Mah bom probal še enkrat, čeprav mi razum govori drugače.
Glej, kot so ti ostali povedali. Kozmus je za medaljo že dobil denar, in to ne malo. Kar se promocije tiče, je za Slovenijo naredil izjemno malo. Lahko se začneš spet dreti name da sem del nekega črednega nagona, a dejstva govorijo drugače. Kot omenjeno, pojdi v London in vprašaj mimoidoče kdo je g. Kozmus. Me resno zanimajo rezultati.
In ja, trdim da Kozmus ni naredil dovolj neke promocije, da bi po vseh nagradah dobival še doživljensko rento. V glavi imej da je model že sedaj zaposlen v ustanovi kjer ne naredi nič, laufa mu delovna doba, pobira plačo, hkrati pa polno dela še v drugi "firmi" - metanju kladiva d.o.o. kjer vse nagrade itak skasira on, ne ustanova kjer je redno zaposlen. Torej ima že sedaj takšne privilegije, o katerih lahko drugi le sanjamo.
Pa ne lajaj da nimam argumentov, ko se sam izmikaš glavnemu vprašanju ki sem ti ga jaz zadal.
Poskusiva znova : kaj imaš ti proti temu, da gospod Kozmus svoje reference, promocijo in kaj jaz vem kaj še, vnovči po zaključku karijere s poštenim (in bodimo realni, ne pretrdim) delom?
Strah za preživetje ga, prav zaradi njegovih referenc, ne rabi bit (kdor to trdi nima treh čistih o zadevi, pa nimam navado žaliti ljudi). Ampak spet, seveda je lažje rit sončit na Havajih na državne stroške.