Oprema je v novem stanovanju ali ne?

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
haha, tipu se je pa malo res
stupid-1.gif

primerja Audija pa Mercedesa z enmu kavčem, ki ima mogoče kao en kvazi podpis ..in košta 12 kk€, avto pa 50 K€..LOL

dej ne oglašaj se, stupido..razen če ne delaš kakih prikritih reklam tlele

Tvoj način izražanja pove vse o tebi.
crazy1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
a res? si užaljen, trgovčič, če se ti malo bolj na ostro pove? takih sem v svojmu lajfu imel nečast ogromno spoznat..pa brez osebne zamere..
rolleyes-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
al pa je wannabi umetnik, takih je tud vse polno okol dandanes. čes neki zloži in kar je drago ceni, brez da pozna ozadje...tudi to je mozno... Æeš kupimo kredenco za 10k€ jaz sem vec vreden od soseda, jaz imam stil, noter paisto zlozis 20 kroznikov. in to je to... ne vem če imato to kakšno povezavo s kvaliteto bivanja..

poznam ljudi ki imajo drago pohistov, vsako sobo v drugem bolj odfukanem stilu...in ja ce bi se moral selit v tako stanovanje bi 3/4 robe v keson fuknil, ker kolk pomanjkanja okusa imajo eni samo zavoljo, lahko si privoscim, to nemora biti res...

recimo spalnice v kovanem stilu, sej veste, one zelezne postelje iz leta 1600 la kaj ze, obup od obupa, kako naj clovek na taki postelje normalno skace brez da se poškoduje???? ne mi srat z bivanjem...kr ošpice dobil.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
a res? si užaljen, trgovčič, če se ti malo bolj na ostro pove? takih sem v svojmu lajfu imel nečast ogromno spoznat..pa brez osebne zamere..
rolleyes-1.gif

Zafrustriran kmet brez keša?
stupid-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, kmet z kešom sem ja..ki dobro ve, kaj je treba kupit , da je kvalitetno in funkcionalno, brez raznih kvazi dodatkov, ki brezveze nabijajo ceno..

pa ne mi od dnarja govort..ko ga boš tolk zaslužu kot jaz, pa na pošten način, se javi
wink-1.gif

pa zgornji post od Diablota je tud realen
tongue-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, kmet z kešom sem ja..ki dobro ve, kaj je treba kupit , da je kvalitetno in funkcionalno, brez raznih kvazi dodatkov, ki brezveze nabijajo ceno..

pa ne mi od dnarja govort..ko ga boš tolk zaslužu kot jaz, pa na pošten način, se javi
wink-1.gif

pa zgornji post od Diablota je tud realen
tongue-1.gif

Pomembno je samo to, da smo vsi zadovoljni s tem, kar imamo in imamo svoje stvari za katere smo pripravljeni zabijati denar. O tem kolko je kdo dnarja sam zaslužil pa tudi ni vedno pametno se metat ven. Jaz si tega ne bi upal kar tako napisat nekomu prek neta, pa sem kr nekaj keša skup spravil. Vedno je nekdo boljši in uspešnejši.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
tako je ..se strinjam-vsak po svoje
wink-1.gif

si se pa mal zajebčko, ko si dajal meni navodila: <<Jaz si tega ne bi upal kar tako napisat nekomu prek neta, pa sem kr nekaj keša skup spravil. Vedno je nekdo boljši in uspešnejši.>>
grin1.gif

lahko noč
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
finta je pa v tem, da karkoli narediš, ne bo stvar nikoli vsem všeč, pa je lahko sedežna za 500k eurov, pa bo folk raj vidu uno za 2k eurov

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Bumbar, oba avta sta bila kupljena nova pri nas...saj je s kakim citroenom ali fordom enako...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
maš prav, vsakemu svoje, ampak upravičevat nakup kavča za 12k€ je pa malo
stupid-1.gif
avto z ceno nekaj pridobiva, pa še tam je velikorakt prenapihnjeno, pri kavču pa kaj lahko z ceno nad neko razumno mejo pridobiš? razen podpisa in dizajna nič
pač kupec takega kavča reče qurc mam dnar pa se preseravam pa je problem rešen in debata zaključena
grin1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
No ja,..tud mal je odvisno od tega kaj želiš....nama je glede na najine zahteva ustrezal edino ta v Rutarju, samo se nama na srečo še ne mudi tako, da bi na vrat na nos kupila prvega, tako da zaenkrat še iščeva,...in ja, sva pripravljena plačat tudi več, če ne bo kakega cenejšega...žal
uf-1.gif

Aja, pa ne - Resolver (al kaj je že
redface-1.gif
) ni moj "jebač"

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
maš prav, vsakemu svoje, ampak upravičevat nakup kavča za 12k€ je pa malo
stupid-1.gif
avto z ceno nekaj pridobiva, pa še tam je velikorakt prenapihnjeno, pri kavču pa kaj lahko z ceno nad neko razumno mejo pridobiš? razen podpisa in dizajna nič
pač kupec takega kavča reče qurc mam dnar pa se preseravam pa je problem rešen in debata zaključena
grin1.gif

a) Kje sem napisal, da sem jaz dal toliko denarja za kavč? Odgovor: nisem napisal in nisem dal toliko za kavč.

b) Ali je tako težko razumeti, da nekateri imajo toliko denarja, da si to lahko privoščijo? Ali je tako težko razumeti, da nekaterim notranja oprema pomeni več kot kaj drugega?

c) Kavč za 12.000 € bo po 5 letih verjetno še ravno tako funkcionalen, vreden pa 0 € (recimo). Avto za 60.000 € (kar nekaj ljudi bi brez pardona, po možnosti še na kredit dalo toliko za avto) pa koliko?. Kolikšna je izguba po petih letih pri avtomobilu? Koliko "stane" vzdrževanje in registracija kavča? Koliko stane kasko, vzdrževanje takega avta vsako leto?

Torej: kaj je večje razmetavanje denarja?

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
hm to je relativno... v dragem avtu ponavadi si po par ur na dan, v dragi sedezni pa mogoce par ur na teden...kako pa zdaj gre računica? ne gre a ne....

sej avtomobile za 50k+ si tudi kupi tisti ki ima in lahko razmetava, tista normalna raja pa bosegnila do 30kilo, vse ostalo ni vec smiselno, in tako je tudi pri opremi... ne bos kupil za 200 € sedezno ampak recimo bos segnil malo dalj, za 12 kilo pa tudi ne.. ceprav bi se mogoče lahko.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Naslonjalo ne sme biti samo do ram, ampak tako visoko, da lahko še glavo nasloniš bp, videz pa ne tist starinski masiven, ampak eleganten (tanek - ne znam drugače opisat) - že tu jih tričetrt odpade...poleg pa obvezno še, da se spodnji del dvigne, da maš lahko noge gor, ta v rutarju se je pa še prekucnil komplet sedež nazaj, da si ležal kot v ležalniku, kar je pa še ful velik plus,..in zdej iščeva z vsemi temi zahtevami, plus da je usnje....
confused-1.gif