P: Renault Megane

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Renault Megane Berline 1.6 16V Expression

Prodaja sodelavec, prodaja se zaradi naraščaja, ob vozičku v prtljažniku zmanjka prostora za vso ostalo kramo, avto sicer BP, kot iz salona.

1.jpg

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Reč mu nej ne jamra, jst sm z mojo astro gtc pol leta zice podiral in lomil hrbet
wink-1.gif

Edit: morda pa le ne, vidim, da je reg. CE
hysterical-1.gif

Sorry za off!

Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Hehe, ja, registrska je CE, ampak zgolj zaradi sentimentalnih vzgibov njegove žene (gre za njen avto). Sicer je avto pristen "ljubljančan".

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Tud sam sem tako naredil, čez nekaj časa, ko je bil tamau dost velik, kupil marela voziček in ga lepo dobim v prtljažnik. Dobr, za morje pa s fotrom zamenjava avto za tisti čas in je. Še vedno bi rad zamenjal, ampak...za svojga s 95k kilometri bi dobil kake 4-4.5, za tak denar, pa težko, da najdem tolk ohranjenga in kaj kar bi rad, še 1x tolk doplačat mi pa tud ni, za to, da mi avto stoji parkiran 23,5 ur na dan.

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Jaz sem pri zadnjem mulcu tavelik voziček pri nekje štirih mesecih prodal in od takrat dalje vozim samo še z marelo. Je pa res, da se ta marela praktično čisto položi...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

A lahko kar tule vprašam: kako za vraga je Francozom uspelo, da so tako všečnemu avtu vgradili tako smešno akustiko (govora je o radiu) ???? Mislim, nekaj najgršega, kar sem videl. Morda je v konkurenci še radio iz Forda izpred let in pa v enih Italijanih je tud tko, če se ne motim. Je res težko biti klasičen ??
evil.gif

Sicer pa uspešno prodajo. Sam tudi iščem megana, ampak prejšnji model do 3 k EUR (in z malo kilometri) ...

Lahko plačam tudi s švicarji, ampak bo drago
evil.gif

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Zakaj piše da je volan multifunkcijski?

Renoji imajo obvolansko ročico, na kateri so komande od radia. Temu bi lahko rekel približek multifunkcijskega volana.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Verjetno je pravi odgovor podal MrDaco. Jaz žal takih detajlov ne poznam, ker avto ni moj in se na Renoje res ne spoznam prav veliko. Sem pa avto videl in izgleda super.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem pogledal nastavljeno ceno 7.200€ in se mi je na prvo žogo zdela fer cena. Nato sem šel na renault stran in videl da je tak avto nov 12.900€. Torej je v petih letih zgubil cca 6.000€. 10 let stari megani pa se prodajajo za 2000€, torej izgubijo v naslednjih petih leti 5.000€
confused-1.gif

A ni potem bolje kupit nov avto. Imaš zadnji model, samo redne servise, ostalo pa pokriva garancija. Pri 5-10 let starem imaš 1-2 generacije zadaj, večje stroške vzdrževanja... Izguba med nakupno in prodajno ceno pa je v obeh primerih skoraj enaka.
Sem kaj spregledal?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Mislim da je neumnost to prodajat zaradi vožička. Če imajo odveč denarja pol pa kr. Edin če dobiš podobnega megana karavana. Isto KM, isti motor, ista cena(no kakega jurčka daš lahko več)

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja. Spregledal si, da je potrebno za novega doplačat še 5k€
smile-1.gif
.
Oz. tega niti nisi spregledal
smile-1.gif
Pa tud.. Renojev 1.6 bencinc je en najbolj zihr motorjev, kar jih je reno naredu. Se mi zdi, da tud na svetovni ravni je to en izmed najbolj vzdržljivih in hvaležnih motorjev.

Meni osebno je bedarija kupovat brand-new avto.

Samo primer : Par let nazaj smo prodali Mazdo 5, s skoraj vso opremo. V enem letu smo zgubili 8.5k€. Kupec je tako kupil leto dni (+/- par dni) star avto z 28k km. Avto v garanciji. Za 18k€. Zakaj bi torej plačal še dodatnih 8k€ ? Razen, če si želiš vonja po novem avtu
smile-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik noker pravi:
KSZ

A lahko kar tule vprašam: kako za vraga je Francozom uspelo, da so tako všečnemu avtu vgradili tako smešno akustiko (govora je o radiu) ????
evil.gif

Ne ve nihče ?
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:
KSZ

A lahko kar tule vprašam: kako za vraga je Francozom uspelo, da so tako všečnemu avtu vgradili tako smešno akustiko (govora je o radiu) ????
evil.gif

Ne ve nihče ?
evil.gif
Pravzaprav noben ne ve, kaj bi rad povedal???

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Če nisi pismen, se prosim ne oglašaj. In povsem jasno je, kaj sprašujem (in ja, vedo, vedo ... če ne veš ti, še ne pomeni, da je nekaj narobe napisano). Torej, posebej zate: poglej 6.sliko na linku, oceni kako "lepo paše" avtoradio v ta avto in poročaj ...
Če ne veš, ti ni treba tega odgovarjat, bom razumel ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Imam tak avto v lasti, pa do sedaj še nisem opazil nepravilnosti. In ja, lepo paše v notranjost. Sicer pa ne vem, kaj ima to veze z prodajo dotičnega vozila ... lahko pa obkrožiš, kateri del te moti, ker imam občutek da ne niti ne veš, kaj je sklop radia, kaj je pa sklop drugih komand.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Ti si v enem letu izgubil 1/3(33%l,megane pa v petih manj kot polovico( vsako leto 10%). Razlika je ocitna.
Dvomim da je bil nov megane takrat 12 jurjev.
Prodajalcu zelim uspesno prodajo, kupcu pa malo tezav z novim rabljenim vozilom. To odtehta tudi jurja vec pri nakupu rabljenega. Je zena dala za merivo pred 7 leti jurja vec od podobnih na netu,pa samo trkam po lesu....sprva sem se grizel za tistega jurja, sedaj je ze davno pozabljen

Ce so finance problem, potem je bolje menjati vozicek kot avto. Cez eno leto itak vozicka ne bo vec v avtu.
Ce pa finance niso problem potem bo srl pa mogoce tudi za 6 ( kot staro za novo v ah). Malo heca

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Imam tak avto v lasti, pa do sedaj še nisem opazil nepravilnosti. In ja, lepo paše v notranjost. Sicer pa ne vem, kaj ima to veze z prodajo dotičnega vozila ... lahko pa obkrožiš, kateri del te moti, ker imam občutek da ne niti ne veš, kaj je sklop radia, kaj je pa sklop drugih komand.

Aja, sorry, nisem vedel, da si lastiš tak avto.....
evil.gif

Drugače pa ja, radio nepravilnih oblik z režo za CD v 21. stoletju izgleda fenomenalno. In ne boš verjel, da vem, kateri sklop je AR ... pa brez zamere, če mi določena zadeva ni všeč.

Drugače pa to s prodajo dotičnega vozila nima popolnoma nič. Navsezadnje se kupuje avto, ne avtoradio ...
wink-1.gif