Opel INSIGNIA - Poslovni avto leta 2009

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Passat je dolgočasen avto za popenit, pri insignii te vsaj ne požene nekam, ko jo vidiš, novi in stari Accord sta pa lepa
grin1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Še nikoli nisem kupil avtomobila samo zaradi lepote, ker bi potem to ziher bila Alfa.

enako.
cheer.gif

Alfe gledam že več let, prej 156, sedaj 159, samo me je strah, da bi bil z mehaniki na ti....

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Še nikoli nisem kupil avtomobila samo zaradi lepote, ker bi potem to ziher bila Alfa.

enako.
cheer.gif

Alfe gledam že več let, prej 156, sedaj 159, samo me je strah, da bi bil z mehaniki na ti....

Ni takšne panike. Se je pa treba zavedat, da je v reku "poceni Alfa-zadnja Alfa" veliko resnice.
wink-1.gif

Citat:
Insignia novi passat CC, kot bi gledal eno in isto.

Ja, če gledaš potem, ko imaš v riti pol litra rdečega Gorbachova...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Opla ne bi imel NIKOLI, ampak ko sem bil pred par meseci v Russelsheimu na Oplu in zagledal Insignio sem pa vseeno rekel UAO koncno nekaj pametnega.

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Opla ne bi imel NIKOLI, ampak ko sem bil pred par meseci v Russelsheimu na Oplu in zagledal Insignio sem pa vseeno rekel UAO koncno nekaj pametnega.
Prva ljubezen, ki se skoraj nikoli ne obnese
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Itak se ve, da Opel proti BMW nima niti za burek, Alfe pa raje omenjal ne bom. Se pa ta luksuz ustrezno plača. Pri BMW še serije 1 ni za denar po katerem Opel prodaja osnovno Insignio.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A lego ima kaj boljšo kot Vectra? Na TopGearu so lego Vectre do konca spluvali.

Mel sem B, zdej imam C Vectro in ti povem da glede lege in podvozja nista nič slabši od konkurence
ne bom jih koval v nebesa oz. nism "opelextremist" samo govorim iz izškušenj!

TopGear je pa osebno zame PODN od PODNA !!!

Insignio pa Accorda ste primerjal.. hm... med tema dvema se bom pa tud jst odloču pri naslednjem nakupu
zmaga.gif

LP,Sheriff

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ja, sam včasih so ble pa dost zaželjene Omege z BMWjevim dizlom a niso?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:

TopGear je pa osebno zame PODN od PODNA !!!

Ja... verjetno ti ki si imel Vectro B in C boljše veš kaj je dobra lega kot pa nekdo ki je stestiral praktično vsak avto na tem svetu.

Bravo.
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Insignia ima obliko, ki je povečini veliko ljudem všeč. Z Insignio je Opel predstavil veliko novitet in nagrada je več kot zaslužena.

Tak si kot ena baba. Če ji barva na avtu ni všeč, je pa avto kar zanič
bonk.gif

če smo malo pikri...Insignia (začuda) super zgleda. Vse kar jo kvari je Oplova značka na havbi
evil.gif

in ja....če dobro zgleda še ne pomeni da bo pa zdaj tudi voz vreden zaupanja predvsem pa kakovosti.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
A bejz no bejz. Insignia pa ni grd avto, niti kaj posebnega. Jaz ga na cesti prakticno ne opazim. Kupil ga pa ne bi nikoli in izkljucno zaradi oplove cenovne politike, ki zjebe cel trg. V tem rangu bi gledal za accordom ali mazdo6.

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
sem vozil tole insignio 2.0 160 kavalinotov pa mi ni jasn zakaj rab mašina skor sekundo da začne pospeševat, ko pohodiš gas?
a je to normalno?
drgač je pa sam filing vožnje nekako medel, oz. bolj na avtoceste naravnan.