Online sinhronizacija

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kaj uporabljate ONLINE za backup imenika, koledarja, beležk in zaznamkov?

Hotel sem uporabljat mobitelov m:rokovnik, pa so mi na hd rekli, da ga ne podpira. Hec pa je v tem, da mi je na drugem enakem telefonu (nokia 5800) že ratalo usposobit, na tem sedaj pa ne gre.

Vem da ima google nekaj, samo če se ne motim je samo imenik:(

Bi pa rad, da je online, da imam vedno dostop do podatkov, pa zgoraj naštete stvari naj podpira.

pozdrav.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.058
412
83
ZYB
OVI

Oba sta super in preprosto lahka za uporabo. Uporabljam oba - ziher je ziher
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
5800 ima SyncML, tako da mora delat, verjetno ga še nimajo v bazi. Če imajo sms nastavitve, pošlji si npr. za model E71, pri Debispominu dela.
smile-1.gif

Lahko se tudi registriraš na Ovi, imajo tudi daljinsko sinhronizacijo za mobilnike Nokia.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Mirror pravi:
5800 ima SyncML, tako da mora delat, verjetno ga še nimajo v bazi. Če imajo sms nastavitve, pošlji si npr. za model E71, pri Debispominu dela.
smile-1.gif

Lahko se tudi registriraš na Ovi, imajo tudi daljinsko sinhronizacijo za mobilnike Nokia.
nastavitve sem ročno vnesel enako kot na telefonu na katerem je delala sinhronizacija. Tut men je čudno, da ne bi delalo.
Sej tut z unim telefonom je bla štorija, k sem 100x probal in hd klical(še niso vedli da naj ne bi delal:) ) in pol kr naenkrat je začelo delat. Se jim tut tam ni nč sanjal:)

Sprobal sem ovi in zyb.
OVI gre imenik, koledar, beležke. Ne grejo pa zaznamki.
Zyb pa samo imenik dela, vsaj meni.

hvala!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx, sam je tema že zašla bolj email sync vode:) kar tut ni slabo, morda kdaj kasnej prov pride:)

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.915
655
113
Ma ja bistveno je da google sync omogoča sinhronizacijo kontaktov in taskov in da zadeva špila tako kot se šika.
wink-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Pa je google sync možno uporabljati oz. ali dela sinhronizacija z večimi modeli aparatov npr. Nokia, Se, Motorola...se da kombinirati med seboj?

lp