Oprema je v novem stanovanju ali ne?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hm to je relativno... v dragem avtu ponavadi si po par ur na dan, v dragi sedezni pa mogoce par ur na teden...kako pa zdaj gre računica? ne gre a ne....

sej avtomobile za 50k+ si tudi kupi tisti ki ima in lahko razmetava, tista normalna raja pa bosegnila do 30kilo, vse ostalo ni vec smiselno, in tako je tudi pri opremi... ne bos kupil za 200 € sedezno ampak recimo bos segnil malo dalj, za 12 kilo pa tudi ne.. ceprav bi se mogoče lahko.

Potem tudi stanovanja ne bi smel kupiti, ker sem več v službi kot doma?

Tukaj ni računice ne z avtomobili ne s sedežnimi. Vprašanje je samo kaj hočeš in kaj ti več pomeni. Ne da se mi več, ker slepo prepričanega ne prepričaš, še posebej na forumu, kjer poskušate vsi izpasti največji jacksoni. Zadnji post v tej temi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Zanimivo. RAvno v routarju sem videl tako, ki ustreza vsemu temu. Ampak že dobro leto nazaj.

Bele barve, naslonjala do vrh glave, spodnji del za noge, usnje...cena je bila pa cca 3k.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pa sej ti pravim,da nategujejo,...sej mogoče je bla ta ista čez 3 mesce pa 9k
bonk.gif
no ta "najina" ni bla, ker je razstavljana v oranžni barvi...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zdaj manjka samo še nekdo, ki se bo oglasil, da je že Ikea za dol past.

če ne zašraufaš dobr je lahko tut Ikea za dol past
grin1.gif

Če pa preveč zašraufaš pa poka... Ampak sej Ikea je zato da najdražjo tja peleš, tko kot recmo kak Body shop ipd...
pozdrav.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ja približno tako,.,..kakšno je usnje po parih letih uporabe? Ker komentarji, ki sem jih slišala so tako + in -
confused-1.gif

Usnje je samo lepo za pogledati, sicer pa nič kaj prijetno, pozimi je mrzlo, poleti pa vroče da se zalepiš, obvezno je treba imeti čez kako pregrinjalo. Mi smo še eni trotli ki smo za sedežno dali takratnih 8000 DEM, pred 14 leti, usnje je sedaj na enem naslonjalu že malenkost zguljeno (nekje zadnja 3 ali 4 leta), ampak le površinsko, sicer pa se še kar dobro drži. Zaenkrat.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ne takih strelat no. rajši reči da je odvisno od posameznika kak se na usnju počuti
smirk-1.gif
ker mene pozimi ne zebe, pa tudi poleti mi ni vroče in na kraj pameti mi ne pade da deko gor poknem. Razen tega še z pucanjem in nabiranjem dreka ni problemov, kar pa verjetno tudi sam veš

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
S pucanjem res ni problemov, pa tudi bolj vzdržljivo je kot kakršnokoli blago, ampak poleti se zalepim gor. Ali ti na usnju nič ne švicaš? Jaz ja, pa poleti sem vedno v kratkih hlačah. Pozimi pa, če hiša ni pošteno ogreta, fajn zazebe. Si prvi katerega usnje niti pozimi niti poleti ne moti
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
ja res me ne, se pa lepim gor ja, samo me to ne moti. To je isto kot da bi rekel da ne bom nosil kratke majce ker jo prešvicam pa se mi lepi gor
tongue-1.gif
Sicer pa nek minus pač mora met, blago pa ima pač druge minuse

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
ja kaj pa vem, vredu je, boljs ko vsaka neusnjena sedezna, mislim vsaj...mene to tolk itak ne gane, mal kdaj sedim :S
grims-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ja....pa? Itak že živiva skoraj leto skupaj, samo lokacijo bova zamenjala za precej večjo,...ne skrbi, vse je pod kontrolo
smirk-1.gif