Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na parkirišču (asfalt) je zaradi puščanja olja nastal oljni madež. Ima kdo izkušnje s čim se ga lotit? S peskom sem odstanil kar je bilo na površini, vsaj delno bi rad odstranil še del, ki se je vpil v podlago.
sirkova kartača in pralni prah pa malo vode... če gre iz rok bi lahko šlo tudi iz asfalta...to bom doma poizkusil, če bo še tema aktualna poročam. je pa še olje dost "sveže"
Ajmar tople/vrele vode pa še malo detergenta ali še bolje visokotlačni čistilnik s toplo vodo.
Je pa to olje ki se ne odplavi takoj dokaj trdovratno ker je skoraj mast, za mast (šmir) se pa ve kako težko ga je spravit z obleke in rok, ampak toplota in pa detergent delata čudeže!
ti je že uspelo odstraniti madeže? Vidim, da nas ima kar veliko težav s tem.. jaz sem ti pomagal s tem... http://alvidis.si/BLULINE_Bioversal.html ... poskusi...
Citat: Uporabnik Zerly pravi:
Na parkirišču (asfalt) je zaradi puščanja olja nastal oljni madež. Ima kdo izkušnje s čim se ga lotit? S peskom sem odstanil kar je bilo na površini, vsaj delno bi rad odstranil še del, ki se je vpil v podlago.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.