oneplus

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Citat:
Uporabnik PuskA pravi:
mojga vlacijo na cheaper and more v nemciji ze 1 teden
smile-1.gif
Pomojem ga boš v torek dobil

simona26

Zelenc'
7. jan 2015
2
0
1
Pozdravljeni!
Imam težavo pri plačilu telefona preko paypala in sicer, ko želim plačat mi izpiše, da je bilo zavrnjeno s strani izdajatelja kartice. Na visa kartici imam dovolj denarja. Kje bi lahko bil problem?
Lp

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik simona26 pravi:
Pozdravljeni!
Imam težavo pri plačilu telefona preko paypala in sicer, ko želim plačat mi izpiše, da je bilo zavrnjeno s strani izdajatelja kartice. Na visa kartici imam dovolj denarja. Kje bi lahko bil problem?
Lp

Poklici procesni center izdajatelja tvoje kartice in ti bodo takoj povedali, zakaj je bilo zavrnjeno... In tudi takoj sprostili, ce je kaksna banalna anomalija... V vecini primerov je lahko problem v tem, da se vpisani naslov razlikuje od tistega, ki ga ima izdajatelj kartice v svoji bazi...

Stevilko procesnega centra najdes ponavadi na hrbtni strani kartice, delajo pa 24/7 ... Tako da lahko poklices tudi sredi noci, ce ravno takrat narocas neko zadevo in transakcija ne gre skozi... Najbolje je poklicati takoj, ko je zavrnjeno... in imas zadevo se odprto v brskalniku. Tako lahko takoj probas se enkrat, ko imas pomoc se na liniji
wink-1.gif
...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik simona26 pravi:
Pozdravljeni!
Lp

PBS, NKBM, vem da imajo tak problem, pač druga liga.

Treba poklicat in omogočit zadevo.

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Verjetno imaš dnevni limit ali mesečni limit porabe postavljen na manjšo vrednost od vrednosti, ki jo želiš plačati.

Kot so ti že svetovali, se obrni na procesni center.

LP
Torus

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Ima kdo kak invite na voljo? Za 64gb po moznosti, ali lahko kupis kateregakoli?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Če naročim iz Amerike na cheaper and more, npr. Nemčija ali Anglija, na kakšen davek in carino moram računat?

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
ksz
včeraj sem naročil 64 GB, pa mi v statusu od včeraj še vedno piše "Pending Shipment".
Ve kdo mogoče, kako dolgo sploh traja, da se status spremeni ali kdaj bo dostavljen na nemški naslov?

lp

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
cca 1teden ponavadi v petek pride na nemški naslov naslednji torek pa v lj.Si kar malo nestrpen .Vem kako to zgleda tudi jaz sem bil...