Ker ima Philips boljše procesiranje slike posebej letošnji model, in pa omogoča tudi vse video in audio kodeke.. Tudi Android/Google je boljša zadeva od Webosa.Zakaj Philips? Kakšna je razlika?
Ta TV je zelo dobra izbira. Predlagam še sledeče modele:KSZ:
kaj priporočate tja do 2000+- eur 65inch? 3m razdalje
eon tv, netflix, youtube, partis itd...
tv bo na steni, všeč mi je LG sistem wall mount
LG OLED65G23LA TV sprejemnik
OLED tehnologija ima samosvetleče piksle, zato ustvari perfektno črno barvo in neskončen kontrast, to pa omogoča najbolj realistične barve.www.bigbang.si
Tukaj si poglej. Sicer pa sem ti naštel prednosti Philipsa.. Ne boš pa seveda zgrešil tudi z Lg-jem. Vsi trije modeli so več kot odlični, tukaj pač gre za nijanse med določenimi modeli. Vendar iz mojih izkušenj, je Philips 818 vseeno najboljša opcija.Kaj zdej boljše? LG ali Philips?
Kakšna je razlika med temi LGji?
Za letošnje Philipsove modele še ni kaj dosti testov. Lahko pa ti dam primerjavo za lanske modele LG C2, in pa Philipsov model OLED 807, ki naj bi bila enakih lastnosti, pa je 807 praktično v vseh pogledih slabši:Kaj zdej boljše? LG ali Philips?
Kakšna je razlika med temi LGji?
Zakaj pa te ni prepričala..? Kaj te je motilo..? Kar pa se tiče Sonya te moram opozorit na morebitne težave glede burn-ina, ki so bile kar pogoste na lanskih modelih..! Pa tudi , če ti bo svetloba padala na sam panel bo črna izgledala nekoliko sivkasta, to pa zaradi same tehnologije panela. Letošnji L model je vsekakor bolj varen nakup, vendar je seveda še cena visoka..Philips slika me nikakor ni prepričala.
LG ne vem zakaj ga v nobenem BB nimajo priklopljenega.
Najbolj mi je všeč Sony zaradi slike in zvoka.
Kaj pravite na SONY XR-65A95K za 2500 v Avstriji?
LG v mbju BB Europark mislim da imajo ravno Gja priklopljenega (včeraj slučajno naredil tam en krog). Drugače pa AT. Jaz bi vzel sonija če je to kake 100€ do 200€ razlike, drugače pa bi šel v LGja...Philips slika me nikakor ni prepričala.
LG ne vem zakaj ga v nobenem BB nimajo priklopljenega.
Najbolj mi je všeč Sony zaradi slike in zvoka.
Kaj pravite na SONY XR-65A95K za 2500 v Avstriji?
Seveda, če ima Sony boljše tovarniške natavitve..! Ko je Philips nastavljen v filmaker mode ali Expert 1 ali 2, je slika odlična in naravna.. Ko pa se naredijo pravilno vse nastavitve pa je slika več kakor odlična. Veš v prodajalnah so televizorji nastavljeni v vivid modu, kar pomeni, da slika ravno ni kalibrirana tako kot teba, pokaže pa pač izstopajočo sliko kar mora biti v prodajalnah.Philips mi nekako svetlejšo sliko prikaže, Sony bolj naravno.
SONY XR-65A95K = model 2022?
XR-65A80L = 2023?
XR-65A90J = ?
SONY XR-65A95K ima vgrajen Samsungov panel, glede burn-ina še ni preiskušen, zato ga odsvetujem.Philips mi nekako svetlejšo sliko prikaže, Sony bolj naravno.
SONY XR-65A95K = model 2022?
XR-65A80L = 2023?
XR-65A90J = ?
kaj pa tale...
TV XR-65X95L
SONY 65 Zoll 4K BRAVIA XR Mini LED Smart Google TV XR-65X95L – Made to Entertain online kaufen | MediaMarkt
SONY 65 Zoll 4K BRAVIA XR Mini LED Smart Google TV XR-65X95L – Made to Entertain ➨ jetzt online kaufen und weitere Produkte beiwww.mediamarkt.at
To je mini led tv in ne oled. Če ti budget dopušča in hočeš najboljše kar je za dobit vzemi G3. Menda novi panel z MLA tehnologijo pušča vse ostale daleč zadaj. Bo pa cena v prihodnjih mesecih sigurno še padla.kaj pa tale...
TV XR-65X95Lq
SONY 65 Zoll 4K BRAVIA XR Mini LED Smart Google TV XR-65X95L – Made to Entertain online kaufen | MediaMarkt
SONY 65 Zoll 4K BRAVIA XR Mini LED Smart Google TV XR-65X95L – Made to Entertain ➨ jetzt online kaufen und weitere Produkte beiwww.mediamarkt.at
Ja cena LGjevih letošnjih modelov bo v dveh treh mesecih že precej upadla, tako, da če ni nuja, se splača malo počakat z nakupom.To je mini led tv in ne oled. Če ti budget dopušča in hočeš najboljše kar je za dobit vzemi G3. Menda novi panel z MLA tehnologijo pušča vse ostale daleč zadaj. Bo pa cena v prihodnjih mesecih sigurno še padla.
G3 je top of the top!Zakaj pa pada?
LG OLED65G39LA ab € 1898,00 (2024) | Preisvergleich Geizhals EU
✔ Preisvergleich für LG OLED65G39LA ✔ Bewertungen ✔ Produktinfo ⇒ Diagonale: 65"/165cm • Auflösung: 3840x2160 • Panel: OLED, MLA • Hintergrundbeleuchtung: nein, Panel selb… ✔ Fernseher ✔ Testberichte ✔ Günstig kaufengeizhals.eu
Kaj je s tem G3?