Opel INSIGNIA - Poslovni avto leta 2009

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Opel Insignia je v Sloveniji prejela prestižni naziv Poslovni avto leta 2009 (PAL 2009).

Insignia je prejela vse točke bralcev in vse točke novinarjev in tako pometla s konkurenco.

Bravo Opel, bravo Insignia
cheer.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
A ni on trdil, da je sta kriza in upad prodaje izmišljotina in da gredo Opli za med?

V takšnih cajtih ti kvečjemu nabije 10% gor, da preskočiš vrsto in prideš do avta v doglednem cajtu
wink-1.gif

Sicer pa verjamem, da gre za super avto. Čeprav po drugi strani tudi Reno trdi, da s kvaliteto nove Lagune prihaja med prve tri v razredu. Ampak še nisem videl, da bi Audi, MB ali BMW izpadel. Razen če sem spregledal?
17758-icon_confused.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Iz akorda na opla?!
Narobe svet.
Design insignie je čisto mimo.

subjektivno mnenje.

Meni je pa všeč
cheer.gif

Se strinjam, oblika je hudo subjektvno mnenje. Kar sem jo gledal mi ni preveč všeč, neko povprečje. C5 je lepši, Accord pa še bolj-sploh notranjost. Samo moje mnenje.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:

Kaj konkretno je tako mimo? Meni je na pravih felgicah, v primerni barvi in v karavan izvedbi pravi
srce-1.gif

Saj avto je zato, da se peljem in ne da ga gledam. Design je mimo ker se zadaj komaj not vsedeš in ni pravega prostora na zadnji klopi kljub zajetni dolžini avta.

19" obute na ta avto, pa samo če stoji pred oštarijo, ker drugače je vožnja katastrofa.

Je pa mi avto drugače všeč, ampak manj kot C5.

Lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
A ni on trdil, da je sta kriza in upad prodaje izmišljotina in da gredo Opli za med?

V takšnih cajtih ti kvečjemu nabije 10% gor, da preskočiš vrsto in prideš do avta v doglednem cajtu
wink-1.gif

Sicer pa verjamem, da gre za super avto. Čeprav po drugi strani tudi Reno trdi, da s kvaliteto nove Lagune prihaja med prve tri v razredu. Ampak še nisem videl, da bi Audi, MB ali BMW izpadel. Razen če sem spregledal?
17758-icon_confused.gif

Nevem ce je to sarkazem ali ne,ampak sem govoril da se dobro prodjaajo in to drži še vedno.
Za insignio je zelo zelo veliko naval, po narocilu z določeno opremo se zna dobava zavleci tudi za 5 mesecev..

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jap, dobra zadeva. Bi jo mel takoj, pa jo Lost neče zrihtat pod 18k s spodobno opremo:))

Jah, za bližino tega € je kvečjemu MOGOČE Edition 1.8 recimo, kar je višjega je tudi dražjega
grin1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Opel Insignia je v Sloveniji prejela prestižni naziv Poslovni avto leta 2009 (PAL 2009).

Insignia je prejela vse točke bralcev in vse točke novinarjev in tako pometla s konkurenco.

Bravo Opel, bravo Insignia
cheer.gif

Povsem zasluženo.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Iz akorda na opla?!
Narobe svet.

Accord ti je všeč, vsaka čast.
Prejšnji model je bil ok, sedajšnji sprednji del je obup
bonk.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Iz akorda na opla?!
Narobe svet.

Accord ti je všeč, vsaka čast.
Prejšnji model je bil ok, sedajšnji sprednji del je obup
bonk.gif

Subjektivno.

95% ljudi pravi, da je sprednji del fantastičen-spet subjektivno seveda.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
izbor je itak cist mimo, kot vsa tekmovanja miss

vozil ga še nisem, verejtno ga tudi ne bom, ker mi sploh ni zanimiv, na cesti pa izgleda, kot da je ze 10 let na trgu. sivo povprečje pač

akord, pa c5 vsaj zgledata zajebano. in to je to.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Ni mi jasno, kako ljudlje lahko rečete, da je en avto zanič, če ga sodite samo po zunanji obliki.

Insignia ima obliko, ki je povečini veliko ljudem všeč. Z Insignio je Opel predstavil veliko novitet in nagrada je več kot zaslužena.

Tak si kot ena baba. Če ji barva na avtu ni všeč, je pa avto kar zanič
bonk.gif

Pa brez zamere
wink-1.gif