Panasonic plazma TX-P42S20E Test - model 2010

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Fantje, ne se hecat. Imam S20, 46 col in VIDIM utripanje. Če priklopim gor PC, pa SPLOH.

Ampak me ne moti (vec)
smile-1.gif
.

LP,
PIC

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem bil danes v Big-Bangu, malo pogledat.
In res, na S20 se zazna utripanje/ttrepetanje slike.
Nekak 60Hz, čeprav ne tak kot na CRT onitorjih. Mogoče še večja frekvenca.

Ma kdo kaki Casio EX z 1000 FPS za posnet? (se dobi že za 200 EUR...)

Je bil pa zraven tudi en G20ES in ... ne vem, a se to zaposleni zajebavajo al kako?
Gor je bil nogomet (po živih barvah in odsotnosti šuma je bil ali digitalni TV ali kaki DVD/BD) in bolje bi bilo, če bi stoječe slike kazali, ker gibanje je bilo totalno zanič. Najbolj sem si zapomnil, da gibanje gre, potem skoči nazaj, pa spet pol sekunde gre normalno, pa spet skoči nazaj. Razen tega še par drugih "trikov", ampak sem le toprvo zapomnil. Mogoče je bilo tudi kaj utripanja, samo "alchajmerovo" gibanje je veliko bolj očitno.

PS: Je pa S20 bil eden redkih, ki ni sploščenih glav prikazoval. A je to tako težka finta, da niti "strokovnjaki" iz BB ne znajo nastaviti? Kak pol neki Janez naj nastavi???

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
nič akhmmmm! Pa si ti model že imel kdaj Panasoni tv doma ali samo teorijo trajbaš!
BB nima interesa prodajat Pana ker pri Sony, LG več zasluži. Zato tudi nastavi sliko na teh modelih tako kot je treba na ostalih pa gor flikne analogni signal!
In raja pač kupi tisto kar lepše zgleda v trgovini. Ampak, ti že veš!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ja žal sem jo že imel. Pa Kurota tudi, če se lahko pohvalim. Sedaj imam pa glavni televizor za tistih 30 minut dnevno staro Philipsovo plasmo iz leta 2005 ( ko so še dobre delali, čeprav je plod znanja od LGja), za čez vikend pa SIM2 Domino 20h projektor.
Kaj misliš, a vem o čem govorim?
Glede BB ne vem točno kakšne marže imate na Panasonicih, vem pa, da naprej porivate LGje, kjer imate očitno res velik zaslužek ( 40% ali še več ).

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Hvališ se z Kurotom - gledaš pa klon LG-ja? In žal ti je da si mel Panasonic-a? Eh,...
BTW: ne delam v BB.

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Potrebujem pomoč.
Katera Panasonicova plazma je trenutno najboljša (razen Z modela - te mislim, da so najboljše in najdražje), nekaj dobrega moram izbrati za prijatelja, ali je to kaj od modelov V20 in VT20? Velikost bi bila 46" ali pa 50".

Zahvaljujem se za vsak komentar.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Nove Panasonic plazme zdržijo 25 let normalne uporabe!!
Pol pa vzami 50-ko V20! Verjetno najboljši TV na tržišču!

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Glede uporabe mi je znano, mislil sem dolgoročno glede cenovne vrednosti.
Mislim, da bo ta 50-ka potem prava, 3m oddaljenost pa verjetno tudi nebo problem?
Kje pa imajo na zalogi, pa po možnosti 5 let garancije(Mediamarket mislim, da je 2 leti)?

Nazadnje urejeno:

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
01 283 21 84 - g. Dušan!
Faxicomm doo. Prodaja samo Slovensko blago z Slovensko garancijo. Kontaktiraj ga.

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Hvala za številko, bom poklical.

Imam pa še eno vprašanje. Moja 42-ka (PZ700E) mi je kar naenkrat premajhna, pa me zanima, kakšna bi bila kaj vrednost, če bi se odločil za prodajo.

Lp