Točno to, jaz sem šel šele po 14 dneh k fizioterapevtu (pa še to zato, ker na nogo nisem mogel stopiti) in mi je rekel, da imam gležen poln zatrdlin oz. vozlov, da bi bilo potrebno ogromno dela, da bi približno spravil v red gleženj. Takrat je bil poleg mene še en drugi športnik - košarkaš, ki si je istočasno zvin gležnj (pribižno enkao močno), pa je on imel dobro gibčen gležen, jaz pa še stopit nisem mogel nanj. Lih toliko, da veš kaj pomeni it takoj.
Jaz se dosti nisem sekiral zato, ker nisem aktiven športnik košarke ali nogometa, kjer je gleženj zelo pomemben. Pri drugih športih se lahko pazim (planinarjenje, kolesarstvo, itd). Pri kolenu pa ni zajebancije, ker ga potrebuješ pri vseh športih
Kar je najbolj pomembno je to, da ti fiziterapevt spravi koleno na mesto, z masažo pospeši cirkulacijo in s tem regeneracijo. Poleg tega pa z ultrazvokom in masažo predčasno razgradi morebitne hematome.... jaz se
Jaz se dosti nisem sekiral zato, ker nisem aktiven športnik košarke ali nogometa, kjer je gleženj zelo pomemben. Pri drugih športih se lahko pazim (planinarjenje, kolesarstvo, itd). Pri kolenu pa ni zajebancije, ker ga potrebuješ pri vseh športih
Kar je najbolj pomembno je to, da ti fiziterapevt spravi koleno na mesto, z masažo pospeši cirkulacijo in s tem regeneracijo. Poleg tega pa z ultrazvokom in masažo predčasno razgradi morebitne hematome.... jaz se