoizločanja so težave večinoma zaradi tovornjakov.