Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Glej, če gledaš belega, se ga spokaj kupit! Do sobote ti dam čas, če ne ga grem jaz - zdaj ko si že itak vse preveril - hvala meni ni treba.
No, kaj ti kmečka pamet pravi?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ok, kaj pa tam kjer hočejo RFID kartico in je polnjenje zastonj?dela to s katerokoli RFID kartico ali mora bit točno tista ki jo polnilno mesto zahteva?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ok, torej če prav razumem je petrolova RFID in hkrati tudi predplačniška. Torej za 10€ dobim v bistvu RFID kartico z 10€ stanja, ki ga pač pokurim, če treba, če pa je zastonj, pa bo samo RFID dovolj?
In če spet prav razumem tole: http://www.petrol.si/na-poti/z...nih-polnilnicah
Je polnjenje na "počasnih" brezplačno, plača se samo t.i. hitro polnjenje, kar pa pri voltu itak odpade, torej bo tudi na AC zastonj?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma mislil sem da naš EV guru pozna to v nulo in mogoče tudi kako finto (kartico) ki dela povsod. Itak bo vsak svoje mutil, če jih kličem, oz hotel prodati.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Na Petrolu, Elektro MB, Elektro LJ polnilnih postajah bi načeloma moral delovati polnilna kartica od Petrola.
Potem pa imaš še take individualne kartice, kot je npr. ljubljanski Citypark, ki jo dobiš z 10 EUR na informacijah.