Opozorilo lastnikom 4 nožnih generatorjev dreka?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne vem, kako pa kaznujejo lastnike, čigar psi nekoga napadejo in pogrizejo, saj tam tudi niso bile zraven uradne osebe, ampak pač priče, civilisti.
Dej ti pametnjakovič povej kako bi ti praktično in na realni način, lahko to drekasto kazen izpeljal.
Npr. Prideš domov iz službe, ali iz vinograda in pred hišo vidiš dva ali tri frišne pasje dreke. Iz dreka se še kadi, ampak pesjanar takrat ne stoji zraven tega dreka.
Kaj boš potem naredu? A boš stekel do prvega pesjanarja in mu rekel, naj gre drek pobrat? A misliš da bo pesjanar priznal, da je drek njegov oziroma od njegovega psa? Noben ne prizna, drekov pa polno. In potem za vsak drek posebej priče po vasi iskat?
Dej lepo te prosm!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
psa bi se tudi dalo naučiti da bi sral točno na enem mestu... sej v bistvu so naučeni, da počakajo do patriotovega travnika potem pa gas...

najboljš je, ko se ti pes userje v zgrabek... to res blagodejno vpliva na živali...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Jaz sem samo patriotu odgovoril, da ima vsak pes ovratnico, ker je med drugim napisal: "Če bi vedel čigav je mu nesem drek v vrečki in izročim v roke.". Torej ni problema ugotovit lastništva psa. Verjetno mu na parcelo ne serje 100 različnih psov, ampak kak dva ali trije, lokalni.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Po vaši logiki je kriv avto v primeru nesreče in ne šofer, ki ga vozi.
stupid-1.gif
Krivi so neodgovorni lastniki in ne pes.
Pes je postal škodljivec. Kot npr muhe, hrošč,i uši, komarji, podgane, polži, voluharji itd.....in škodljivce se zatira.

Kakanje psa v naravi je naravno, tako kot to počnejo vse ostale živali.
V urbanem okolju pa se pobira.

Upam, da ti bodo še bolj posrali travnik, ogradi si ga.
Naravno je tudi da pes crkne, kot vse ostale živali.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz sem samo patriotu odgovoril, da ima vsak pes ovratnico, ker je med drugim napisal: "Če bi vedel čigav je mu nesem drek v vrečki in izročim v roke.". Torej ni problema ugotovit lastništva psa. Verjetno mu na parcelo ne serje 100 različnih psov, ampak kak dva ali trije, lokalni.
Ti že mogoče lahko ugotoviš čigav je pes. Kako boš pa ugotovil, čigav je drek?
Hja, res bi še človek potrpel, če bi se samo eden ali dva psa vsak dan posrala na trato, ki jo kosiš. Ampak žal. Lenuhov, ki si zaradi dolgčasa in brezdelja nabavijo psa je vsepolno, jih kar mrgoli. Nimajo kaj počet, zato gredo s svojim psom malo na sosedovo trato ali njivo srat. Ti pa nimaš časa kontrolirat jih.
Saj jaz sem tud že nekajkrat na lopato naložil dreke sosedovega psa in jih odnesel na njihov vrtiček v solato. Ampak jaz nimam časa za njimi dreke pospravljat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Hja, če misli psa nastrelat, ga bo moral počakati in tudi videti. Isti čas lahko posveti identifikaciji lastnika in se potem posvetu njemu.

Pes je neumna žival, ne moreš ga bremeniti hudodelstva, ker pes je direktna podoba lastnika, kriv je lastnik.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hja, če misli psa nastrelat, ga bo moral počakati in tudi videti. Isti čas lahko posveti identifikaciji lastnika in se potem posvetu njemu.

Pes je neumna žival, ne moreš ga bremeniti hudodelstva, ker pes je direktna podoba lastnika, kriv je lastnik.
Seveda je kriv lastnik. Ampak crknjen pes se potem ne bo sekiral preveč za svojo smrt. Sekiral se bo lastnik. Če se bo.
Saj ne rabi streljat. Polžev je veliko in vaba za polže se povsod dobi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
stupid-1.gif
Pes je postal škodljivec. Kot npr muhe, hrošč,i uši, komarji, podgane, polži, voluharji itd.....in škodljivce se zatira.

Naravno ja, tudi pri tebi bo naravno. Pač kaka, tudi ti kakaš

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
stupid-1.gif

Naravno ja, tudi pri tebi bo naravno. Pač kaka, tudi ti kakaš
Seveda kakam. Ampak ne v sosedovo solato, kot to počneš ti in pesjanarji.
Če bi pa ti kaj drugega jedel kot kefir in mlečne skisane izdelke bi pa tud ti lahko kakal ne pa driskal.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zastrupi lastnika, pes ni nič kriv. al neupaš ?
Kako da ni pes kriv? A se je lastnik posral?

ne budali se.

da je tvoj otrok nevzgojen je kriv on ? al si ti ker ga nisi vzgojil ?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
zastrupi lastnika, pes ni nič kriv. al neupaš ?
Kako da ni pes kriv? A se je lastnik posral?

ne budali se.

da je tvoj otrok nevzgojen je kriv on ? al si ti ker ga nisi vzgojil ?
Vidiš kolk si ti že zagazu iz realnega sveta?
Psa primerjaš in enačiš z otrokom.
Pa naj še kdo reče da so pesjanarji zdravi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jp

Maš začinjeno, zahvali se mu.

Ogradi si vrt pa nehaj pravljic pisat, če kakšen pes v naravnem okolju blato spusti.

Saj tvoji konji tudi serjejo in smrdijo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pudelj te je naskoæil. Mimogrede, v Igri prestolov je lik, ki ti je neverjetno podoben. Je spletarski, zalezuje ljudi, je debelušen, brez las in kastriran.
grin1.gif

Patriotova zemlja je pa očitno dobra edinoel za pasje stranišče
evil.gif
Hm, nekak me ne veseli, da toliko misliš name, da me že vidiš po TV in povsod drugod. Zdaj ne vem, a te daje paranoja in se me bojiš, ali je pa posredi kakšno drugo čustvo.
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jp

Maš začinjeno, zahvali se mu.

Ogradi si vrt pa nehaj pravljic pisat, če kakšen pes v naravnem okolju blato spusti.

Saj tvoji konji tudi serjejo in smrdijo.
Mam ograjeno. Ampak okol ograje je treba tud kosit veš, ti snečkoslav. In ograja ima dve strani, zunanjo in notranjo. In okol ograje je drek pri dreku. Pasjem seveda.
Moji konji serjejo po MOJI lastnini in jaz pospravljam za svojimi konji. Jaz moje konje ne vlačim srat na sosedovo lastnino, kot to počno pesjanarji.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Snečko, to niso pravljice. To je realni svet. Pejdi tud ti malo ven iz svoje rdeče luknje na zrak. Pa glej in oči uporabljaj, če že možganov ne moreš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
No...narave si ne moreš olastniniti, še vedno je narava, glej na to tako, da z denarjem kupiš zgolj pravico do upravljanja le-te.

Še vedno je narava od boga in vedno bo, je tako 8888 ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Izven ograje ni tvoje, tako da se ne vtikaj v tuje posle.

Tvoji konji serjejo po naši zemlji, mi smo te plačevali in te plačujemo, živiš in si živel na račun države.