Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Z novim letom ima vsaka Corsa / Astra ESP serijsko vgrajen, Zafire pa ga imajo v kombinaciji s tem paketom ( itak noben ne vzame brez paketa)
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Vedno se najde fanatik ki je najbolj pameten,pa čeprav samo v njegovi glavi. Poglej, te zanima avto? Za 3 jurje ti ga stranka proda, povej podatke pa mu dam tvoj kontakt in bos ujel jurja po tamalem glede na to da je po eurotaxu vreden 4 jurje. In ja, 4 jurje je vreden avto, odbitka za kilometre je po eurotaxu bilo cca 1.300€ , stroški pa so bili ocenjeni na cca 1.200€ , koliko je sedaj avto vreden? Aja točno, nategnit sem ga hotel, pa zaluzit na njegovem avtu 2 jurja vsaj
Niti na pomislis, da se je mogoče stranki svetovalo da naj raje avto sam odda na internet in ga poskusi sam prodat, kot pa da ga pusti za tako ceno?
Kot vedno, pametnjakovici en za drugim, ki niti enega dejstva ne poznajo.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se prav ce bom rabil, čez kaksen teden ali dva avto za kolega,bos spedenal pod istimi pogoji?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kje je fora, da se ob akcijah ne daje končne cene na predračun.
stari, ne zamert, sam men se zdi, da si ti mal boga za jajca prjel in mal preveč pametuješ.
če hočeš bit faca boš napisal gor kaki so bili popusti in kaka je bila akcija. če je bila akcija v smislu dejmo se nategvat kdo koga bolj, pa napiš, d ani bilo fiksnih popustov ampak pogajanje z malo večjim končnim odstopanjem.
kaj skrivaš to, kot da ste edini ki kaj prodate.
btw
dej dob cifre kok ste prodal lani v 24 ur in kok kletos. me zanima stanje nacije.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
No niso isti pogoji, saj ni lokalna akcija ampak s strani Opla, ta pa seveda omogoči dodaten bonus pri teh pogodbah,seveda različen od avta do avta.
Tistega ki so zanimal pogoji je imel cel teden se oglasiti, zadeva je že mimo in ni več aktualna. Je pa treba poudarit da je tud danes bilo nekaj pacientov, ki si mu jasno povedal da velja to še danes, on pa se vedno "pa sej ni problema, vi mi dans zracunite,jaz bom pa cez kaksne 2 tedna sporocil kaj in kako".
To je tko kot če imaš bon za interspar ki velja DO 31.12.2009, ja verjetno da ga nemoreš koristiti danes ane...
EDIT: ce so dobili predračune kot si rekel, gor niso bile končne cene,ampak so dobili predracun v roke samo zato da je bil zabeležen v sistemu, ker ob takih akcijah se ne daje predračunov vn oziroma se jih da,ampak s polno ceno vozila.