Pa kaj bluzi ta Kozmus

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Ker Kozmus tako šinfa in pljuva čez državo, naj mu država s 1.1.2009 prekine delovno razmerje v vojski (gopodarska kriza itd)
Stvar zaključena, denar državljanov prišparan za enege kretena in naj bo namenjen za malanje kakšne bolnišnice ali vrtca.

Kozmus pa naj že enkrat utihne in ****** iz Slovenije, če mu kaj ne paše.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Bo vsaj na realna tla padel, mogoče pa bo to res najbolje da naredi. Morda bo potem dojel zakaj povprečen človek ni za to, da se določeni skupini ljudi dodeljuje neke rente.

Bi bilo pa vseeno zanimivo vedeti koliko on dejansko zasluži na mesec in kakšne stroške ima oz. koliko mu ostane čistega. Mogoče je pa stalno v minusu, kdo ve.

On je samo v priprave za OI vložil več kot boš ti v celem življenju
smirk-1.gif

Mislim, kaj pa povprečnež naredi za to da bi šlo kaj na bolje? Jamra iz dneva v dan
bonk.gif

Ne vem zakaj me najprej primerjaš z njim (citiram: On je samo v priprave za OI vložil več kot boš ti v celem življenju), potem pa takoj v naslednji sapi praviš, da se povprečen državljan ne more primerjati z njim (zopet citiram: povprečni ljudje se sploh ne moremo primerjati z vrhunskimi športniki).
Me imaš za nadpovprečno?
grin1.gif
Mogoče sem pa res, ker je v današnjih časih malo ljudi, da pri teh letih brez sponzorjev in pomoči države zidam hišo, hkrati pa ne tulim, da mi država da premalo. Vse kar sem jaz vložila v svoje življenje sem prigarala z lastnimi rokami, nogami, glavo ... (vstavi poljubno), brez podpore države in sponzorjev (če odštejem straše).

pa da se vrnem na temo
Kaj ko je Primož zmagal si ga ti pa spljuval al kaj? Ne vem kaj si hotel zdaj povedat. Al bi mu moral vsak Slovenec dat 10% od svoje plače in mu tako izkazat navdušenje. Valda, da smo bili vsi ponosni, na žalost pa smo čedalje manj, ker se obnaša kot 6-letnik. Njegov dosežek je nagradila država, sponzorji ... pa verjetno še kdo. A je nagrada bila dovolj velika ... ne vem, verjetno ni bila oz. o tem jaz ne bi sodila, definitivno pa si jo je zaslužil in tega mu nihče ne oporeka.

In če je ta država do njega in ostalih športnikov tako grda naj se preseli drugam, naj začne nastopat za državo ŽNJ ... Vsak mora sam za sebe poskrbet ampak ne na način da tuli v rog kako so drugi grdi ker mu nočejo dat. S takim načinom kot ga ima bo dosegel prej negativen efekt.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Kaj pa pol dokazuje raja ki ne vlaga v izobrazbo oz. ne vlaga vase sploh nič, potem pa jamra ker mora za 600 € delati?

Da večina nima niti v glavi, niti v petah. Le kaj bodo rekli, ko niti za 300€ ne bodo mogli delat?

robotidelajoceneje.press

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Karantanka:
aplauz.gif

Kot je bilo zapisano, ima državno službo, socialno je preskrbljen. Vozi Tiguana (sponzor), Mobitel mu je plačal (precej), da torbe meče, za zlato je od države dobil cca. 70k€ brez davka..., to je predcej nad SLO povprečjem..., a on je revolucionar, Che Guevara..., nima kaj sikat!
Realno gledano, pa
komercialno sploh ni zanimiv, vedno kislega - zategnjenega obraza. brez optimiza, vedno slabe volje.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Zdaj se mi je pa res zasmilil
cry12bpy.gif

Dajmo mu zbrat par €, da bo nekako preživel.....

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
uffff ... težke besede in neumne želje športnikov... kozmus ve da se mu je usral da je dobu medaljo... če naredijo jutri tekmo ne bo vrgel nikamor... zakaj ? ker ves svoj napor vlaga v jokanje... ker ve da čez 4 leta ne bo nič od njega... biti sportnik je popolnoma isto kot biti karkoli drugega... ugotoviš kaj ti paše in to delaš... ampak če v temu kar delaš ni prihodnosti moraš pred propadom najti drugo rešitev...drugače pa lahko samo jamraš kako država te ne mara , bla, bla, bla...

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
mater vam tumpasto, a faking politiki majo pa lahko ne vem kakšno penzijo. ko bi vsaj kaj naredili za to, kar dobijo!! pa še ne vem vse kdo. nekdo, ki je za Slovenijo nekaj naredil ... ki jo je spromoviral, in smo bili v končni fazi ponosni nanj in ponosni rekli - jap, sem tako kot on, Slovenec, to pa nič ne šteje ...

Primož in vsi športniki pa se borijo za to, da ne bodo po koncu športne kariere ostali nepreživljeni. kdo govori o tem, da bi radi imeli 5000 € penzije. kdaj je to rekel? se ne spomnim tega. se pa bori samo za to, da bi dobivali neko premijo po končani športni poti. in glede na to, kam vse gre danes denar, mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi nekaj tega denarja dobili tudi oni. pa ne vsi športniki, ampak res vrhunskega kova (Čop, Kozmus, Košir ... )

sej je vseeno, jaz mu dam prav!!

Mater si tumpast- pač uporabil sem tvoj izraz....

Kozmus (in tiči njegovega profila in formata) se je sam odločil za tako življenjsko pot. Sej je imel možnost bit keramičar, malar, lahko bi burgrerje flipal, ipd...
To kar on dela, dela (oz. vsaj naj bi, če ne je pa tumpast) z veseljem - za razliko od 96% ljudi. Če pač njegov šport ni lukrativen, naj sam sebi pripiše, ne pa državi. A zdej bodo pa smetarji, administratorke, fizikalci, ipd. tudi lahko zahtevali, da naj država še za njih poskrbi.... Jebiga, v šolo bi hodili, ali pa bili bolj iznajdljivi. Pa da ne boš rekel, da tu ni primerjave, saj Kozmusi delajo promocijo državi. Evo ti primerjave: A bodo Marko Milič, Zahoviæ, ipd tudi zahtevali (pa so naredili za Slo 10000000000 krat več kot Kozmus za moje pojme-seveda v smislu promocije Slovenije)?? Ne nebodo, ker so za svojo existenco sami poskrbeli-pač so izbrali donosen šport....

Ne rečem, da Kozmus ni naredil nič, naredil je nekaj in zato dobil od države, mislim da več kot 30.000 EUR, samo za medaljo.
Kdo misliš, da mu je plačal treninge, prispevke, kdo mu je dal plačo, kdo ga je pošiljal na razna tekmovanja,....???
Pa še Peking je videl na račun države....

Dobil je DOVOLJ in svojem prispevku k rapznavnosti naše ljube državice, še preveč.
priden.gif

Če pa zdaj še kdo misli drugače, pa naj si rezervira termin pred Namo in ga jaz osebno pridem izšamarat... al pa običslepat, če je komu angleščina razumljivejša od nešeg jezika.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Problem Kozmusove želje je to, da je utopična - njena realizacija bi dejansko uničila gospodarstvo.

Zakaj?

Če npr. začnemo plačevati vsakemu mulotu, ki pri 14ih igra fuzbal, oz. vsaki smrklji, ki se ukvarja s smučanjem (češ - ti so reveži, ne pa on - on je slaven in denar že dobi), kdo bo sploh še delal kaj drugega, kot pa igral fuzbal oz. smučal? Zato tega - z izjemo hudo dikratorskih držav - nihče ne financira. Pač pa to financirajo starši (če presodijo, da se to splača).

Zanj pa velja to - če si pri tej slavi ne zna zrihtati denarja, potem pa sorry.
Kot velja "sorry" tudi za vrhunskega nuklearnega fizika, ki si ne zna (se mu ne da?) zrihtati šihta.

BTW Se kdo spomni imen tistih slovenskih študentov, ki so nekaj mesecev nazaj dobili nagrado za tisto zdravilo za črevesnega raka?
Ne.
Če prav vem teh imen marsikdo niti prvič ni objavil.

Kdo bo lažje prišel do denarja - oni, o katerih se kar naprej in prakitčno samo od sebe govori po TVju, ali tisti, o katerih se ne?

Od koga ima država (državljani) več koristi?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kozmus se zdej bluzi o herojskih zaslugah, pa da je pripravljen takoj zakljucit kariero ce ne bo penzije pri 35ih. Vsaj malo bolj bi lahko govor pripravil, ne pa te nepovezane nebuloze pa solzne oci!

Za nas in za državo bi bilo res najboljše, da zaključi svojo kariero in začne živet od svojega dela, tako mi.
Kuglo naj pa proda, seveda če jo je sam kupil.
Od njegove promocije nimamo nič, tako kot od nas nima nič tista država, od koder je npr zamgovalec v metu diska. A se komu sanja iz kje je?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Moje mnenje je tako, da moraš narediti REEEEESSSSSS nekaj izjemnega za človeštvo oz reeeeess neko huuuudo korist za državo, da si zaslužiš neko rento...

KOzmus, ki je zame od te njegove zahteve, [censored] od kretena in [censored] od idiota (sicer mu ne zamerim, da proba - i tata bi sine, samo da on v to dejansko verjame, da ima pravico do tega
stupid-1.gif
), naj bo le tiho...
Živi bolje od 97% slovenčkov....

Tudi njega vabim pred Namo, da ga pošteno izšamaram.... Potem pa še Čopa (lepo mu je Tone rekel, kaj si si pa izbral tak šport
priden.gif
).
Pa naj z vlakom pride, ne pa z Tiguanom (ki ga je btw dobil tudi njegov trener)...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Nikakor ne mislim sponzoriranja ravno vsakega ki pred blokom brca žogo, ali pa nekoga ki se po nogometnem igrišču podi za žogo za sendvič. Samo vrhunske športnike ki so nekaj dosegli v svetovnem merilu.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz...

Slovenija bi od Kozmusa imela precej več, če zaključi kariero, si najde (ali naredi) neko spodobno službo in plačuje davke do penzijona. Če pa bi rad še kaj zaslužil od tiste železne (?) kugle na verižci, pa bo najlažje, če jo nese na bližnji odpad in jo proda za staro železo. Ker s takim odnosom do športa, ki naj bi ga ljubil, ne bo več veliko dosegel.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Jst če bi bil na položaju:D Neposredno itak mi damo. Pa kje ste vi dobil tega Frfoljo, sploh mu nisem podoben:D

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Nikakor ne mislim sponzoriranja ravno vsakega ki pred blokom brca žogo, ali pa nekoga ki se po nogometnem igrišču podi za žogo za sendvič. Samo vrhunske športnike ki so nekaj dosegli v svetovnem merilu.
Ravno te, ki brcajo žogo pred blokom bi država morala sponzorirat, sicer ne z denarjem temveč z izgradnjo kakšnih igrišč ipd.
Tisti vrhunski športniki, ki so nekaj dosegli v svetovnem merilu s svojimi dosežki zaslužijo vek kot dobro (tudi Kozmus), tako da si lahko vse financirajo sami. Ne selijo se reveži v Dubai ali Monaco.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jst bi se qqqqq-ja povabil na death match, al kaj je zu un sabljac, ki vsem po vrsti grozi s prerezanimi vratovi.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Ja, tapravega si našel. Ideja za darilo za "sabljača": tisti tahudi keramični noži iz ene teme v kulinariki. Da bojo glave bolj gladko padale.
crazy1.gif