Ne, sem bil pa redni uporabnik P+R v Ljubljani, sicer ne Stožic, ker so težje dostopne, kar nekaj časa in ga še vedno občasno uporabim, prav tako redno uporabljam app Urbana za parkiranje po Ljubljani in je res OK rešeno. Ni idealno, je pa definitivno bolje kot marsikako drugo SLO mesto. In dečko zgoraj bi si s parimi tapki po telefonu pred odhodom od doma zadeve močno olajšal, tko se je pač praskal za ušesi na rampi. Vse tapkanje, vključno z naložitvijo appa, bi mu pa vzelo manj časa kot zgornji zapis.
Prav tako si dons mal jamskega človeka, da se kot računalniško pismena oseba sprašuješ kje vozi bus v LJ, ker imaš na googlu praktično vse. Al pa da hodiš plačevat nafto za pult in tako dalje.
Na Barju sem se v nalivu pripeljal v bližino parkomata, poklikal iz avta in se odpravil na bus, med tem ko so jamski ljudje veselo laufali od parkomata z listkom nazaj v avto in pol na bus. En mi je dobronamerno rekel, gospod, parkirnimo morte plačat, sem se mu nasmejal in mu rekel, je že plačano in mu s telefonom pomahal. Je pol na busu spraševal kako mi to rata, pa sva mu app naložila.