Citat:
Uporabnik darjan pravi:
No, ampak to ne spada pod ZUP, ni to baš neka "uradna pošta", ker potem bi lahko tudi za račune za plačilo elektrike, ipd, zahteval, da morajo biti priporočeni, da se vidi, da si dobil, ker drugače te ne morejo terjati, zakaj nisi plačal...
Pač operacije je tebi v interesu, ne v interesu države, naloga bolnika je, da poskrbi za sebe, razen pač tisti, ki ne morejo, ti pa spadajo v bolnišnice.
ne govorim o zupu, govorim o tem, da veš, da je nekdo nekaj prevzel, dobil, prebral.
ker poslat, da me črtaš iz liste in mi rečt, da nisem poskrbel zase, da je to le v mojem interesu je kolega..bolano. moj interes je nastopil z bolečino. šel sem do zdravnika, naredil ultrazvok, šel do zdravnika, dobil napotnico. da takoj dodam, da sem UZ lovil in iskal. zakaj? menda je tut v interesu države, d ame napoti v bližnjo okolico z najmanj čakanja. al moram kot demokrat imet možnost izbirat in to možnost mi prevalit na hrbet v zahtevo, obvezo.? no, s to napotnico sem šel tja kjer vem da delajo, UKC. so me pogledal, in rekli pejt dam, dobiš datum čez par mesecev. tukaj izvem, da bi datum moral dobit takoj. zanimivo ne? in men v interesu je, da se neha bolečina, da bom lahko delal.
predlagaš, da vzamem en nožček, pa stopim v ukc uveljavljat svoj interes? al da googlam v tri pm in kličem kje bom hitreje? ker telefon pa že moram imet, pa čas tudi? pa kopirc za izvide. pa dnar za vozit se v mursko soboto tudi.
al bi bilo etično in človeško poslat obvestilo
gospod, obveščamo vas, da so se čakalne dobe podaljšale na najmanj 14 mesecev. da bi hitreje prišli na vrsto vam predlagamo, da pokičete v...naštete bolnice, telefonske, in se pozanimate o dobah. V primeru odločitve za drugo kirurgijo namt to sporočite.
razumeš?
zapis..predlagamo zaradi možnih krajših dob
ali
če ne javite da bi bili pri ans vas črtamo
ima povsem različen priokus.
in o tem sem danes govoril z gospo, ki se je opravičila, da njihovi šefi so kreteni brez primere, oni pa požirajo slabo voljo. da naj pokličem tja tja jta in preverim kake so dobe.
v pofukanem zahodnem svetu..aja..komunističnem zlu, si vedel kje je najhitreje in najbližje domu in tja si šel. danes se pa hebem sam in nekdo si celo drzne me črtat, ker se nisem pravočasno odzval njegovemu pismu, ker sem bil v toplicah na okrevanju po zlomu kolka.
serjem se jaz v ta sistem. cmerar pa išče v ameriki zgled kako naj bo JU bolj učinkovita. ga še ni videl po tv?