Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Roko na srce, če hofer postavi bencisnko v vsako večje mesto, bi se ostali bencinkelnarji tudi zmigali in začeli zniževat cene.

Močno dvomim oz. kar si napisal se bo zgodilo takrat, ko bodo ljudje tankali na Hoferju (v tem primeru), ker bo imel nižjo ceno. Če bo Hofer to res storil (dal pumpo v vsako večje mesto), bo super!! In me zanima potem odziv OMV-ja ter Petrola.

@Schumi; Tam je po večini skorajda vedno nabito. Prav tako je nabito v smeri proti LJ.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Na primorskem bodo kmal moral uvest kartice za domačine! Zadnjič Petrol proti Fernetičem, ja romunskih busov, da je bil že izvoz poparkiran.
bonk.gif

Sem bral, da so na nekaterih pumpah uvedli vrsto za Slovence, ker so domačini po uro čakali v koloni.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Koliko te vi ljudje zatankate, da vam ti centi gredo tak v nos?

Torej za privat, za ših tak dobite potne nazaj, ki pokrijejo še tako visoko ceno goriva...

niti ni res, pokrijem komaj realne stroške, ker so cene avtobusov enake, oziroma še na slabšem bi bil, ker so kranjsko mesečno avtobus znižali na mizernih 5€.....
uf-1.gif

bo treba skuterja nabaviti
evil.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz s "potnimi stroški" pokrijem okoli polovico stroškov z gorivom za pot v službo ter nazaj. Je pa res, da je tega v povprečju samo 20 km na dan.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tuš je potem pogojeval nižjo ceno bencina z nakupom v njihovih trgovinah, kamor osebno nisem nikoli hodil (tudi zaradi nobene v neposredni bližini). Pri 10 centih na liter se meni pozna vsaj 6€ na tank. Ko bo črpalka v Medvodah ne tankam nikjer drugje, dokler ne bo razlike res samo par centov.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Tuš je potem pogojeval nižjo ceno bencina z nakupom v njihovih trgovinah, kamor osebno nisem nikoli hodil (tudi zaradi nobene v neposredni bližini). Pri 10 centih na liter se meni pozna vsaj 6€ na tank. Ko bo črpalka v Medvodah ne tankam nikjer drugje, dokler ne bo razlike res samo par centov.

Tak je bilo ja, moral opraviti nakup robe še.

V Mariboru je bila še ena poceni črpalka, ampak je imela precej vodeno gorivo. Tam na Teznem, je bila potem neka afera kak so šmuglali. Mislim da še obratuje, samo ne vem iz glave kako se imenuje in kakšne cene ima.

I

Izbrisan uporabnik #488

Upam, da bo Hofer čimprej v MB kaj postavil pa da se neha podpirat roparje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Torej za privat, za ših tak dobite potne nazaj, ki pokrijejo še tako visoko ceno goriva...

Ne živiš v relnem svetu, kajne?

Nazadnje je bilo to obračunano 0,18€ na km, kar je veliko več, kot pokuri vsak normalni avto.

Res? Ti šment, moram to povedat povsod, kjer dobimo LPP
grin1.gif

Potem pa uporabljal LPP, kdo pa pravi, da moraš z avtom v službo?
smile-1.gif
Takšne izjave običajno šibajo pacijenti, ki nimajo za avto, imajo pa čas zabušavat čas. Kdor pa jamra v tej temi se pa itak ve, da bi morali vzeti še to kaj ima preveč.
smile-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
KSZ...
A ima mogoče kdo link do dokumentarca na youtube, kjer je prikazano, zaradi česa je cena goriva tako visoka (prevoz, trošarine...)?
Mislim, da je bil objavljen v tej temi, ampak ga ne najdem.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Bencin še petič navzgor.
Danes oz. jutri se spet obetajo podražitve.
Tako bencin kot dizel naj bi se podražila za nekje okrog 1%.