Opolnoči rekord na bencinskih črpalkah

Misek

Zelenc'
23. jun 2010
20
0
1
www.strgar.net
Majke jim. Če bi jest lahko kar tkole višal cene v svoji firmi... Bi že zdavnej propadu. Hvalabogu, da nimajo konkurence, potem bi že vidli, kaj pomeni cena na trgu.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sami smo krivi za to da je benz tako drag. Vsak se vozi s svojim avtom, pa tako nasplošno je velika poraba nafte.

PA ne mi zdaj spet bluziti da če bi bil avtobus bla bla bla... avtobusi so bili, pa so izgubo delali in še danes delajo izgubo, ker se prazni vozijo dol in gor. Sploh ne veste da občine sofinancirajo mestni prevoz, ker avtobusi sami vozijo.

Avtobus RATEČE - LJUBLJANA, zjutraj, na njem od rateč do ljubljane en potnik. Ejjjjjjj.......

Tako da nehajte jamBrati, bencin je še prepoceni, komur je pa predrag ima pa na trgu dovolj skuterjev, avtomobilov z 1.2 mašinami....

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
to je začaran krog. manj potnikov, manj linij. ker je manj linij, je še manj potnikov. javni prevoz se bi moral porihtat v 0, cena benza na 2€, pa bi vidli kak bi hitro postali ekološko osveščeni državljani
evil.gif

se pa strinjam, bencin je še prepoceni. ko malo opazujem svoje sodelavce, se lahko samo za glavo primem. čisto vsak z svojim avtom, veliko se jih vozi iz istih sel. tisti kar so od šihta do ene 5km, samo 2 z biciklom.
ko vprašaš kerega zakaj se ne vozi s peciklom, padajo podobni bedni odgovori kot so švic, kaj če me dež dobi,...
stupid-1.gif

aja, obstajajo tudi mopedi. to je še največje čudo prvoza pri nas, ki ga koristijo samo najstniki
stupid-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Men se pa sam smeje ko grem mimo črpalke. Jaz se vozim za 0.25EUR elektrike/100km.

Kva imaš?

Jaz imam do šihta 25km, lahko grem po AC ali stari, samo za moped nimam ustrezne garaže. Drugače bi tudi jaz morda kaj takega vozil......

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.943
2.250
113
bolj debilnih izjave sicer ni možno slišati... bencin je drag ker se po en vozi v službo... dej se zresni

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.049
5.655
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
aja, obstajajo tudi mopedi. to je še največje čudo prvoza pri nas, ki ga koristijo samo najstniki
stupid-1.gif

Sam sem bil v podobni dilemi...al avto z 10litri porabe.....al moj scooter z 4,5litri......ko poleg prišteješ še ceno garaže za ene 50eur na mesec (+++) ugotoviš da ti je isto če se voziš z avtom.....plus da nisi moker ko dežuje......pa da se lahko voziš z avtom v vseh letnih časih!

Kaj bo unmu elektro scooter al pa men moj če je uporaben zgolj v 4-5 ih mesecih? Jaki frajer za 0.25 centa na 100km
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.049
5.655
113
Pa da ne pozabim $$$ kake kazni ker se ne mislim ubijat (ja dobesedno to) na cesti z 45km/h kjer gre navaden LPP bus 60-70....tko da scoot brez blokad kakršnega se vozi že od leta 99

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj bo unmu elektro scooter al pa men moj če je uporaben zgolj v 4-5 ih mesecih? Jaki frajer za 0.25 centa na 100km
smirk-1.gif
Andy-ja sem videl voziti se na tem skuterju, ko je še mene v avtu zeblo, tako da ga uporablja kar lep del leta.
Res pa je, da takšno prevozno sredstvo ni za pussyje, ki smrkajo že ko čez okno vidijo mraz.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik netko pravi:
bolj debilnih izjave sicer ni možno slišati... bencin je drag ker se po en vozi v službo... dej se zresni

Ne, hočem povedati da je še prepoceni ! Ko bo drag se bosta pa mogoče dva soseda ali prijatelja vsedla v avto in peljala v ISTO FIRMO ALI ŠOLO !

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
ko vprašaš kerega zakaj se ne vozi s peciklom, padajo podobni bedni odgovori kot so švic, kaj če me dež dobi,...
Sori, ampak mene ne bi spravil na bicikel al na motor do šihta. Glede na naravnost prfuknjen način vožnje v tej državi sem lahko vesel, da sem sploh živ, pa sem obdan s plehom. Folk ne razmišlja, ne gleda. To enostavno peljejo in gazijo.

Citat:
Sami smo krivi za to da je benz tako drag. Vsak se vozi s svojim avtom, pa tako nasplošno je velika poraba nafte.
Večji problem kot cena nafte so trošarine.

Citat:
Pri nas se vozijo v službo pa čeprav živijo 200 metrov stran
Po možnosti še z dizlom
cheer.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ok, če obnovim seznam izgovorov proti prevozu na 2 kolesih:

zašvical bom da bo teklo v potokih iz mene
kaj če me dežek dobi
zmrznil bom
umrl bom

še kaki predlog mogoče?
hysterical-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.617
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ok, če obnovim seznam izgovorov proti prevozu na 2 kolesih:

zašvical bom da bo teklo v potokih iz mene
kaj če me dežek dobi
zmrznil bom
umrl bom

še kaki predlog mogoče?
hysterical-1.gif

na ketni si bom hlače zašmiral
grin1.gif

kravata nevzgražno plapola
cool-1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.982
351
83
tam ko se terc po tori rola
Samo en primer: sodelavec ima trgovino čez cesto. In gre po nakupih z avtom. Če bi šel peš, bi imel 50 metrov. Ampak ne -tip se pelje okoli celega blokovskega naselja, da v prljažnik nabaše kilo kruha in dva pira. Za take je bencin res prepoceni. V službo ima 400 metrov, seveda z avtom. Potem pa joka, da mu avspuhi rjavijo. Le zakaj?