Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Čuj daj mi povej, če lahko kako spremenim barvo sivih stranskih trakov kadar gledam v 4:3 načinu. Sedaj so sivi, pa bi veliko raje imel povsem črne, ki bi bili manj moteči.
Tole? http://www.sony.de/product/t46-nx-series/kdl-52nx805Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
To z monolitno prednjo ploščo brez roba ima Sony pri nekaterih LED modelih višjega razreda in je dobro, vendar je pri teh modelih zaslon preveč bleščeč.
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:
Seveda se daCitat:
Uporabnik futuristic pravi:
Čuj daj mi povej, če lahko kako spremenim barvo sivih stranskih trakov kadar gledam v 4:3 načinu. Sedaj so sivi, pa bi veliko raje imel povsem črne, ki bi bili manj moteči....no, vsaj pri X10 se lahko:
Menu -> Nastavitev -> Nastavitve zaslona -> Stranska plošča, kjer imaš štiri stopnje.
Citat:
Priklopim na plazmo prenosnik. DisplayPort2HDMI. Vse lepo in prav, ampak ko prestavim okno na plazmo, ob robovih enostavno manjka. Recimo dam Maximize Firefox, pa mi manjka zgornji pas, ob strani malo, spodaj itd. Je mogoče fora gonilnikov? Nastavil sem extended display, 1920x1080. Čudno.
poglejta še v nastavitvah TV. v službi imamo LG-jev TV priklopljen na računalnik in moram izbrati nastavitev "1:1 pixel", vse ostale nastavitve (4:3, 16:9, full-screen, ...) naredijo črn rob ali pa odrežejo sliko.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Priklopim na plazmo prenosnik. DisplayPort2HDMI. Vse lepo in prav, ampak ko prestavim okno na plazmo, ob robovih enostavno manjka. Recimo dam Maximize Firefox, pa mi manjka zgornji pas, ob strani malo, spodaj itd. Je mogoče fora gonilnikov? Nastavil sem extended display, 1920x1080. Čudno.
Tudi sam imam isto, rešitve še nisem najdu. Če kdo najde kar na plan z besedo
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Zakon, sass, to je to!
guardy: pojdi v Menu - Setup - Other Settings - 16:9 overscan dej na OFF.
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Kulj, hvala! Več glav več ve