Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Zakaj pa zgornje ampere ne greš gledat? IMHO je zelo poceni.
Nagledanega imam Volta, ki je zgleda v zelo dobrem stanju in še model 2013, kar pomeni 0.5 večja baterija.
Baterija je skoraj kot nova, servis je nameril stanje 98%, kar je spet perfektno. To pa zato, ker je avto bil večinoma vožen na ICE in je baterija bila vedno v idealnem stanju.
Pa še oni kabel je zraven, za polnit "na hitrih", mogoče pride kdaj prav.
Servisna zgodovina je tudi tip top, razen vpoklicev brez popravil, zadnji vpoklic lani.
Pa volt mi je vizualno lepši
Pa še dobro ceno so mi dali
Malo je too good to be true, ampak tudi 508 RXH sem dobil poceni in v top kondiciji, pa je še zdaj takšen, tako da mogoče pa pri nas ni slabo iskati eksotike, se da najti veliko pametnega.
Vprašanje edino ostaja kaj se bi zgodilo ob morebitni okvari baterije, garancija sicer je, ampak ni veljavna v SLO, najbližje je AT, dunaj.. Dobim pa zraven avta tudi CarGarantie, tako da neko kritje pač je in glede na to, kako top je baterija in da bom v prvem mesecu (koliko velja prodajalčeva garancija) naredil vsaj 2000km, se bodo prve hibe takoj pokazale. In če je baterije res tako dobra, sigurno ne bo potem kar odpovedala čez noč.
Drugače je pa tista ampera dobra ponudba ja, škoda da je ne prodaja pravna oseba, da bi vsaj mesec garancije bilo.