Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ok zdaj bom pa off topik.-- ti pa zgledaš kot da si njegov EVIL brother, zmerom tak tečn
crazy1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
a se ti ne zdi da to ni nič novega?
itak vsaka malkomova tema pristane v spamu
smile-1.gif
prej ali slej

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik FSRtuned pravi:
aja pa da še nekaj pripomnim... nekateri se smilite sami sebi, nikoli pa na pomislite na ljudi, ki se srečujejo z finančnimi težavami in to tistimi za preživetje ali pa na ljudi ki imajo resne zdravstvene težave... ena ženka ali ded gor ali dol, poberi kaj je bilo lepo in ne se zmerom vračat pa nekaj vztrajat... če ne gre ne gre...na svetu je nekaj milijard žensk in moških, in če mislite da je samo eden idealen je napaka. Prvo je treba poskrbet za svojo "RIT", da imate denar, službo, šolo, hrano, kje za spat in bit na toplem. Pomen ljubezni pa še se nekaterim sanja ne kaj sploh je...da se ne menimo o družini...

Prvo ampak res prvo je potrebno pogledat vase, kaj sploh počneš in kaj želiš v življenju, nikoli pa ne postavljajte osebe ki mislite da ste za skupaj v center, potem bo sam problem. Naj bo in ne v centru pozornosti.. pa kaj da vam govorim.. če se imate za neke intelektualce in odrasle ljudi bi vse to že morali sami pogruntat. Če pa nist pa...Žal obstaja ustanova za mentalno bolne ljudi... :D

Lep dan še naprej...

Zato ker vsak gleda na svojo rit smo tam kot smo. Zalo grdo receno, kar nam manjka je ena vojna al pa naravna katastrofa, da bodo ljudje ponovno skupaj stopli, ker se vecina folka ne zaveda kar ma. Ljudje smo navadne pi*de, ko mamo polne riti se nam hebe za vse. Potem pa si delamo probleme z takimi trivialnimi problemi.

Ko je pred kratkim moj oce zbolel, sem se komaj zavedal tega, ko ti nekdo za roj. dan ali za novo leto zeli zdravja. Takrat ko te zacne zajebavat zdravje postanejo vse ostale stvari nepomembne. Takoj ko malo pozabimo na to, smo ponovno tam kjer smo bli.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Citat:
aja pa da še nekaj pripomnim... nekateri se smilite sami sebi, nikoli pa na pomislite na ljudi, ki se srečujejo z finančnimi težavami in to tistimi za preživetje ali pa na ljudi ki imajo resne zdravstvene težave... ena ženka ali ded gor ali dol, poberi kaj je bilo lepo in ne se zmerom vračat pa nekaj vztrajat... če ne gre ne gre...na svetu je nekaj milijard žensk in moških, in če mislite da je samo eden idealen je napaka. Prvo je treba poskrbet za svojo "RIT", da imate denar, službo, šolo, hrano, kje za spat in bit na toplem. Pomen ljubezni pa še se nekaterim sanja ne kaj sploh je...da se ne menimo o družini...

Prvo ampak res prvo je potrebno pogledat vase, kaj sploh počneš in kaj želiš v življenju, nikoli pa ne postavljajte osebe ki mislite da ste za skupaj v center, potem bo sam problem. Naj bo in ne v centru pozornosti.. pa kaj da vam govorim.. če se imate za neke intelektualce in odrasle ljudi bi vse to že morali sami pogruntat. Če pa nist pa...Žal obstaja ustanova za mentalno bolne ljudi... :D

Lep dan še naprej...

Zato ker vsak gleda na svojo rit smo tam kot smo. Zalo grdo receno, kar nam manjka je ena vojna al pa naravna katastrofa, da bodo ljudje ponovno skupaj stopli, ker se vecina folka ne zaveda kar ma. Ljudje smo navadne pi*de, ko mamo polne riti se nam hebe za vse. Potem pa si delamo probleme z takimi trivialnimi problemi.

Ko je pred kratkim moj oce zbolel, sem se komaj zavedal tega, ko ti nekdo za roj. dan ali za novo leto zeli zdravja. Takrat ko te zacne zajebavat zdravje postanejo vse ostale stvari nepomembne. Takoj ko malo pozabimo na to, smo ponovno tam kjer smo bli.

to je res in se popolnoma strinjam.... eni se sploh ne zavedajo zaradi kakih malih malenkosti komplicirajo
smirk-1.gif

medtem ko imajo drugi lahko čisto drugačne in veliko bolj resne težave (predvsem zdravstvene)

FSRtuned

Pripravnik
12. mar 2008
66
0
6
Betvin mb end lutomer
RE@D_K: Ni potrebna nobena vojna pa naravna katastrofa, samo mentalna doraslost in glede "riti", Če prvo neveš zase poskrbet in znat živet na pošten način, potem nisi sposoben drugim pomagat, kajti drugače vse za sabo potegne in sistem se poruši.

Glede bolovanja tvojega očeta mi je pa iskreno žal...

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa reč ji, da nej ti jajca vrne

Ta je zmagala v tej temi.
grin1.gif

Drgač pa malcom "goes around comes around". Mal bo treba spremenit odnos, ne pa pol jokat kako te je pustila, če te pa en jebeštrga briga za njo.
nahrung002.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
pa reč ji, da nej ti jajca vrne

Ta je zmagala v tej temi.
grin1.gif

Drgač pa malcom "goes around comes around". Mal bo treba spremenit odnos, ne pa pol jokat kako te je pustila, če te pa en jebeštrga briga za njo.
nahrung002.gif

Odnosa nebom spreminjal. Sem preponosen tip človeka. Ne "jočem" ker me je pustla, "jočem" ker me je pustla preko
jebenega SMS-a. V glavi mam samo to, da vbistvu sem jaz bil zavarovan pred tako katastrofalno "dvojko", ker je malkom
vmes že nekaj napičil, tako da "moralno" vojno sn povedo z skoraj nič žrtvami. Kot da bi vedel da bo naredla nekaj tak
svinjskega, pa sn jo mogo prehitet. Sicer pa tako pomislim, mentalno, razumsko, spretnostno, inteligenčno in nasploh
dojemljivo sem bil vedno za cel časovni pas pred njo, in tut ona ni bla nekaj ful zatreskana, tako da vbistvu sma en drugega
izkoristla, fizično. Evrov se je bol težko kaj z mene zvablo, čeprav sem ji dajal 1x več kot njen foter.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Kaj pa pol sitnariš, če ti je vseeno. Pač si bluzič in te je odpikala pa če se zaj ti še tak prepričuješ, da si ne vem kaj vse piknil. Ona je zmagala in te dala na taki ignore, kot si ga na Alterju lahko samo želimo. Me pa tudi zanima kdo koga kliče ob štirih zjutraj s par piri v riti. Pač še ena nakladalka v vrsti mx nakladalk
smirk-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Evrov se je bol težko kaj z mene zvablo, čeprav sem ji dajal 1x več kot njen foter.

zakaj pa pri milem pesi to??
bonk.gif

pa kaj si ti bil njena dobrodelna ustanova ali nadomestni vir evrčkov ali kak.....ali pa je res samo ena navadna keš piii**chka

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, če je ne bi ti z 2ma varal, bi ti mogoče dal še kak nasvet, tako ti pa lahko samo rečem PROV TI JE!!
evil.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
kaj pa če je zvedla, da še druge pikaš? Če bi bla jst na njenem mestu bi se s tabo dobila samo zato, da ti dam klofuto, od katere bi se ti odtis poznal še kak teden
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
RE@D_K: Ni potrebna nobena vojna pa naravna katastrofa, samo mentalna doraslost in glede "riti", Če prvo neveš zase poskrbet in znat živet na pošten način, potem nisi sposoben drugim pomagat, kajti drugače vse za sabo potegne in sistem se poruši.

Glede bolovanja tvojega očeta mi je pa iskreno žal...

Glej, tako razmisljas ti. In vsaka ti cast. Jaz govorim nasplosno za vecino ljudi. Cloveku je v naravi, da dokler se pac njemu ali bliznjim kaj ne zgodi pac to prezira. V casopisu beremo crno kroniko kot horoskop, nic posebenega dokler nas ne doleti. ...

@MlacomX: Nevem kaj si dosego s tem da si prevaral punco. (Mentalna voja my ass, sej nisi 15 star). Ce sta mela tak odnos je SMS cisto spodobna oblika.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Malcom, zdej ko greš in je vsega konec, lahko folku razložiš, kakšen odnos si imel ti s svojo punco/kolegico. Tako lepo kot si meni, prosim.
smile-1.gif