Pa kak laho človek koga pusti na tak način;

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Če me zdaj vprašaš, po mojem mnenju ni,..če bi me pa vprašal, ko bi dejansko bila v taki situaciji, bi bila pa oba kriva, čeprav to ne bi bilo prav
grin1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
DC, pa ne morem jaz ženske mahnit, čeprav si je zaslužla. Ženske majo veliko prjatlc, in te še več drugih prjatlc. In potem če bi jaz žensko mahnu bi se to naenkrat razvedlo povsod in bi jaz prasec izpadu in bi mene po jezikih vlačli po celem mestu in regiji. Zakaj? Ma nima smisla se obadat s takimi babami, me je izočilo in dobil sem novo izkušnjo, kar je tudi nekaj vredno.
Tako je.
cool-1.gif

Pomnoži jo z nulo, pa si zmagal
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Kak te ni sokriv, če je vedel zanj? Haloooo, wake up.

Včasih pride čas, ko je treba imet sekiro nabrušeno.
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ma meni je zdej že čisto vseeno za to kar je blo. Unga tipa že itaq življenje zdej tepe. Prej je bil najbolj "žešči" zdej ga pa vidim zadetega kak se okol blokov potika. Kar se babnce tiče sem pa že prej napisal.
Mi je zdej z mojo že več kot 2 leti čist fajn.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Jo je prisilil v to, da je bila z njim? Vsak ima pravico odločanja,..če ne bi želela, bi lahko rekla ne in ostala zvesta tipu, tako pa ni bilo te želje,...potem so vsi kurjači tvoje bejbe za pobit al kaj
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.009
10.539
113
Oba enako. On, ker je vedel za fanta, ona pa itak...
Ti pa mi nisi več tak všeč, kot včasih.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nič hudega
grin1.gif

Nikjer nisem napisala, da jaz osvajam zasedene, samo se zavedam, da nisem edina bejba in bo sigurno kdaj kaka zapela za mojega dragega,..saj hvala bogu, to vzamem kot kompliment mojemu okusu, in sem ponosna nanj
grin1.gif

Če pogledaš drugače,..tisti drugi tip je lahko "obtožen" samo nespoštovanja do tebe, tega, da je bejba prevarala pa po mojem mnenju ne,..če bejba ne zna reči ne, je prav vseeno s kom prevara, dejstva, da je prevarala to ne spremeni,..sploh pa kje je point v iskanju krivcev, če smo že na tem, si krivec tudi ti, ker očitno pri tebi ni dobila vse kar želi ali kako,...škoda lajfa,..je prekratko,..raje najdeš bejbo, ki te bo spoštovala in bila samo tvoja
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Jo je prisilil v to, da je bila z njim?

Je ona njega?
smile-1.gif
Oba bi se lahko uprla... Bolj je "ljubimec" poznal fanta, bolj je gnida izpadel.

Na koncu je seveda samo njena beseda ali ga prevara ali ne..., samo če se tipa poznata ima palica 2 konca.

Glede vzgojne - lahko jo jemlješ tudi kot razlog za tisto nespoštovanje do tipa... in ne kot del krivde za varanje.
grin1.gif

Da bi se jaz poseksal s kolegovo bejbo...in kolega to zve... bi mu samo nastavil lice, ker bi si zaslužil eno vzgojno.

Nazadnje urejeno:

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa kje si videl, da je govora o tem, kakšna gnida je tip? Itak da je, to nisem nikjer rekla, da ni,..ni pa on KRIV; da se je bejba požgala z njim in prevarala tipa...je še vedno zadanja beseda na njej, da se odloči ali se bo ali se ne bo....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ok, kakorkoli..., da ne zafilozofiramo preveč... s tem se nisem strinjal....

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Če tip ve za tebe, tako je v tem primeru blo, pol si tut on zasluzi par okol kepe.
Če pa te tip ne pozna, oz. sploh neve zate, pol pa ji moreta skupaj dat vsak en bačn.
En z leve drugi z desne.

Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
V bistvu nima veze ali je on vedel zate ali ne ,...saj mu je ona sama "dala", je v to ni prisilil,..potemtakem, bi bile ženske (oz.moški) zveste samo, če ne bi imele prilike za varat
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
to je isto kot da bi se ropar banke tako zagovaraj: nism jz kriv za rop, sej je dnar kr ležu v sefu, bankirji so krivi da sm oropu banko
bonk.gif

če je kdo kriv je to ženska, ker je dala noge narazn drugemu, kljub temu da je že imela tipa
10.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tudi meni se zdi bedarija krivit nekega X tipa, ki ti spelje "punco". V tem primeru se mi edino zdi posteno, da pac punca prizna, da ima drugega in greta naraze. Se vedno boljse, kot pa da ju zraven dobis, ker potem, ce si bolj tak agresivnes, zacnes mlatit kaj ti pride pod roke. Tud obratno je isto, ce kera druga spelje "dedca" keri drugi. Vedno je kriv tisti, ki je na dveh stolih.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa recimo, da mi bejba kaj takega nardi.....prvo kot prvo me itak [censored ] ni vredna, kot drugo pa zakaj bi si sploh roke mazal z takimi, ki me niso vredni...jebe se mi za take grem svojo pot in jih pustim na miru
zmaga.gif

BikZaRazplod

Zelenc'
24. dec 2007
22
0
1
Pohorje
Se mi ne ljubi brat celotne teme...

Če ga je pustila preko sms-a, mora za to bit tehten razlog. OK, morda je to bilo "grdo", ampak teh reči si človek ne sme gnat k srcu, ker je fant-punca odnos igra, ki nikoli nima prav dosti opravka z logiko in družbenimi normami.

Če se ti zgodi kaj takega, moraš krivit le sebe, ne pa njo! Stvari so po mojem mnenju morale iti hudo hudo narobe, za kar je v 99,9% primerov kriv moški, ki je po vsej verjetnosti bil strašno nezrel (glede na vsebino sms-a).