Jaz sem še kar na C9. TV še zmeraj dela odlično. Vmesnik še zmeraj hitro odziven, slika brez kakršnega koli burn-ina. Edino ohišje od daljinskega upravljalnika sem moral enkrat zalepiti zaradi padca na tla.
Kako dolgo ga imaš?Jaz sem še kar na C9. TV še zmeraj dela odlično. Vmesnik še zmeraj hitro odziven, slika brez kakršnega koli burn-ina. Edino ohišje od daljinskega upravljalnika sem moral enkrat zalepiti zaradi padca na tla.
pa dobro to je 3,5 leta :S kaj si pa ti pričakoval, da boš po 2 letih v prešo peljal?Od konca 2019.
Jaz imam C8. Sedaj gre že v peto leto. Vse dela kot prvi dan.Jaz sem še kar na C9. TV še zmeraj dela odlično. Vmesnik še zmeraj hitro odziven, slika brez kakršnega koli burn-ina. Edino ohišje od daljinskega upravljalnika sem moral enkrat zalepiti zaradi padca na tla.
Jaz pa Panasonicovo plazmo g30 gonim že 10+ let pa šekar dela kot prvi dan
Kot berem tukaj so razni android philips in sonyi po treh letih na robu uporabnosti. Da o burninih na teh letnikih philips oledov sploh ne govorimo.pa dobro to je 3,5 leta :S kaj si pa ti pričakoval, da boš po 2 letih v prešo peljal?
Android v svoje TVeje vgrajujejo tiste firme, ki niso sposobne razvit svojega operacijskega sistema. Kar se pa burn-ina tiče, je pa Philips šele z lanskimi modeli po zgledu LGeja zaščito izboljšal, koliko bo pa učinkovita se bo pa pokazalo z leti.Kot berem tukaj so razni android philips in sonyi po treh letih na robu uporabnosti. Da o burninih na teh letnikih philips oledov sploh ne govorimo.
TV Sony kdl-55.... reset
Kljub vsem navodilom mi ne uspe resetirati tv. Ima kdo podobne težave. Aja, reset potreben, ker me nekaj android jebe,..ne morem brisati ali dodajati aplikacij, seznam programov enkrat viden enkrat ne, VLC ne dela več, eon šteka,..www.alter.si
Sony Android TV - problem z YouTube
Pozdravljeni, zadnje čase opažam, da mi na Sony TV android šteka YouTube. 3 leta je delal BP, sedaj pa opažam, da je najprej ko sem zagnal YouTube zmrznil, tako da sem TV resetiral in je delovalo normalno naprej. Ker mi je bilo to zelo moteče, sem želel odstraniti YouTube iz TV , vendar ga ne...www.alter.si
Imel 3,5 leta Philipsa 64OLED804. Sem hard user pa o burn in-u ne duha , ne sluha.Kot berem tukaj so razni android philips in sonyi po treh letih na robu uporabnosti. Da o burninih na teh letnikih philips oledov sploh ne govorimo.
TV Sony kdl-55.... reset
Kljub vsem navodilom mi ne uspe resetirati tv. Ima kdo podobne težave. Aja, reset potreben, ker me nekaj android jebe,..ne morem brisati ali dodajati aplikacij, seznam programov enkrat viden enkrat ne, VLC ne dela več, eon šteka,..www.alter.si
Sony Android TV - problem z YouTube
Pozdravljeni, zadnje čase opažam, da mi na Sony TV android šteka YouTube. 3 leta je delal BP, sedaj pa opažam, da je najprej ko sem zagnal YouTube zmrznil, tako da sem TV resetiral in je delovalo normalno naprej. Ker mi je bilo to zelo moteče, sem želel odstraniti YouTube iz TV , vendar ga ne...www.alter.si
A pa se ti ne zdi malo predrago menjati TV na vsake tri, šteri leta?Imel 3,5 leta Philipsa 64OLED804. Sem hard user pa o burn in-u ne duha , ne sluha.
Sedaj zamenjal za 807 in Top TV.
A te nič ne moti, da ti po nekaj urah gledanja prekine in začne z burn in čiščenjem? Ali je na 708 že kakšna izboljšava v vezi s tem burn-in čiščenjem?Imel 3,5 leta Philipsa 64OLED804. Sem hard user pa o burn in-u ne duha , ne sluha.
Sedaj zamenjal za 807 in Top TV.
Po koliko urah točno se tukaj pogovarjamo..?A te nič ne moti, da ti po nekaj urah gledanja prekine in začne z burn in čiščenjem? Ali je na 708 že kakšna izboljšava v vezi s tem burn-in čiščenjem?
Ja, to pa ti, kot Philips zastopnik in prodajalec veš. Zakaj sprašuješ?Po koliko urah točno se tukaj pogovarjamo..?
Nikoli me ni motilo. Vem, da iam izboljšano burn in zaščito. Kaklo pa nimam pojmaA te nič ne moti, da ti po nekaj urah gledanja prekine in začne z burn in čiščenjem? Ali je na 708 že kakšna izboljšava v vezi s tem burn-in čiščenjem?
Ka pa recimo tale odličen letošnji model Philipsa..?KSZ:
kaj priporočate tja do 2000+- eur 65inch? 3m razdalje
eon tv, netflix, youtube, partis itd...
tv bo na steni, všeč mi je LG sistem wall mount
LG OLED65G23LA TV sprejemnik
OLED tehnologija ima samosvetleče piksle, zato ustvari perfektno črno barvo in neskončen kontrast, to pa omogoča najbolj realistične barve.www.bigbang.si