Naprimer : Posodobitev programske opreme in kartografije za naprave iGO-638 B kupljenih pri TUŠU - Razlika je po vstavitvi spominske kartice zelo občutna !Citat:
Uporabnik TKJJ pravi:
Katera naprava pa je to? Bilo bi zelo preprosto in seveda zazeljeno, ce bi si lahko sedaj posodobil moj stari televizor z digitalnim.
Citat:
Uporabnik Frko pravi:
Na povezavi, ki sem ti jo dal, to lepo piše.
Se pa strinjam z Zakonom, da navigacijska naprava je zato, da te pripelje do cilja, ne pa zaradi radarjev.
LP
Res kako velike finte,če bo torej večina uporabljala še avtokarte,bom moral dobiti dovoljenje za nabavo navigacije,posebej pa še,da bo ta imela dodatke,kot so (nima smisla da jih naštevam). Če neznaš,nemoreš,nočeš človeku pomagat z nasvetom,se iz njega ne rabiš norčevat ali ga imet za bedaka.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Če imaš navigacijo zato, da te opozarja na prekoračitev hitrosti, potem si zmontiraj v avto hamer, da te bo vedno tresnilo po glavi, ko boš prehitro vozil. Kake finte imate eni, da dol padeš. Kaj pa manjka POI točkam stacionarnih radarjev? Večina nas ima navigacijo zato, da nas pripelje na cilj, ne pa da nas opozarja o radarjih.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mora delovat. Vklopi zvočna opozorila in ko se približaš točki bo piskalo.
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mora delovat. Vklopi zvočna opozorila in ko se približaš točki bo piskalo.
Pa kaj piše v odgovoru ?
Mora delat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Nobeden mi ni karkoli rekel,napravo sem pred par dnevi dobil v roke z nalogo da jo posodobim (karte,itd). Računal sem, da bom o tem največ informacij dobil na forumu (kaj se lahko,kaj se ne more),dobil pa sem odgovore: mora delat,ne dela,pa tja do kladiva,ki bi zadevo rešila. Ob današnjih dohodkih (manjšina je zadovoljna) je danes pri nakupu opreme potrebno izbrati nekaj takega,ki ne bo po kratkem času za v kanto,vem,to ni pogodu proizvajalcem ali se najdejo uspešni posamezniki,ki jim včasih kaj uspe izboljšati, podaljšati. Lahko bi še kakšno dodal na račun kart (črnih in belih). Priznam,da sem z navigacijo na začetku,ampak koliko vidim je na tem področju (tudi še kje) pravi pragozd in težko se je znajt v njem.