Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Eh pač jeba stari, moje sožalje!
Ampak kot vidim ti je itak vseeno za babnco, tak da bo že .....
Drugače pa ko sem malo to bral, se mi je zdelo, da mate vsi samo neke amaterske izkušnje, edino user @D_K se mi je malo približal
Ful zahebana situacija, sploh ne veš kje maš rit kje glavo kaj je prav in kaj ne..... Ful me je psihično uničlo ker mi ni blo vseeno za njo! Še zaj nekak upam na tiho, da bi bil kak z njo in da bi se zadeve uredile.... ČE pa ne pa jo hočem čimprej pozabit hipnoza.press
za vse tiste ki nsite prebrali in za tiste da vam osvezim spomin:
Hebene babe Kak zacne mutit, da se ne najde in podobno sranje in da je problem v njej obstaja velika verjetnost, da je spoznala koga drugega. Ce imam jaz nekoga rad, si ob kriticnih trenutkih zelim ob sebi tocno to osebo. Ce pa je temu res tako, da si zeli bit malo sama, potem pa bodo nedelje, valentinovo, bozic in podobni druzabni dnevi zelo dolgi. Verjemi mi, da se ona tega zaveda in da ni navajena samskega zivljenja, zato sem skoraj 100%, da je v igri se nekdo drug.
Tud sam sem imel podobno situacijo (oz. sem se malo v njej), ko se je ona iskala. Jaz sem bil z mojo 2,5 leta, potem slabi 2 leti narazn in potem pol leta ponovno skupaj. Med tem, ko se je ona iskala je bla skupaj z bivsim. Potem ko je ugotovila, da to ni to je prisla nazaj. Ker ji jaz nisem mogel zaupat, ker se je dobivala z njim na pijaci in podobno, sem ji to tudi povedal. Kasnjeje je ponovno ugotovila, da neve kaj bi rada in da se se ni nasla. Zdaj se spet isce
.
Zdaj bom v casovnem zaporedju pokazal kak [censored] sem oz. po kakem tankem ledu "sem" hodil (Santa Barbara):
1.) ONA si me zeli (10 let nazaj je to menda, sem bil se premlad, mi res ni blo do tega)
2.) ONA najde drugega ( on jo pusti)
3.) ONA najde mene (skupaj sma 2,5 leta, nakar me izigra, da grema narazen, razlog - bivsi jo hoce nazaj)
4.) Je z bivsim ( 2 leti ??? in ga pusti)
5.) Jaz mam vmes drugo, ko ONA zve, da stvari postajajo "resne" se vmesa (EDIT: jaz nisem imel resnih namenov in to sem ju tudi povedal - za to obdobje mojega zilvjenja se bi se lahko odprla nova tema)
6.) Jaz sem z njo pol leta
7.) Ona ponovno postane sumljiva (izklaplja tel., dobiva se z bivsim, to sicer prizna a pravi, da nimata nic (prijatelja )
8.) Ona se isce (ponovno) a meni se vedno ne da mira (SMSi...)
------TU SE NADALJUJE REPORT---------------------------------------------------
9.) Jaz jo ignoriram, torej ne javljam se na telefnoske klice, smse in podobna stanja. (tako kot je treba)
10.) Ko cez cas (2-3 tedne) ugotovi, da sem vzel to resno, jo zacne pipat
11.) Ko sem sluzbeno v tujini, gre k mojim starcem (na obisk)... razlozi kako ji je zal in da me ma fejst rada (celo porocila se bi...itd).
12.) tukaj se jaz vecno ne nasedem
13.) zacne se druzit z punco(ami) mojih kolegov, potem mi se one zacnejo naj ji dam se eno sasnso, da zdaj pa bo res... itd.
14.) Po nekem glupem glupem naklucju pregovarjanja folka s vseh strani se odlocim probam se 1x, da te res vidim.
15.) Minila sta dva tedna..... situacija je slabsa oz. ista kot prej. ( jaz bom znorel.)
16.) ta vikend se ponovno skregama, ker vsak vikend mora it z neko kolegico sama ven (da bi jaz sal zraven, bog ne daj).
17.) Danes je do mene zelo hladna.
X.) Ali naj jo posljem v TRI PM ???? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PS. Vse gre v hurac.
PS2. nebi reko da bi bil star 16 let pa se bi sal take igrice...
PS3. So tudi stvari ki vplivajo na njo tako kot z moje strani tako kot tudi iz njene (njena familija). Ampak ce se noce o tem pogovorit, pa nonstop nekaj tezi, ko jo hebe.
Lep dan vsem, ker jaz ga ziher nebom mel.