Oplovih 24 ur

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Z novim letom ima vsaka Corsa / Astra ESP serijsko vgrajen, Zafire pa ga imajo v kombinaciji s tem paketom ( itak noben ne vzame brez paketa)

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Z novim letom ima vsaka Corsa / Astra ESP serijsko vgrajen, Zafire pa ga imajo v kombinaciji s tem paketom ( itak noben ne vzame brez paketa)

Pismo. Se vidi, da sem malo ven iz Opla
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zafira.. Meriva... kakšna sprememba Corse...

Še dobro da je nova Astra in Insignia (ki je precej draga...)

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
lahko kdo zdaj zaupa po koliko so bile zafire enjoy + z mašinami 1,6 ali 1,8 bencin oz 19cdti,..
l.p. b

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Vedno se najde fanatik ki je najbolj pameten,pa čeprav samo v njegovi glavi. Poglej, te zanima avto? Za 3 jurje ti ga stranka proda, povej podatke pa mu dam tvoj kontakt in bos ujel jurja po tamalem glede na to da je po eurotaxu vreden 4 jurje. In ja, 4 jurje je vreden avto, odbitka za kilometre je po eurotaxu bilo cca 1.300€ , stroški pa so bili ocenjeni na cca 1.200€ , koliko je sedaj avto vreden? Aja točno, nategnit sem ga hotel, pa zaluzit na njegovem avtu 2 jurja vsaj
bonk.gif

Niti na pomislis, da se je mogoče stranki svetovalo da naj raje avto sam odda na internet in ga poskusi sam prodat, kot pa da ga pusti za tako ceno?
Kot vedno, pametnjakovici en za drugim, ki niti enega dejstva ne poznajo.

NIMAŠ POJMA KOLK SE JAZ STRINJAM Z TEBOJ!

Ljudje so res primitivni, in tist pleh cenijo čez vse.... njboljši so tisti... Mi lahko poveste kej o vašem avtomobilu, zgodovini? Prvi odgovor: Do sedaj je full dobro delal...
hysterical-1.gif

Že takoj veš kolk je ura
smile-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
ksz...

da ne boste samo nabijali v prazno....

povejte rajši kaka je bila ta akcija.koliko je dejansko popusta recimo na astro????

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
vem da je mimo in me zanima koliko je dejansko popusta v tej akciji da vidim al je to res extra popust ali je to le reklama in dobiš isti popust s pogajanjem kadarkoli
confused-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Popust isti kot ob vsaki večji akciji, mogoče edino še kaj zraven, torej mogoče 200€ razlike, tako da bo čez 3 mesece isto... pa čez pol leta tudi... le da takrat ne bo marketinških "24 ur", ampak marketinški "prvi val vročine"... isto sranje samo drugo pakovanje.

Tako kot povsod. Prodaja se samo še marketinško obračanje besed in beseda CENEJE, +DARILO, POLOG PLAČAMO MI...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Se prav ce bom rabil, čez kaksen teden ali dva avto za kolega,bos spedenal pod istimi pogoji?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Tud mene zanima vprašanje shifta, koliko je bil cenejši avto, če bi istega kupil danes.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se prav ce bom rabil, čez kaksen teden ali dva avto za kolega,bos spedenal pod istimi pogoji?

Odvisno kaj bi jaz imel od tega
grims-1.gif

Ne vem, imam samo 2 izkušnji, ena 3 leta nazaj, ena lani. Obakrat so ljudje v 24urah dobili predračune, pa niso kupili. Obakrat so šli kasneje (enkrat par dni kasneje, enkrat več kot mesec kasneje) k istemu dilerju in na koncu dobili enak deal.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No niso isti pogoji, saj ni lokalna akcija ampak s strani Opla, ta pa seveda omogoči dodaten bonus pri teh pogodbah,seveda različen od avta do avta.

Tistega ki so zanimal pogoji je imel cel teden se oglasiti, zadeva je že mimo in ni več aktualna. Je pa treba poudarit da je tud danes bilo nekaj pacientov, ki si mu jasno povedal da velja to še danes, on pa se vedno "pa sej ni problema, vi mi dans zracunite,jaz bom pa cez kaksne 2 tedna sporocil kaj in kako"
bonk.gif
.

To je tko kot če imaš bon za interspar ki velja DO 31.12.2009, ja verjetno da ga nemoreš koristiti danes ane...

EDIT: ce so dobili predračune kot si rekel, gor niso bile končne cene,ampak so dobili predracun v roke samo zato da je bil zabeležen v sistemu, ker ob takih akcijah se ne daje predračunov vn oziroma se jih da,ampak s polno ceno vozila.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in kje je fora, da se ob akcijah ne daje končne cene na predračun.

stari, ne zamert, sam men se zdi, da si ti mal boga za jajca prjel in mal preveč pametuješ.
če hočeš bit faca boš napisal gor kaki so bili popusti in kaka je bila akcija. če je bila akcija v smislu dejmo se nategvat kdo koga bolj, pa napiš, d ani bilo fiksnih popustov ampak pogajanje z malo večjim končnim odstopanjem.

kaj skrivaš to, kot da ste edini ki kaj prodate.

btw
dej dob cifre kok ste prodal lani v 24 ur in kok kletos. me zanima stanje nacije.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in kje je fora, da se ob akcijah ne daje končne cene na predračun.

stari, ne zamert, sam men se zdi, da si ti mal boga za jajca prjel in mal preveč pametuješ.
če hočeš bit faca boš napisal gor kaki so bili popusti in kaka je bila akcija. če je bila akcija v smislu dejmo se nategvat kdo koga bolj, pa napiš, d ani bilo fiksnih popustov ampak pogajanje z malo večjim končnim odstopanjem.

kaj skrivaš to, kot da ste edini ki kaj prodate.

btw
dej dob cifre kok ste prodal lani v 24 ur in kok kletos. me zanima stanje nacije.

na kratko, jebe se men kaj si ti misls, ok?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
No niso isti pogoji, saj ni lokalna akcija ampak s strani Opla, ta pa seveda omogoči dodaten bonus pri teh pogodbah,seveda različen od avta do avta.

Tistega ki so zanimal pogoji je imel cel teden se oglasiti, zadeva je že mimo in ni več aktualna. Je pa treba poudarit da je tud danes bilo nekaj pacientov, ki si mu jasno povedal da velja to še danes, on pa se vedno "pa sej ni problema, vi mi dans zracunite,jaz bom pa cez kaksne 2 tedna sporocil kaj in kako"
bonk.gif
.

To je tko kot če imaš bon za interspar ki velja DO 31.12.2009, ja verjetno da ga nemoreš koristiti danes ane...

EDIT: ce so dobili predračune kot si rekel, gor niso bile končne cene,ampak so dobili predracun v roke samo zato da je bil zabeležen v sistemu, ker ob takih akcijah se ne daje predračunov vn oziroma se jih da,ampak s polno ceno vozila.

Na predračunu so bili lepo kar končni pogoji, ker so ljudje po tem predračunu avto plačali ...