Zaradi takih debilov smo kjer smo. Januarja je 1/3 tistih, ki so kašljali bila okužena s covid. On pa v službo tak.Manj kot s kašljanjem brez maske
Zaradi takih debilov smo kjer smo. Januarja je 1/3 tistih, ki so kašljali bila okužena s covid. On pa v službo tak.Manj kot s kašljanjem brez maske
Kašelj ni kaj dost pogost simptom covida.Zaradi takih debilov smo kjer smo. Januarja je 1/3 tistih, ki so kašljali bila okužena s covid. On pa v službo tak.
Tudi moja je brez protiteles.Mora biti nekaj na temu, ker tudi jaz po mojem 3 dnevnem stiku nisem imel in nimam protiteles.
To je prvi simptom superprenašalcev, ki okužijo 80% ljudi.Kašelj ni kaj dost pogost simptom covida.
Ti si kreten al se delaš kretena? Vsak pon sem bil zaradi šihta testiran, 2x tedensko se zraven zaradi skijanja (začel sem konec decembra). Kašlat sem začel konec januarja kot vsako leto, ko fašem neko kurbo in dobim sinusitis in 1 mesec bonus kašlja. pozitiven pcr 6.3. prej pa 20 hatov neg.Zaradi takih debilov smo kjer smo. Januarja je 1/3 tistih, ki so kašljali bila okužena s covid. On pa v službo tak.
To da si bil testiran, še ne more biti upravičen razlog, da se obnašaš neodgovorno.in opažam, da taki, ki ste najbolj pametni glede ukrepov se znate uspešno okužiti in širiti virus.Ti si kreten al se delaš kretena? Vsak pon sem bil zaradi šihta testiran, 2x tedensko se zraven zaradi skijanja (začel sem konec decembra). Kašlat sem začel konec januarja kot vsako leto, ko fašem neko kurbo in dobim sinusitis in 1 mesec bonus kašlja. pozitiven pcr 6.3. prej pa 20 hatov neg.
Lahko si še dalje kreten, po želji.
Pozabil si še na eno izjemo. Imetniki diplomatskih potnih listov se lahko prosto sprehajajo. Torej je za ministre in posrance meja odprta.Ni problema. Zaprimo meje za vse, brez izjem za prebolele in cepljene. Sej ves, solidarnost pa to. Sej vse to delamo zaradi solidarnosti ogrozenih skupin, ki lahko umrejo od covida. Naj bodo pa se cepljeni in preboleni solidarni z ostalimi in ostanejo doma.
To da je Hojsova mati je že samo po sebi izjemaA je Hojsova matka že postala diplomatka?
Ni problema. Zaprimo meje za vse, brez izjem za prebolele in cepljene. Sej ves, solidarnost pa to. Sej vse to delamo zaradi solidarnosti ogrozenih skupin, ki lahko umrejo od covida. Naj bodo pa se cepljeni in preboleni solidarni z ostalimi in ostanejo doma.
Neumnost. Sploh pa, če veš, da se lahko okužijo in prenašajo virus tudi cepljeni. (dohtar iz namibije).Neumna faušija. Cepljeni naj bodo svobodni, za njih se naj odpre vse. Mene to nič ne moti.