Dejansko OLED TV goniš cel dan zaradi radija?
Ja, na polici je zmankalo tranzistorjev po 19.99 eur , pa sm reku ajde dejte pa tega OLEDa, sej muzika se sliši .
Na T2 vklopim radio, zaslon se dimma, logotip skače skos levo desno,tko da sklepam da burnina ne bo. Ko pa bom lahko dokupil soundbar, bo pa radio vklopljen tam.
Noben se ne dela norca in ne ni me sram, če vprašam po smiselnosti tega početja. Sej pravim, če ni statične slike ni panike, vseeno pa obstajajo boljše rešitve. Tudi porš dosti stane, pa za oranje njive ni ravno najboljša opcija.... Nor je kvečemu tisti, ki se ne pozanima kaj kupuje in se potem čudi, ko faše burnin (pa nikakor ne mislim losta, ki posluša radio). Pač nekateri smo zaradi prednosti OLEDa pripravljeni sprejet tudi določene omejitve tehnologije. Ne rabiš se zato po glavi tolčt, sej te noben ne sili, da ga kupiš tudi ti.Delate se norca ker človek preko TV-ja posluša radio. A vas ni sram oz. kdo je tukaj nor da kupi fancy TV za 2000EUR preko katerega ne upa poslušati radia da se mu slučajno ne bo vtisnil logotip?
Noben se ne dela norca in ne ni me sram, če vprašam po smiselnosti tega početja. Sej pravim, če ni statične slike ni panike, vseeno pa obstajajo boljše rešitve. Tudi porš dosti stane, pa za oranje njive ni ravno najboljša opcija.... Nor je kvečemu tisti, ki se ne pozanima kaj kupuje in se potem čudi, ko faše burnin (pa nikakor ne mislim losta, ki posluša radio). Pač nekateri smo zaradi prednosti OLEDa pripravljeni sprejet tudi določene omejitve tehnologije. Ne rabiš se zato po glavi tolčt, sej te noben ne sili, da ga kupiš tudi ti.
Sej pravim, pač ni zate, enostavno ne kupi. Mene recimo blooming na LCDju bolj moti kot to, da ne morem cel dan gonit statične slike na OLEDu, ker pač tega ne mislim počet. Vedno so plusi in minusi. Če misliš, da sem zato nor tudi prav. Dokler ustreza moji uporabi (pa tudi večkrat laufa po 10h+ skupaj kot tudi občasno gonim gor igre iz PCja), se ne mislim sekirat. Če bi imel namen gonit statično sliko cele dneve, ga pa že v štartu ne bi kupil.Kaj ti naj rečem, če ti ponujajo tak izdelek ki ti omogoča poslušat jebeni radio in se zaradi tega vžge logotip je to zame polizdelek. Naj naredijo jebeni screensever in da se po 5 min fiksne slike prižge in ti skače in je to to, če je tako velik problem da ti na dan leti 2 uri ta radio. Pač iz tega vidika kupim raje najboljši LED. Jebatga, sicer pa se vsak sam odloči.
ima se, može seNabavil je TV, da bi poslušal radio. Na radiju ne more gledati TV-ja.
Sedaj pa resno.
Dostikrat vidim pri sosedih prižgan TV, na katerem poslušajo radio.
Po možnosti še OLED
Če misliš, da sem zato nor tudi prav.
Saj odvisno za kakšno ceno dobiš Samsunga, ker koliko sem jaz sledil so Q90/95 ponavadi precenjeni TVji. Če pa ga dobiš za podobno ceno kot Sonya ali pa nekaj dražje pa je dober nakup.